Apa Buna

Cursuri de limbă engleză pentru copii în or. Chișinău. Prezentarea ofertelor0

Limba Engleză — este o limbă universală, și poate fi numită pe bună dreptate o limbă utilizată la nivel mondial.

Cunoscând limba engleză, puteți comunica cu ușurință în majoritatea țărilor lumii. După cum știm, copiii sunt receptivi la limbile noi, de aceea nu trebuie să întârziați cu începerea studiilor. La vârsta de 3-5 ani, copiii demonstrează un viu interes pentru tot ce e nou și neobișnuit. La această vârstă, s-au format deja ideile despre lumea înconjurătoare și percepția limbajului. Deci, nu ezitați și încercați să vă înscrieți copilul la cursuri de limbi străine.


"International Language Center" (ILTC)

Limba engleză pentru copii. În cadrul lecțiilor este aplicată metoda comunicativă. Programul este elaborat în funcție de particularitățile de vârstă ale copiilor, activitățile fiind intercalate cu elemente de joc. Metodologia de predare evită traducerile și, chiar de la primele nivele, predarea limbii engleze se face fără a se baza pe limba maternă a copilului. Un semestru durează șapte săptămâni și jumătate.

 • Preț: 96-106 euro/semestru — 3 ori pe săptămână, a câte o oră.
 • Vârsta: 5-11 ani.

Centrul de Limbi Europene "Oratorica"

Cursul de limba engleză este predat de profesori cu experiență, lecțiile au loc în clase confortabile și bine dotate. Pe parcursul orelor sunt utilizate diverse mijloace de predare a limbii engleze — materiale audio și video, jocuri, lucrul în echipă etc. Cursul durează 12 săptămâni, lecțiile au loc de 3 ori pe săptămână (luni, miercuri, vineri). La finele cursului fiecare elev primește un certificat care atestă nivelul de cunoaștere a limbii engleze. Totodată, la centrul "Oratorica" copiii pot studia limba germană, italiană și spaniolă, franceza, rusa și româna. Unicul centru lingvistic din Chișinău care returnează integral suma achitată pentru curs în cazul în care studentul nu a obținut rezultatele așteptate.

 • Vârsta: 8-16 ani.
 • Preț: 2500 de lei — un nivel (3 luni).

Centrul educațional "Know How"

Centrul propune șase Nivele Internaționale de învățare a Limbii Engleze (A1/A2/B1/B2/C1/C2), conform Sistemului Unic European: pentru maturi, copii de vârstă preșcolară, elevi și adolescenți. Distribuirea pe nivele și vârste se desfășoară în conformitate cu același Sistem Unic European și este direcționată pe dezvoltarea și învățarea a 4 abilități de limbă: Ascultarea + Citirea + Scrierea + Vorbirea. Cursul pentru copii conține ore de: gramatică; vocabular; dezvoltarea abilităților de lectură, vorbire, scriere ascultare; lecții de comunicare, de cultură. Temele pentru acasă lipsesc, pe parcursul orei copiii învață și asimilează noul material predat, iar la următoarea lecție are loc întărirea temelor studiate la ora precedentă.
Cursurile pentru copiii foarte mici, mici și mari, cât și pentru adolescenți, sunt compuse din două semestre care se compun dintr-un total de 67 lecții.

 • Preț: Costul depinde de vârsta copiilor și numărul de ore într-un semestru (2 luni). Copii 2,5-5 ani: 1 lecție — 103,75 lei; un semestru: 14-17 lecții — de la 1441 până la 1912 lei. Copii și adolescenți (5-16 ani): 1 lecție — 112,50 lei; un semestru: 1500-1600 lei.
 • Vârsta: Copii foarte mici (2,5-6 ani); copii mici (6-8 ani); copii mari (8-12 ani); adolescenți (12-16 ani).

"Top English School of Today" — "Test KIDS"

Program interactiv de studiere a limbii engleze pentru copii de la 4 ani. Lecțiile se axează pe cunoșterea excelentă a limbii engleze, precum și pe dezvoltarea intelectuală, cognitivă și estetică a copilului.

