Apa Buna

Cursuri de limba engleză în Chișinău. Prezentarea ofertelor pentru adulți27

Cursuri de limba engleză în Chișinău. Prezentarea ofertelor pentru adulți

Actualmente, practic jumătate de oameni din întreaga lume vorbesc în limba engleză. Este o limbă de comunicare, de afaceri și, am putea spune, o limbă de circulație internațională. De aceea, dacă nu doriți să vă rătăciți într-un oraș necunoscut dintr-o țară străină sau, cel puțin, să vă expuneți părerea într-o limbă "defectă", dar totuși engleză — e timpul să mergeți la cursuri. În Chișinău există o mulțime de asemenea posibilități. Selecția cursurilor de limbi străine poate fi realizată în funcție de mai mulți factori: metode de predare, locație convenabilă, program și cost.

Pentru a vă facilita procedura de alegere, vă prezentăm lista celor mai cunoscute și mai mari școli care organizează cursuri de limba engleză în Chișinău, și nu doar a limbii engleze, pentru toți doritorii cu vârste cuprinse între 18 și 100 de ani.


International Language Training Center (ILTC)

Cursul de limba engleză pentru adulți este structurat în 6 nivele, care sunt elaborate în conformitate cu cerințele Cadrului European Comun de referință pentru limbi.

Numărul de persoane în grupă: până la 15 persoane.
Testare preventivă: oral, testare gratuită.
Orarul și durata lecțiilor: 3 ori în săptămână, lecții a câte 2 ore.
Durata unui nivel: 6-8 luni, 1 semestru durează 7,5 săptămâni și include 44 ore astronomice.
Suplimentar: Pregătire pentru TOEFL, Cambridge, IELTS, Engleza pentru afaceri, Lecții private, Lecții prin Skype.
Prețul studiilor pentru un nivel: 149 de euro (orar de seară), 135 euro (orar de dimineață).
Certificat care atestă finalizarea cursurilor: Toate certificatele, oferite studenților și absolvenților ILTC, se referă la nivelul atins de competențe lingvistice în conformitate cu standardele europene. Certificatele ILTC sunt aprobate de Ministerul Educației al Republicii Moldova.


Centrul de limbi europene "Oratorica"

Unicul centru lingvistic din Chișinău care returneză integral suma achitată pentru curs în cazul în care studentul nu a obținut rezultatele așteptate. Cursul este predat în baza edițiilor îmbunătățite a manualelor ce aparțin unora dintre cele mai prestigioase edituri internaționale. În cadrul centrului activează doar cadre didactice calificate și profesori nativi, din Anglia și Statele Unite ale Americii.

Numărul de persoane în grupă: 5-12 persoane.
Testare preventivă: gratuit.
Orarul și durata lecțiilor: luni, miercuri și vineri sau marți, joi și sâmbătă, a câte 2 ore academice fiecare lecție.
Durata unui nivel: Cursurile colective de limba engleză sunt organizate în module de 7 săptămâni.
Suplimentar: Engleza de weekend, engleza business, engleza conversațională, engleza pentru BAC, pregătire pentru TOEFL.
Prețul studiilor pentru un nivel: 1550 de lei/ un nivel.
Certificat care atestă finalizarea cursurilor: Este oferit certificat care confirmă finalizarea cursurilor de limbă engleză, elaborat după modelul stabilit de Ministerul Educației.


Centrul educațional "Know How"

În cadrul lecțiilor sunt utilizate manualele Oxford și Cambridge din anul 2015, acreditate de Sistemul Unic European. Metoda de predare reprezintă o combinare a cinci metode de instruire modernă — Abordarea naturală de învățare a limbii. Conform acestei metode, traducerea nu este necesară, astfel metoda respectivă este potrivită cât pentru vorbitorii de română, atât pentru vorbitorii de rusă. Planificarea orei se orientează spre conceptul SVP (Studentul Va Putea). Ceea ce presupune că la sfârșitul lecției, persoana care învață va fi capabilă să reproducă gramatica, cuvintele sau transformările care i-au fost predate la oră.

Numărul de persoane în grupă: până la 9 persoane.
Testare preventivă: gratuit.
Orarul și durata lecțiilor: 2 ore pe săptămână, a câte 120 de minute.
Durata unui nivel: 26 ore (8 lecții pe lună).
Prețul studiilor: 2925 lei — 26 lecții.


