Odihnă și divertisment

Odihnă și divertisment

Am adunat într-un singur loc toate articolele de prezentare publicate pe site-ul Familia.md Aici găsiți informații actuale despre specialiști, servicii, produse, instituții. Pentru comoditate, toate articolele de prezentare sunt organizate în funcție de tematică — Sănătate, Educație, Sport, Frumusețe, Casă, Odihnă și divertisment, Shopping.

Teme în trend

 • Pentru familie
  Pentru familie

  Petreceți cât mai mult timp împreună cu familia — mergeți la picnic, faceți plimbări în aer liber, alegeți un restaurant sau o cafenea ce dispune teren de joacă pentru copii. Accesați această rubrică și aflați datele de contact ale celor mai bune destinații din oraș și nu numai.

  Articole: 9 157755
 • Pentru adulți
  Pentru adulți

  Nu doar copiii, dar și părinții acestora își doresc măcar uneori să se distreze (fără pici). Aici găsiți câteva idei cum ați putea să o faceți, dar și localuri din Chișinău unde ați putea merge pentru a vă relaxa împreună cu soțul/soția.

  Articole: 2 7456
 • Pentru copii
  Pentru copii

  Descoperiți toate locurile din Chișinău unde puteți merge împreună cu copiii pentru o doză de distracție - localuri, terenuri de joacă, animatori, programe distractive. Această rubrică poate fi de real folos pentru fiecare părinte care nu știe cum să diversifice timpul liber al copiilor.

  Articole: 6 102830