Despre site

Familia.md este un proiect online ce se dezvoltă cu rapiditate, care în timp record a reușit să devină ușor de recunoscut și să câștige încrederea publicului larg. Portalul web este adresat persoanelor conștiente, care își apreciază familia și au drept scop creșterea unor copii sănătoși și dezvoltați armonios. Temele principale ale site-ului — planificarea sarcinii, perioada de sarcină, nașterea, educația copiilor, sănătatea familiei. Mai mult decât atât, există compartimente care cuprind o gamă largă de teme, ce prezintă interes pentru o familie modernă: amenajarea casei și organizarea activităților casnice cotidiene, relații, frumusețe, timp liber, carieră, etc.

Fondatorii Familia.md reprezintă aceeași echipă de profesioniști care a creat și deja al 8 an consecutiv contribuie activ la dezvoltarea site-ul Svadiba.md, acesta devenind lider pe piața nunților din Republica Moldova și având o audiență anuală de 700.000 de oameni. De această dată, vom încerca să aplicăm experiența și energia acumulată la dezvoltarea portalului Familia.md, astfel încât acesta să aibă un succes și mai impunător decât "fratele său mai mare". Deja, am obținut multe realizări. În prezent, site-ul oferă cititorilor săi mai mult de 2500 de articole pe teme diverse, și numărul lor, precum și cel al vizitatorilor site-ului, crește în fiecare zi.

Mereu "suntem de gardă" — participăm la activități, realizăm reportaje și interviuri exclusive. Suntem onești cu cititorii noștri, vorbim cu ei deschis și într-un limbaj interactiv — îi considerăm buni prieteni. Niciodată nu oferim sfaturi pe care nu le-am da propriei familii.

În acest fel, suntem de real folos pentru cititorii noștri, noi îi ajutăm: să facă cea mai bună alegere pentru copii și familia sa, să economisească timpul și banii, să fie la curent cu ultimele noutăți. Datorită acestui fapt, precum și unei campanii bune de promovare, portalul Familia.md a reușit într-o perioadă scurtă de timp, să devină ușor de recunoscut și să câștige încrederea publicului țintă — familii tinere cu copii din Republica Moldova.

Oferta noastră

Site-ul dispune de un compartiment aparte — "Produse și servicii", care oferă informații despre cele mai interesante și importante companii dintr-un anumit domeniu de activitate. Pentru vizitatorii site-ului, aceasta este o oportunitate de a găsi produsul sau serviciul necesar în regim on-line pe portalul în care pot avea încredere. Pentru companii — o modalitate de a spune despre sine unui publicul larg de clienți potențiali.

Noi vă propunem nu doar să "vizitați" pagina web, dar și să interacționați direct cu publicul țintă — de aceea, cu cât mai multe servicii sunt propuse într-un pachet, cu atât efectul acestuia este mai puternic. În orice caz, despre produsele sau serviciile dvs vor afla mii de oameni interesați, iar acest lucru înseamnă că chiar din primele luni de activare a unui pachet din catalogul nostru, veți acumula beneficii.

pachet

Basic

pentru companii mici
pachet

Pro

pentru companii mijlocii
pachet

Premium

pentru lideri
Informația completă despre companie: text, foto, video Informația completă despre companie: text, foto, video Informația completă despre companie: text, foto, video
Publicarea noutăților Publicarea noutăților Publicarea noutăților
URL www.familia.md/name URL www.familia.md/name URL www.familia.md/name
Referire la companie în cadrul articolelor Loc prioritar în cadrul articolelor Plasare pe primele poziții în articole
Legătură cu temele de profil Legătură cu temele de profil
Publicarea a 2 articole ale companiei Publicarea a 2 articole ale companiei
Plasarea unui banner în cadrul rubricii pentru o perioadă de 2 luni Plasarea unui banner în cadrul rubricii pentru o perioadă de 6 luni
Branding-ul rubricii pentru o perioadă de 2 luni


Pentru întrebări ne puteți contata la tel. (+373) 78 822-822 sau ne puteți scrie la info@semia.md.