Obiectivul cursului: dezinhibarea maximă a copilului și dezvoltarea potențialului creativ și intelectual.

 • Prețuri: 650 lei / pe lună. Adolescenți — 920 lei/pe lună.
 • Vârsta: de la 4 ani.

"Elitex"

Studierea limbii engleze prin formă de joc și de asemenea, prin cântece, poezii și desene. Pe parcursul orelor sunt utilizate diverse mijloace de predare a limbii engleze — materiale audio și video, jocuri, lucrul în echipă etc. Programul este elaborat în funcție de particularitățele de vârstă a copiilor.

 • Prețuri: în dependență de numărul de ore.
 • Vârsta: de la 5 ani.

"LingvoLab" — limbi străine pentru copii preșcolari la "SmartStart"

Cursul este conceput pentru copii de 4-6 ani și elevii claselor primare. Numărul de copii în grupă: de la 6 la 12 persoane. Învățarea se realizează formă de joc și, de asemenea, prin cântece, poezii și desene.

Obiectivele cursului:

formarea pronunțării corecte, învățarea elementelor de bază ale formulării frazelor, îmbogățirea vocabularului, capacitatea de a înțelege prin ascultare, vorbirea străină, participarea la o conversație simplă, precum și stimularea activității creative a copilului.

 • Prețuri: 4-6 ani — 1200 lei/un nivel (2 luni); de la 7 ani — la achitarea integrală a nivelului (3 luni) — 3000 lei; 1 lună — 1200 lei.
 • Vârsta: de la 4 ani.

"Casa Comunicării Moderne"

Cursuri de limba engleză pentru copii. În funcție de vârsta copilului, asimilarea limbii se face prin poezii, cântece, jocuri, desene animate, materiale multimedia etc. Pentru copiii de 7-9 ani sunt prevăzute diverse programe creative: concursuri și spectacole în limba engleză. Studiile se efectuează după programe britanice, care pun accent pe dezvoltarea aptitudinilor de bază — citire, scriere, audiere și vorbire. Grupele se formează din luna septembrie și se completează continuu. Lecțiile au loc de două ori în săptămână. Pregătire pentru TOEFL, IELTS.

 • Vârsta: 4,5-5 ani; 6-9 ani, de la 11 ani.
 • Preț: 4,5-9ani — 390 de lei/lună (2 ori/săptămână, a câte 60 min.); de la 11 ani — 480 lei (2 ori/săptămână, a câte 90 min.).

"Academia Succesului" — Cursuri de limbă engleză

Datorită grupurilor mici și predării materialului în formă distractivă și captivantă, copilul se va familiariza rapid cu limba engleză și, cu siguranță, o va îndrăgi. Copilului nu-i va fi frică să vorbească englezește. La noi părinții nu trebuie să cumpere manuale. Ora este structurată în așa fel încât micuțul poate de sine stătător să citească, să însușească materialul necesar, dar și independent să aplice cunoștințele acumulate.

Obiectivul cursurilor: de a învăța copiii să vorbească corect limba engleză.

 • Cost: 60 lei/oră.
 • Vârstă: de la 7-8 ani.


"SelEng Studio" — Atelier de învățare a limbii engleze

Oferă cursuri de studiere a limbii engleze de la "zero"; de îmbunătățire a cunoștințele deja dobândite, pentru a depăși dificultățile care apar în curricula școlară; cursuri alternative de limba engleză desfășurate vara.

 • Curs interesant pentru copii de vârstă preșcolară (5-6 ani — 2 nivele);
 • Curs pentru copii de vârstă școalară primară (7-12 ani — 5 nivele);
 • Curs pentru adolescenți (12-15 ani — 4 nivele);
 • Curs pentru adolescenți (14-18 ani — 4 nivele);
 • Curs pentru adulți (peste 18 ani — 4 nivele);
 • Ateliere de creație în limba engleză (pentru copii de la 5 la 15 ani);
 • Training-uri pentru profesorii de limba engleză.
 • Prețuri: 33 lei/ora academică (45 de minute).
 • Vârsta: de la 5 ani.

