Articolul se referă la temele:

Ce și-ar dori de 8 martie o femeie ce se află în concediu de îngrijire a copilului? Fițuică cu sugestii pentru soți0

Ce și-ar dori de 8 martie o femeie ce se află în concediu de îngrijire a copilului? Fițuică cu sugestii pentru soți

8 martie — ziua cunoscută în lumea întreagă drept sărbătoarea internațională a femeii și, în special, a mamei. Cum să surprindem femeia iubită?

Acest articol este un fel de fițuică cu sugestii pentru soți și anume pentru acei bărbați ale căror soții se află în concediu de îngrijire a copilului. De ce ne-am gândit anume la aceste mămicuțe, pentru că ele nu mai au nevoie de suvenire sau alte obiecte care altădată le puteau impresiona.

Apropo, de flori nu discutăm aici — sunt sigură că știți care flori vă vor bucura cel mai mult iubita soție.

Cadouri care nu vă vor costa niciun ban:

  • Oferiți soției posibilitatea să doarmă un pic mai mult dimineața. Odată ce devine mamă, femeia nu mai are somnul de altădată. Până crește copilul, mama se culcă târziu, noapte se trezește de câteva ori, iar dimineața, când somnul e mai dulce, trebuie să se ridice din pat pentru a pregăti celui mic și familiei întregi micul dejun. Deci, dacă măcar de 8 martie, ați lăsa-o să-și împlinească somnul — ar fi un adevărat răsfăț pentru ea.
  • Stați câteva ore cu copilul/copiii. Nu e nimic mai frumos decât să fii mamă. Dar chiar dacă are cel mai cuminte copil din lume, femeia are nevoie de puțin timp pentru sine însuși. Așadar, de Ziua femeilor, oferiți posibilitate soției să facă singură o plimbare, să se vadă cu prietenele etc.

Pe lângă flori și puțin răsfăț, alegeți și un cadou pe măsură:

  • Un voucher de cumpărături sau cartificat cadou la un salon de frumusețe, masaj, SPA. Chiar dacă își petrece timpul mai mult acasă, cu copilul, aceasta nu înseamnă că o mamă nu trebuie să arate bine.
  • Serviciu de curățenie. Grijile unei famei aflate în concediu de maternitate, în cea mai mare parte țin de îngrijirea copilului, pregătirea bucatelor, ordinea din casă. Pentru altceva, de regulă, nu-i mai rămâne timp. Deci, comandați serviciul de cleaning la domiciliu, soția dv. cu siguranță va aprecia cadoul.
  • Brățară, cercei, un ineluș — nu cred că există femeie care să nu se bucure de un asemenea cadou. Oricâte bijuterii nu ar avea, femeia întotdeauna va găsi la ce îmbrăcăminte să le asorteze. Pentru o mămică va fi un cadou foarte plăcut, pentru că la apariția copiilor, atunci când e vorba de cumpărături pentru sine însuși, majoritatea mamelor se limitează la strictul necesar. Apropo, dacă cunoașteți foarte bine preferințele soției, i-ați putea oferi în dar și o gentuță. Cu singuranță o veți bucura.
  • Un coș cu produse cosmetice. Poate e banală sugestia, dar un cadou util e întotdeauna binevenit. Luați un coș și puneți în el acele produse care știți că plac soției: cremă de mâini, loțiune de corp, șampunul preferat, balzam pentru păr, un ruj, un rimel. Dar, repet — neapărat să fie din gama produselor pe care le preferă ea.
  • Cină romantică — oferiți soției iubite câteva ore de liniște. Bunica va fi fericită să petreacă ziua de 8 martie alături de nepoți, iar mama va fi încântată dacă îi veți face o invitație la restaurant.

Mămici, ce dorințe mai aveți pentru ziua de 8 martie?

Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.

Comentariul dvs.

Dacă tema abordată v-a trezit interes, puteți să, lăsați un comentariu

Parteneri noi

Cele mai interesante

Teme populare a rubricii «Relații și armonie interioară»

Articole populare a rubricii «Relații și armonie interioară»