Top English School of Today — cursuri de limba engleză în Chișinău

Lecțiile se desfășoară doar în limba engleză, aceasta fiind cea mai efectivă metodă de predare. Specialiștii vă vor ajuta să determinați tipul dvs. de percepție și vă vor oferi sfaturi practice despre cum să vă constrângeți tipul de percepție a informației să vă fie de ajutor.

Numărul de persoane în grupă: nu depășește 10 persoane.
Testare preventivă: test oral gratuit.
Orarul și durata lecțiilor: 2 ori în săptămână, câte 3 ore academice.
Durata unui nivel: 108 ore (câte 45 de minute) — 4,5 luni. Șase nivele de bază. Pentru a obține rezultate mai bune, nivelul 3 și 4 se împarte în subnivel de Bază și Comunicațional.
Suplimentar: Engleza de afaceri, Pregătire pentru TOEFL, lecții individuale, curs comunicațional.
Prețul studiilor pentru o lună: curs de engleză generală — 920 lei / pe lună; curs de engleză vorbită — 960 lei/lună.
Certificat care atestă finalizarea cursurilor: Certificat de finalizare a cursurilor după modelul stabilit de Ministerul Educației este oferit acelor studenți care au obținute rezultate remarcabile, anume persoanelor care au frecventat nu mai puțin de 75% din numărul total de lecții și care au luat notă de trecere la testul final.


Casa Comunicării Moderne — cursuri de limba egleză

80% din timpul petrecut în sala de studii a centrului "Casa Comunicării Moderne" — practică comunicațională, care permite studenților să învețe a vorbi și a înțelege limba engleză, și nu doar să asimileze materialul teoretic.

Numărul de persoane în grupă: de la 4 până la 7 persoane.
Testare preventivă: gratuit.
Orarul și durata lecțiilor: 2 ori în săptămână câte 90 minute — regimul standart de studii. Regim intensiv — 3 ori în săptămână, a câte 90 de minute.
Durata unui nivel: 36 ore academice — 18 lecții — 6 săptămâni.
Suplimentar: Pregătire pentru TOEFL, IELTS. Lecții individuale de engleză.
Prețul studiilor pentru un nivel: 1200 lei /nivel -intensiv, 390-480 lei/luna regimul standart de studii.
Certificat care atestă finalizarea cursurilor: Este oferit certificat de finalizare a cursurilor după modelul stabilit de Ministerul Educației.


Lingvistica — Școală de limbi străine

Lecțiile sunt predate exclusiv în limba engleză. Sunt utilizate diferite metode de predare: jocuri interactive, lecții audio și video, conversații pe diferite subiecte. Cursanții asimilează cunoștințele prin procedeul Aud-Văd-Repet-Învăț.

Numărul de persoane în grupă: 9 persoane.
Testare preventivă: Alegerea nivelului de studii se face în funcție de rezultatele testării gratuite a candidaților.
Orarul și durata lecțiilor: 3 ori pe săptămână, a câte 2 ore astronomice (120 de minute). Curs individual — 2-5 ori pe săptămână, a câte 1 oră astronomică.
Durata unui nivel: Cursul este structurat în 7 nivele, un nivel durează 2 luni (24 de întâlniri).
Suplimentar: În cadrul lecțiilor sunt utilizate materiale și tehnologii moderne — ecrane LCD, computere etc.
Prețul studiilor pentru un nivel: 1300 lei / lună.
Certificat care atestă finalizarea cursurilor: certificat aprobat de Ministerul Educației.


Academia Succesului — Școală de limba engleză ESL

Academia Succesului face parte din Organizația Internațională "Educația aplicată" și dispune de licența corespunzătoare pentru utilizarea mărcii comerciale "Educația aplicată", emisă de organizația respectivă.

Numărul de persoane în grupă: până la 10 persoane.
Testare preventivă: gratuit.
Orarul și durata lecțiilor: 2 ore academice (a câte 45 de minute).
Durata unui nivel: 6 nivele de studii (a câte 78 ore academice) = 3 ori în săptămână, câte 2 ore = 3 luni — un nivel.
Suplimentar: English Club și lecții individuale de limba engleză. Sunt primite cererile pentru susținerea examenelor de cunoaștere a limbii engleze, la celebra universitate Trinity College din Londra.
Prețul studiilor pentru un nivel: 3600 lei/ un nivel.
Certificat care atestă finalizarea cursurilor: Este oferit certificat de finalizare a cursurilor după modelul stabilit de Ministerul Educației.


