Articolul se referă la temele:

Curățarea chimică a covoarelor și a mobilierului. Prezentarea ofertelor și prețurilor din Chișinău3

Curățarea chimică a covoarelor și a mobilierului. Prezentarea ofertelor și prețurilor din Chișinău

Covoarele frumoase și tapițeria de calitate sunt în mare pericol atunci când în familie apare un copil. În primul an de viață ele sunt martore ale încercărilor fără reușită a celor mici de a-și face nevoile în scutec, urmează perioada strănuturilor cu gura plină de pireu de morcov etc. Odată cu creșterea și dezvoltarea micuțului, petele devin tot mai colorate și mai expresive. Se adaugă o sticlă spartă de vin, supa mamei care nu i-a fost pe plac piciului, primele desene cu acuarela.

La început, mamele se grăbesc să șteargă orice pată. Dar, foarte curând încep a avea o atitudine mai filosofică asupra acestora. La ce bun să cureți o pată jumătate de zi, dacă mâine va apărea alta în loc? Mai bine să vă relaxați și să vă concentrați asupra lucrurilor cu adevărat importante. Mobila și covoarele pot fi date periodic la curățătorie.

Сum?

În prezent, cele mai multe companii oferă servicii de curățare a mobilei chiar la domiciliu. Aveți nevoie de energie electrică, iluminare bună și apă. În timp ce specialiștii vor lucra cu diferite produse chimice, trebuie să mergeți la plimbare cu micuțul.

Și covoarele pot fi curățate acasă, dar e de preferat acest lucru să fie efectuat în spațiile special amenajate. Nu este neapărat să mergeți în celălalt capăt al orașului. Însăși compania se ocupă de transport, iar livrarea este inclusă în prețul de curățare. Cele mai multe companii prestatoare de servicii de curățare chimică vă vor întoarce covoarele în 5 zile lucrătoare. Produsele de curățat sunt hipoalergenice, suprafețele sunt prelucrate cu substanțe inofensive pentru animalele domestice și copii.

Cine?

Va prezentam o listă a principalelor companii din Chișinău, care sunt dispuse să ofere un aspect nou covoarelor și mobilierului dumneavoastră.

Cistiulea

Sunt folosite produse de curățare de origine organică.

Curățarea covoarelor — 25 lei/m2 (livrare inclusă în preț). Curățarea pernelor — 50-90 lei/perna (prețul se stabilește în funcție de mărimea pernei). Temporar nu se efectuează curățarea chimică a mobilei.

Molcleaning

Compania prestează servicii de curățare chimică a covoarelor atât la domiciliu, cât în atelierul companiei. Costul pentru curățarea unui covor: la domiciliu — 25 lei/m2 (covoare mochetă) și 28 lei/m2 (covoare cu fir lung); cu livrare — 40 lei/m2. Curățarea mobilei: canapea (în funcție de mărime) — 380-400 lei /canapea cu 2-3 locuri; 450-550 lei / canapea cu 3-4 locuri; fotolii — 120-150 lei/ fotoliu care se desface, de la 80 lei/fotoliu care nu se desface; scaune — 20-25 lei/scaunul. Prețul depinde și de gradul de murdărie a articolului.

Euroclean

În funcție de gradul de murdărie, structura tapițeriei și suprafață, prețurile variază: covoare la domiciliu — 25 lei/m2, cu transport — 30 lei/m2, canapeaua — 100 de lei pentru un loc + 50 lei dacă se desface, fotoliile — 150 lei, scaunele — 60 lei.

Curățenie

Comanda se efectuează timp de 4 zile. Se folosesc produse de curățare originale, din Anglia. Curățarea covoarelor — 25 lei/m2 cu livrare (dacă suma comenzii nu este mai mică de 300 lei) și 22 lei / m2 curățarea la domiciliu; mobilă moale — 80 lei/un loc.

Etalon Cleaning

Compania folosește produse italiene de curățire, marca Ecohem. Înainte de lucru, managerul vine la domiciliu, evaluează starea obiectelor și determină costul comenzii. Prețurile sunt aproximativ următoarele: covoare — 25 lei/kg + 100 lei livrarea tur-retur; prețul pentru curățare covoarelor la domiciliu se determină în funcție de dimensiunile acestora. Prețul pentru curățarea mobilei se stabilește în funcție de gradul de murdărie.

Global Pur

Tehnologia de curățare și produsele (îndepărtarea petelor, șampon, balsam) sunt alese după o inspecție detaliată, în funcție de gradul de murdărie. Covoarele sunt curățate doar la domiciliu. Curățarea covoarelor cu fir — 28-30 lei/m2, mochete — 18 lei/m2; canapeaua, fotolii — 100 de lei pentru un loc.

Arta Curățeniei

Compania folosește tehnica Karcher. Managerul estimează costul de prelucrare. Costul aproximativ al curățirii covoarelor este de 35 lei/m2 (livrare inclusă), canapeaua — de la 450 de lei, fotoliile — de la 150 lei, scaunele — de la 25 lei bucata.

Nufărul

Curățarea covoarelor cu fire lungi — 30 de lei/m2, mochete — 25 lei/m2. Livrarea este gratuită la comenzile ce depășesc suma de 150 lei.

Furmetex

Curățarea covoarelor și a mochetelor se face după o tehnologie americană avansată. Curățarea covoarelor — 27 lei/m2 (livrare gratuită la comanda mai mare de 10 m2). Curățarea profundă a canapelelor costă 270-300 lei, fotoliile — 140-160 de lei, scaunele — 40-45 lei.

Lumea Curată

Spectru larg de servicii de curățare chimică. Compania utilizează echipamente germane și soluții de curățare ecologic pure și sigure. Efectuarea comenzii în decurs de 3-5 zile. Curățarea covoarelor costă 25 de lei/m2, covoare cu morman sau din mătase — 30 de lei/m2. Canapea — 350 de lei/canapeaua, fotoliu — 150 de lei, scaun — 25-30 de lei.

Cât de des și la ce curățătorii apelați dvs.? Puteți da sfaturi din propria experiență în caseta pentru comentarii de la finele articolului.

Sursa: Интернет-портал Semia.md
Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.

Comentariul dvs.

Dacă tema abordată v-a trezit interes, puteți să, lăsați un comentariu

Comentarii 1

Sortare
  • Nou
  • Anterior