Cum construim o relație fericită?0

Natalia Melehina, psiholog, expert în relații de cuplu, explică în ce constă secretul creării unei relații fericite, bazate pe armonie.

Bună ziua. Foarte des mi se adresează întrebarea — cum poate fi creată o relație fericită? Cum ne putem afla într-o relație fericită, unde găsim acest principe? Astăzi vreau să vorbesc la acest subiect.

Ce este de fapt o relație fericită? Este acel loc unde și dv., și partenerul vă simțiți bine. Și iată de aici pornim. Se poate oare simți bine partenerul dv., dacă dvs. de la început căutați relații, fără a fi capabili să primiți plăcere? Răspunsul e evident — nu.

Respectiv, pentru a forma o relație fericită, în primul rând trebuie să găsiți acea bucurie în sine însuși. Fiți de acord, doar nu veți procura o rochie ruptă? Sau niște pantofi purtați, care nici tocuri nu mai au? Veți dori o pereche frumoasă, modernă, la modă. La fel și bărbatul. Atunci când intră într-o relație, el vrea să vadă o femeie fericită. Anume la o asemenea femeie el va veni și va fi atras.

Da, veți spune, iar dacă mă simt rău? Dacă sufăr? Sau mi se întâmplă așa, că mă simt victimă? Eu nu voi crea o relație? Desigur veți crea. Dar, aici, apare întrebarea. Ce fel de bărbat veți alege? Veți accepta un asemenea bărbat care caută relații similare, relație în care sunt victime, unde există suferință, unde trebuie să depui mult efort pentru a obține ceva. Vor fi acestea relațiile la care ați visat? Puțin probabil.

Din acest motiv, găsiți la dv. însuși acel sentiment de fericire. Pentru aceasta există foarte multe tehnici, meditații, resurse. Psihologii, la care ați putea merge, vă pot ajuta. La urma urmei, întrebați prietenele dv. fericite, cum au devenit așa?

Și doar atunci veți crea cu siguranță ușor și rapid o relație fericită, deoarece bărbații vor începe să reacționeze la dv. Femeia fericită este pe placul tuturor.

Vă doresc să vă găsiți calea spre fericire, să găsiți în inima dv. fericirea, satisfacția. Oh, da, începeți cu a învăța să savurați fiecare clipă. V-ați trezit, o ceașcă de cafea deja e savoare. V-ați trezit, nu vă doare nimic și deja e o bucurie. Iată, acesta e începutul fericirii. Construiți relații fericite, atrageți bărbați fericiți!


Natalia Melehina

Coordonatorul proiectului Familia.md.
Psiholog-expert în psihologia relațiilor.Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.

Informație de contact

Natalia Melehina — Coordonatorul proiectului Familia.md. Psiholog Tel.: 068 44-66-24

Comentariul dvs.

Dacă tema abordată v-a trezit interes, puteți să, lăsați un comentariu