Casă

Casă

Am adunat într-un singur loc toate articolele de prezentare publicate pe site-ul Familia.md Aici găsiți informații actuale despre specialiști, servicii, produse, instituții. Pentru comoditate, toate articolele de prezentare sunt organizate în funcție de tematică — Sănătate, Educație, Sport, Frumusețe, Casă, Odihnă și divertisment, Shopping.

 • Asistență
  Asistență

  Prezentăm informații utile despre centrele și organizațiile care oferă asistență gratuită persoanelor aflate în dificultate. Tot aici — centre comunitare, programe pentru familii social-vulnerabile, date de contact, servicii și informații pentru consumatori.

  Articole: 1 8094
 • Amenajări de interior
  Amenajări de interior

  Dacă planificați să efectuați lucrări de reparație în casă sau sunteți în proces de amenajare a spațiului locativ sau a curții, în această rubrică găsiți informație actuală la acest subiect. Date de contact, prețuri, servicii și multe altele.

  Articole: 1 4126
 • Servicii
  Servicii

  Articole de prezentare utile pentru toate gospodinele. Aici găsiți liste ale companiilor din Chișinău care oferă servicii de cleaning, cărățare a mobilei și covoarelor — date de contact, prețuri și alte informații necesare.

  Articole: 2 12026