"InterStudia" — Language Centre

Centrul InterStudia este renumit prin proiectele sale de colaborare cu Council of Europe și British Embassy, sponsorizarea cărora a permis centrului să elaboreze materiale audio pentru școala națională, clasele 2-12 și să implimenteze European Language Portofolio în 20 de școli ale țării. Așadar, prin intermediul proiectului, Centrul de Limbi Moderne "Interstudia" propune un curs de limbi moderne timp de 7-8 luni de zile, care, pe lângă faptul că va dezvolta abilitățile lingvistice ale elevilor, îi va ajuta, de asemenea, la formarea unei personalități responsabile . Toate lecțiile se desfășoară în formă de jocuri de simulare, case-study, prezentări, concursuri, elaborarea și realizarea propriilor proiecte și toate acestea în combinație cu un team-building activ în natură. Interstudia colaborează cu profesori universitari, vorbitori nativi, dinamici, inventivi, cu o personalitate plăcută.

 • Vârsta: de la 3 ani și elevi.
 • Preț: Copii de la 3 ani: un an academic — 2800-10%= 2500 lei (70 оre academice, 3 ore academice/ săpt.). Elevi clasele I-V: un an academic — 3200 -10%=2800 lei (100 оre academice, 4 ore academice/ săpt.). Elevi clasele VI-IX: un an academic 4400 -10%=3960 lei (140 оre academice, 6 ore academice/ săpt.).

Centrul de instruire pentru copii "Mary Poppins"

Procesul de studiere a limbii engleze are la bază tehnica "imprimării", care s-a dovedit a fi funcțională pentru copiii de până la 8-9 ani. La fiecare lecție, copiii cântă, se joacă, efectuează un șir de programe de antrenament în limba engleză, ceea ce îi ajută să învețe, în mod natural, o mulțime de unități lexicale. Cursurile sunt organizate în funcție de categoria de vârstă. Lecțiile au loc de 2 ori pe săptămână.

 • Prețuri: Abonament — 500 de lei (2 ori pe săptămână, a câte 45 minute).
 • Vârsta: 3-4 ani; 5-6 ani, 7-9 ani.

"FasTrackEnglish" — Învață limba engleză în "FasTracKids"

FasTracKEnglish — curs de limbă engleză prevăzut pentru o perioadă de 3 ani de studii. Conceput pentru copii de la 4 ani sau mai mari. Studiul se realizează în formă de joc interactiv. La fiecare lecție, copiii învață cuvinte și câteva fraze la o anumită, cântă, dansează și efectuează "activity", ceea ce înseamnă sarcini creative pe tema principală a lecției, recapitulând materialul învățat până atunci. Lecțiile se efectuează doar în limba engleză, astfel încât copilul "se aprofundează" în esența limbii.

Obiectivul cursurilor: În dependență de vârstă și dezvoltarea individuală, învață lucruri noi.

 • Prețuri: 600 lei în lună — 2 ori pe săptămână a câte 1 oră (8 lecții).
 • Vârsta: de la 4 până la 8 ani.

Limba engleză pentru preșcolari "Elite Academia"

Curs de limba engleză pentru copii. Programul include: dezvoltarea abilităților de conversație în limba engleză; studierea gramaticii; setarea și ajustarea pronunției; jocuri educaționale și testări trimestriale care prevăd cadouri; o abordare integrativă (combinație de manuale, audio și video materiale). Activitățile au loc de 2 ori pe săptămână câte 60 de minute fiecare. În grupele mici (3-5 și 5-7 ani), lecțiile de limba engleză se desfășoară în formă de joc.

Obiectivul cursurilor: eliminarea barierei lingvistice, îmbogățirea vocabularului.

 • Prețuri: o lecție — 60 lei. Abonament lunar — 540 lei/9 lecții (în timpul săptămânii); 300 lei/5 lecții (în week-end).
 • Vârsta: 3-5 ani, 5-7 ani, 8-14 ani.

Atenție! Prețurile si condițiile se pot schimba, asigurați-vă că le cunoașteți, înainte de a vă înscrie copilul la cursuri.
Sursa: Интернет-портал Semia.md
Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.

