Apa Buna

Elitex — instituție de învățământ privat, genul de activitate al căreia este oganizarea învățământului preșcolar, primar, gimnazial și liceal.

Servicii și particularități:

Ce face copilul tău după școală? Prezentarea centrelor din Chișinău care oferă programe after school1

Ce face copilul tău după școală? Prezentarea centrelor din Chișinău care oferă programe after school

Ce face copilul meu după școală? Cu siguranță aceasta este una dintre întrebările pe care vi le adresați atunci când sunteți la serviciu. Dat fiind faptul că aveți un program încărcat, nu reușiți întotdeauna să vă preluați copilul de la școală și să-l ajutați/supravegheați la efectuarea temelor pentru acasă. În plus, ați vrea ca piciul să-și dezvolte abilitățile creative, să practice sportul sau să meargă la ore de muzică, dar iarăși — timpul vă presează...

O soluție în acest sens ar fi programul after school, care, deși reprezintă o inovație pentru țara noastră, deja face parte din lista serviciilor oferite de mai multe centre educaționale din capitală. Programul este destinat copiilor claselor I-IV, prevede atât acordarea unui suport profesionist la efectuarea temelor pentru acasă, cât și implicarea copiilor în variate activități.

Recomandări utile în alegerea unui program after school potrivit copilului:

 • Ghidați-vă după pasiunile și aptitudinile copilului. De exemplu, dacă ați observat că copilului îi place să picteze sau se interesează de anumite jocuri intelectuale, căutați un program after school care să-i ofere posibilitatea să-și dezvolte talentul. Mai mult chiar, ați putea întocmi împreună cu copilul o listă de activități pe care ar prefera să le facă piciul după școală.
 • Aflați câți copii sunt în grupă, dar și câți pedagogi îi călăuzesc la efectuarea temelor.
 • Interesați-vă dacă copilul va putea lua prânzul și o gustare în timpul aflării sale la centru.
 • Nu treceți cu vederea studierea unei limbi străine în cadrul programului, de preferat acea limbă pe care o învață copilul la școală. Astfel, își va aprofunda cunoștințele, obținând cunoștințele lingvistice necesare.
 • Dacă nu dispuneți de timp pentru a însoți copilul până la centru, ați putea oferi prioritate centrelor care propun serviciul de preluare a copiilor de la școală.
 • După ce faceți alegerea, nu plătiți abonamentul până nu vă asigurați că ați ales varianta cea mai potrivită copilului dvs. Ați putea solicita o zi de probă, astfel veți putea cu certitudine ști dacă este programul after school de care aveți nevoie.

Lista centrelor educaționale din Chișinău care desfășoară programe after school:

Elitex

Programul Afterschool se adresează copiilor din ciclul primar (clasele I – IV), care învață la liceele din proximitatea "Elitex" și vine în completarea programului școlar cu o ofertă atractivă de consolidare a cunoștințelor acumulate, de dobândire de noi cunoștințe și de petrecere a timpului liber. Programul include cinci cluburi de interese: mâini dibace, matematica distractivă, club francez, english club, tainele comunicării. Totodată — jocuri dinamice în aer liber. Elevii sub supravegherea profesorului pregătesc temele pentru acasă, astfel seara savurează timpul liber în familie cu cei dragi.

Program: luni-vineri, 13:00-17:00.
Alimentație: copiilor li se propune prânzul și cina.
Grupe: 12- 16 elevi.
Predare: Program destinat copiilor care studiază în școlile cu predare în limba română.
Preț: 100 de euro (inclusiv masa de prânz și cina).


Smart Start

Programul afterschool este destinat copiilor de 6-11 ani și include: pregătirea temelor, caligrafie, citire la viteză, matematica atractivă, ateliere de creație, jocuri de masă educative, plimbare. Pedagogii cu experiență vor ajuta elevul să petreacă timpul util și să-și dezvolte abilitățile creative și intelectuale. Programul este disponibil în toate cele trei filiale ale centrului.

Program: понедельник-пятница, 13:00-18:00.
Alimentație: la solicitarea părinților, copilului i se oferă masa.
Predare: în limbile română și rusă.
Preț: 3000 lei.


Elite Academia

Meditații pentru elevii claselor primare. Abonament “After School” (meditatii) include 5 zile pe saptamina, de luni pina vineri, de la orele 14:00 pina la 17:00. Puteti beneficia de pregatirea temelor pentru acasa la urmatoarele discipline - limba engleza, limba franceza, limba romana, limba rusa, matematica, etc. Orele se petrec in mod individual sau in grup.

Program: 14:00-17:00.
Preț: individual — 75 lei/ora, în grup — 35 lei/ora.


Little People

Centrul de dezvoltare pentru copii oferă servicii de After school – program prelungit pentru elevii claselor 1-4. Calitatea procesului de instruire și atmosfera agreabilă pentru copii sunt asigurate, în condiții bune, de personalul selectat al centrului, format din cadre didactice calificate. Sănătatea copiilor este susținută și verificată sistematic de către asistenta medicală.

Program: 13:00-17:00.
Numărul de copii în grupă: pana la 15.
Limba de predare: romana si rusa.


Academia Picilor

Efectuarea temelor pentru acasă sub supravegherea unui pedagog. Activitățile au loc în grupuri mici.

Program: Copilul se poate afla la centru în intervalul orelor 13:00-17:00.
Grupe: mici, maximum 5 copii.
Predare: limba română.
Preț: în grup — 35 de lei/ora, individual — 75 lei/ora.


De asemenea, ați putea alege pentru copil o anumită activitate. Sport, dans, muzică sau un cerc de arte plastice — în funcție de talentul și abilitățile sale.
Sursa: Familia.md
Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.

Produse și servicii la tema

Vezi harta
 • Grădinița & Liceul Privat "Elitex" Instituţie de învăţământ privat

  or. Chișinău, str. Dacia, 53/2
  022 77-78-60, 0 691 1-15-89, 0 697 5-57-95

 • Little People Centru de dezvoltare pentru copii

  or. Chișinău, bd. Ștefan cel Mare, 3
  0 790 0-20-60

 • Academia Piticilor Clubul copiilor creativi

  or. Chișinău, str. Petru Zadnipru, 4/5
  0 793 3-05-96

 • Elite Academia Centru de educație pre-școlară

  or. Chișinău, str. Sciusev, 49, of. 15
  022 22-01-96, 0 690 2-60-72

 • Smart Start Centru de dezvoltare timpurie

  or. Chișinău, str. Alba-Iulia, 79/1, et. 2
  079 200-270, 0 69-200-266

Comentariul dvs.

Dacă tema abordată v-a trezit interes, puteți să, lăsați un comentariu

Parteneri noi

Cele mai interesante

Teme populare a rubricii «De la 3 la 7 ani»

Articole populare a rubricii «De la 3 la 7 ani»