Parteneri Familia.md

Diplom — lider în R. Moldova în domeniul serviciilor de traducere profesionistă, dar și de elaborare a diferitor tipuri de lucrări studențești, de orice complexitate, la toate disciplinele și în termenii stabiliți! 12 ani de succes. Rapiditate, calitate, experiență, toate limbile lumii!

SelEng Studio — Școală de studiere a limbilor străine

La "SelEng Studio" lecțiile se desfășoară pe parcursul unui an întreg. Respectiv, aveți posibilitatea de a vă înscrie în orice zi. Studierea limbii engleze prin utilizarea metodei comunicaționale. Ceea ce înseamnă că procesul de studii este desfășurat doar în limba engleză.

Numărul de persoane în grupă: 10-15.
Testare preventivă: gratuit.
Orarul și durata lecțiilor: 2 ori în săptămână (8 lecții), 1 lecție = 2 ore academice = 1 oră și 30 minute (curs de comunicare).
Durata unui nivel: 5 nivele de studii. Fiecare nivel este asimilat pe parcursul unui an de studii (septembrie-mai).
Suplimentar: posibilitatea de a studia limba prin intermediul Skype-ului. Seminare și training-uri pentru studenți, la gramatica și vocabularul limbii engleze, atât pentru cei care studiază limba engleză, cât și pentru profesori. Pregătire pentru Trinity, FCE, IELTS, TOEFL.
Prețul studiilor pentru un nivel: 33 lei / o oră academică.
Certificat care atestă finalizarea cursurilor: La finalizarea studiilor, persoanele care au frecventat cursurile "SelEng Studio" obțin Certificat de finalizare a cursurilor după modelul stabilit de Ministerul Educației.


InterStudia — Language Centre

Centrul este renumit prin proiectele sale de colaborare cu Council of Europe și British Embassy, sponsorizarea cărora a permis centrului InterStudia, pentru prima dată, în Moldova, să elaboreze materiale audio pentru școala națională, clasele 2-12, să editeze materiale pentru BAC, să implimenteze European Language Portofolio în 20 de școli ale țării. De cursurile limbi străine InterStudia a beneficiat Delegația Europeană în Moldova, la fel ca și mii de studenți, școlari, pre-școlari.

Dotarea centrului: săli de lux cu resurse audiovizuale pentru copiii de la 3 ani, adolescenți, cât și maturi.
Numărul de persoane în grupă: 3-4, 5-10.
Testare preventivă: reprezintă o comunicare familiară despre cum preferați să studiați limba străină. Comunicarea și lecțiile sunt desfășurate de profesori universitari ce și-au făcut studiile în SUA, Marea Britanie, Germania.
Orarul și durata lecțiilor: 2-3 ori pe săptămâna, alegerea zilelor e la discreția Dvs., a câte 3 ore academice.
Durata unui nivel: 2-3 luni.
Prețul studiilor pentru un nivel: Un an academic — 4400 -10%=3960 lei , 2-3 nivele — 3 luni — 2200 lei, 1 nivel.
Certificat care atestă finalizarea cursurilor: este de model European ce reflectă rezultatul testării finale.


Academus family

"Academus family" propune cursuri de limba engleză, franceză, italiană și spaniolă pentru adulți, nivelurile A1, A2, B1, B2, C1. Materialele didactice sunt incluse în taxa de studii.

Rezultate garantate în timp scurt. Cursurile contribuie la formarea unei baze solide de cunoștințe, a unui fundament rezistent pentru dezvoltarea continuă a abilităților. Competențele obținute în cadrul cursurilor vă vor oferi acces la informația care poate fi sustrasă doar dintr-o limbă străină. Veți putea citi în original cărți, ziare, reviste, veți fi capabili să efectuați cercetări în diferite domenii de activitate, să vă faceți prieteni noi peste hotarele țării, să călătoriți și să învățați acolo unde vă doriți.

Cu alte cuvinte, lărgindu-vă orizonturile, progresați!