Tag-uri:

Produse și servicii la tema

Vezi harta
 • Elite Academia Centru de educație pre-școlară

  or. Chișinău, str. Sciusev, 49, of. 15
  022 22-01-96, 0 690 2-60-72

 • Smart Start Centru de dezvoltare timpurie

  or. Chișinău, str. Alba-Iulia, 79/1, et. 2
  079 200-270, 0 69-200-266

 • Academia succesului Şcoala de limbă engleză ESL

  or. Chișinău, str. Mircea Cel Bătrân, 11, CC Basso Prezzo, et. 2
  022 34-62-40, 0 674 4-22-17

 • Little People Centru de dezvoltare pentru copii

  or. Chișinău, bd. Ștefan cel Mare, 3
  0 790 0-20-60

 • EDUCENTRU Centru educațional

  or. Chișinău, str. Mircea cel Bătrân, 13/1
  0 601 4-78-00, 0 788 2-24-00

 • Karamelea Curs de dezvoltare a personalității

  or. Chișinău, str. Alba Iulia, 75, et. 2 (Alfa City Shopping Mall)
  0 795 6-29-40, 0 684 6-95-23

 • Grădinița & Liceul Privat "Elitex" Instituţie de învăţământ privat

  or. Chișinău, str. Dacia, 53/2
  022 77-78-60, 0 691 1-15-89, 0 697 5-57-95

 • Micul Erudit Grădinița-creșa

  or. Chișinău, str. Burebista, 106
  069 90-22-11

 • Oratorica Centru de limbi europene

  or. Chișinău, str. Bănulescu-Bodoni 27, et. 3
  0 783 6-48-48

 • InterStudia Centrul de limbi straine

  or. Chișinău, str. Puşkin, 26, et. 2-3
  022 23-40-03, 0 682 1-72-17, 0 692 2-14-19

 • Grădinița & Liceul Privat "Elitex" Instituţie de învăţământ privat

  or. Chișinău, str. Dacia, 53/2
  022 77-78-60, 0 691 1-15-89, 0 697 5-57-95

 • Mary Poppins Centru educaţional pentru copii

  or. Chișinău, str. Dacia, 5
  0 601 9-15-85

 • Ţara de nisip Studio de dezvoltare pentru copii

  or. Chișinău, str. Decebal, 23, CC Jumbo, et. 4, but. 424
  0 794 2-19-38

 • Know How Centru educațional Know How

  or. Chișinău, str. Armenească, 27А
  022 00-91-29, 0 784 3-40-74, 0 792 0-09-95

 • Scăpărici Centrul de dezvoltare timpurie

  or. Chișinău, str. Lidia Istrati, 27
  0 696 7-01-07, 0 696 7-01-07

 • Casa Comunicării Moderne Сursuri de limba Engleză în Chişinău

  or. Chișinău, str. Mitropolit Varlaam, 65, bloc A, bir. 310-A
  022 93-08-66, 0 698 2-52-92

 • FasTracKids Centru de educație pre-școlară

  or. Chișinău, str. Puskin 62/colt Romana 8
  022 21-00-91, 079 12-13-14

 • International Language Training Center Centru Internațional de limbi străine

  or. Chișinău, str. Petru Rareș, 43
  022 29-29-88, 0 798 8-29-88

 • Top English School of Today Centru de limbă engleză

  or. Chișinău, str. Bănulescu-Bodoni, 45
  022 81-51-57, 022 81-51-56, 022 81-51-55, 0 799 9-44-81, 0 793 0-60-07

 • SelEng Studio Studio de limba engleză

  or. Chișinău, str. Decebal, 139 B, of. 302
  022 63-95-15, 0 676 0-30-53, 0 695 3-14-44

 • Leaderland Centrul educațional de dezvoltare pentru copii

  or. Chișinău, str. Testemițeanu, 17/6
  022 99-25-00, 068 141-141

Extindeți lista

Comentariul dvs.

Dacă tema abordată v-a trezit interes, puteți să, lăsați un comentariu

Parteneri noi

Cele mai interesante

Teme populare a rubricii «Până la 1 an»

Articole populare a rubricii «Până la 1 an»