Tema: Analize și investigații medicale înainte de sarcină

Tema se referă la subrubricile:

 • Planificarea sarcinii — avantaje și sfaturi utile
  Ina Cojocaru,

  Planificarea sarcinii — avantaje și sfaturi utile

  Despre analizele preconcepționale necesare, dar și despre multe alte momente importante în planificarea sarcinii, aflați de la medicul obstretician-ginecolog, Angela Parii.

  1 9687
 • Prezentarea laboratoarelor din Chișinău
  Ева Рыжова,

  Prezentarea laboratoarelor din Chișinău

  Majoritatea clinicilor din oraș dispun de laboratoare, dar, oricât de straniu nu ar părea, acestea nu sunt întotdeauna convenabile pentru pacienți. Pentru a face anumite teste în aceste structuri, aveți nevoie fie de îndreptări și talonașe, fie de farmec personal susținut de mulțumiri bănești.

  5 54505
 • Unii copii trebuie ajutați să vină pe lume — Fertilizarea in Vitro Medpark
  Medpark,

  Unii copii trebuie ajutați să vină pe lume — Fertilizarea in Vitro Medpark

  Infertilitatea a devenit o problemă gravă pentru societatea modernă. Tot mai multe cupluri din Republica Moldova, după ani de încercări și tratamente nereușite încearcă să găsească soluții și au speranțe să își țină în brațe copilul mult dorit.

  0 972
 • Unde putem găsi un ginecolog la Chișinău? Prezentare
  Екатерина Короленко,

  Unde putem găsi un ginecolog la Chișinău? Prezentare

  Dvs. aveți un ginecolog "personal" — un medic în care aveți încredere și la care de fiecare dată mergeți binedispusă? Dacă încă nu — atunci acest articol de prezentare vă este predestinat!

  13 126735
 • 9 luni de grijă și protecție cu "Medpark"
  Medpark,

  9 luni de grijă și protecție cu "Medpark"

  Cu siguranță ați auzit deja despre condițiile de naștere la "Medpark". Dar nașterea este doar "finalul" spre care trebuie să mergi tocmai 9 luni. Și pe parcursul acestei perioade atât de importante, "Medpark" poate deveni pentru dvs. "înger păzitor", oferind tot de ce are nevoie pentru liniște și confort mama, dar și pentru sănătate — mama și bebelușul. Iar pentru cei care tocmai au văzut cele două liniuțe pe testul de sarcină, spitalul internațional oferă cadou — confirmarea gratuită a sarcinii! Mai multe detalii aflați din articolul nostru.

  0 2349
 • Articolul 1: De ce este nevoie de ginecolog?
  Вероника Василаки,

  Articolul 1: De ce este nevoie de ginecolog?

  Cu ce vă poate ajuta un doctor în faza de planificare a sarcinii? Este atât de necesar pentru o femeie să apeleze la acesta chiar fiind complet sănătoasă? Această întrebare am adresat-o şi ginecologului Tamara Samoşina.

  0 1108
Mai multe articole

Produse și servicii la tema "Analize și investigații medicale înainte de sarcină"

 • Medpark Spitalul internațional

  or. Chișinău, str. A. Doga, 24
  022 40-00-40