pazl

Mama gătește

Mama gătește

Un mini-blog culinar pe site-ul Familia.md. În această rubrică găsiți rețete culinare pentru toate preferințele. Gustoase, atent selectate, accesibile și, cel mai important — testate. Faceți cunoștință cu bucătarii-șefi ai portalului nostru și rețetele pregătite cu drag pentru dvs.

Teme în trend

 • Rețetele redacției
  Rețetele redacției

  Redactorii, jurnaliștii, managerii Familia.md pe lângă faptul că muncesc asupra conținutului portalului, mai și gătesc bucate delicioase și sănătoase. Nu ezitați să trageți cu ochiul și în bucătăria noastră.

  Articole: 8 124
 • Rodica Berescu
  Rodica Berescu

  Mă numesc Rodica și pe rețelele de socializare mă regăsiți ca mama_tiramisu. Locuiesc pe insula italiana Sardegna. Gătesc bucate combinate și aș dori să vă arăt "prin ochii mei" o cultură gastronomică mai "altfel" . În cee ce privește rețetele, le aleg mereu după dispoziție și pofte. Niciodată nu mă bazez pe cee ce e la "modă". Are și bucătăria modă să știți!) Aici, pe platformă, veți găsi gustoșenii pentru toate palatele — atât tradiționale, internaționale cât și italiene. Vă invit să gătim împreună!

  Articole: 9 463
 • Veronica Ciochina
  Veronica Ciochina articole noi: 1

  Mămică a 3 copilași minunați — o fetiță și doi băieței. Adoră să gătească pentru familie, dar și pentru musafiri. Gătește diverse bucate, dar în special iubește bucătăria tradițională. Pentru că în bucătărie mereu e loc pentru idei, rețete și gusturi noi, Veronica adesea experimentează. Cei mai fericiți sunt copiii, deoarece mămica pregătește cele mai apetisante deserturi.

  Articole: 8 616