Numărul de persoane în grupă: 4-6 persoane;
Testare prealabilă: gratuit;
Orarul și durata lecțiilor: se stabilește de comun acord cu beneficiarii cursurilor;
Durata unui nivel: de la 44 până la 64 ore, în funcție de nivel;
Taxa de studii pentru un nivel: 1760-2560 lei (în funcție de nivel).


La Chișinău, pe lângă cursuri de limbi străine, adulții au posibilitatea de a alege dintr-o varietate de cursuri de formare — de la cursuri pentru cosmetologi, coafori și manichiuriste, până la cele de bucătari, croitori sau fotografi. Despre toate găsiți informații pe site-ul nostru.
Sursa: Интернет-портал Semia.md
Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.

Produse și servicii la tema

Vezi harta
 • Lingvistica Cursuri de limbi străine

  or. Chișinău, str. V. Alecsandri, 1, et. 8, of. 806
  022 28-85-70, 0 682 8-85-70

 • Academia succesului Şcoala de limbă engleză ESL

  or. Chișinău, str. Mircea Cel Bătrân, 11, CC Basso Prezzo, et. 2
  022 34-62-40, 0 674 4-22-17

 • SelEng Studio Studio de limba engleză

  or. Chișinău, str. Decebal, 139 B, of. 302
  022 63-95-15, 0 795 3-14-44, 0 695 3-14-44

 • Oratorica Centru de limbi europene

  or. Chișinău, str. Dacia, 23, et.5, of. 501
  0 607 3-55-33

 • Top English School of Today Centru de limbă engleză

  or. Chișinău, str. Bănulescu-Bodoni, 45
  022 81-51-57, 022 81-51-56, 022 81-51-55, 0 799 9-44-81, 0 793 0-60-07

 • Casa Comunicării Moderne Сursuri de limba Engleză în Chişinău

  or. Chișinău, str. Mitropolit Varlaam, 65, bloc A, bir. 310-A
  022 93-08-66, 0 698 2-52-92

 • Know How Centru educațional Know How

  or. Chișinău, str. Armenească, 27А
  022 00-91-29, 0 784 3-40-74, 0 792 0-09-95

 • International Language Training Center Centru Internațional de limbi străine

  or. Chișinău, str. Petru Rareș, 43
  022 29-29-88, 0 798 8-29-88

 • InterStudia Centrul de limbi straine

  or. Chișinău, str. Puşkin, 26, et. 2-3
  022 23-40-03, 0 682 1-72-17, 0 692 2-14-19

Comentariul dvs.

Dacă tema abordată v-a trezit interes, puteți să, lăsați un comentariu

Comentarii 4

Sortare
 • Nou
 • Anterior
 • 10 nov. 2014 16:05 #1 Максим Ница

  ma interesea "QUO VADIS"

  Răspundeți
 • 05 mai. 2015 14:12 #2 Cristy Cris

  La Top English School clasele sunt formate din mai mult de 10 persoane. In timpul acelor trei ore care te obosesc foarte tare randul sa raspunyi iti revine cam de 3+4 ori a cate 2 minute aproximativ. Cursurile se desfasurau in cladirea de pe langa CNA unde e foarte frig si aiurea. Aveam impresia ca e un incubator ce pregateste turma pu ca sa treaca ambasada la work and travel.

  Răspundeți
 • 07 mai. 2015 12:18 #3 Анастасия Гребенникова

  #2 Cristy Cris, Dragă Cristy Cris, cu regret, informaţia Dvs., nu mai corespunde situaţiei curente la Top English School. Condiţiile pe care le descrieţi erau în conformitate cu cerinţele proiectului "Work and Travel". Colaborarea noastră s-a încheiat 5 ani în urmă. Vă sîntem recunoscători pentru părerea Dvs. şi vă invităm la Top English School of Today pentru a vă convinge de atmosfera prietenoasă şi condiţiile prielnice pentru procesul de studiu. Cu respect, Echipa Top English School of Today.

  Răspundeți
 • 03 mai. 2016 22:36 #4 Marina Vasilcova

  Terra Nova English Language Center (www.terranovamd.com) is the only specialized TOEFL preparation center in the country. The school is not on your list for some reason...

  Răspundeți

Parteneri noi

Cele mai interesante

Teme populare a rubricii «Relațiile»

Articole populare a rubricii «Relațiile»