Mama gătește

Mama gătește

Un mini-blog culinar pe site-ul Familia.md. În această rubrică găsiți rețete culinare pentru toate preferințele. Gustoase, atent selectate, accesibile și, cel mai important — testate. Faceți cunoștință cu bucătarii-șefi ai portalului nostru și rețetele pregătite cu drag pentru dvs.

 • Victoria Gulpe
  Victoria Gulpe

  Tânăra mămică care face un lucru minunat ce îi aduce satisfacție — produce cea mai gustoasă Granola de Casă, orientindu-se pe 2 factori — gust și calitate. Victoria duce un mod de viață sănătos și este în căutarea permanentă a celor mai gustoase și sănătoase rețete pentru a diversifica mesele zilnice și a satisface gusturile tuturor. A câștigat admirația și aprecierea publicului în foarte scurt timp, pentru o Granola “cinstită”, delicioasă și sănătoasă. Vă invităm să apreciați rețetele demențial de gustoase ale Victoriei alături de noi. Atuurile Victoriei sunt: gândirea analitică, orientarea spre rezultate, bune abilități de management, ambiție în stabilirea obiectivelor, auto-motivație ridicată.

  Articole: 5 513
 • Rețetele redacției
  Rețetele redacției

  Redactorii, jurnaliștii, managerii Familia.md pe lângă faptul că muncesc asupra conținutului portalului, mai și gătesc bucate delicioase și sănătoase. Nu ezitați să trageți cu ochiul și în bucătăria noastră.

  Articole: 7 885
 • Rodica Berescu
  Rodica Berescu

  Mă numesc Rodica și pe rețelele de socializare mă regăsiți ca mama_tiramisu. Locuiesc pe insula italiana Sardegna. Gătesc bucate combinate și aș dori să vă arăt "prin ochii mei" o cultură gastronomică mai "altfel" . În cee ce privește rețetele, le aleg mereu după dispoziție și pofte. Niciodată nu mă bazez pe cee ce e la "modă". Are și bucătăria modă să știți!) Aici, pe platformă, veți găsi gustoșenii pentru toate palatele — atât tradiționale, internaționale cât și italiene. Vă invit să gătim împreună!

  Articole: 13 1891
 • Veronica Ciochina
  Veronica Ciochina

  Mămică a 3 copilași minunați — o fetiță și doi băieței. Adoră să gătească pentru familie, dar și pentru musafiri. Gătește diverse bucate, dar în special iubește bucătăria tradițională. Pentru că în bucătărie mereu e loc pentru idei, rețete și gusturi noi, Veronica adesea experimentează. Cei mai fericiți sunt copiii, deoarece mămica pregătește cele mai apetisante deserturi.

  Articole: 13 6871