15 mai 2023

Într-o lună se încheie anul școlar. Ce planuri au adolescenții voștri pentru vacanță?

Ore întregi în fața televizorului, exploatarea consolei PlayStation, scroll pe Instagram și TikTok…Apoi? Hai să vă propunem o alternativă mai faină.

ILTC invită copiii între 12-15 ani la cea de-a 2-a ediție a English Speaking Marathon. Am creat un program special pentru vârsta și interesele lor: vor avea parte de activități de grup, jocuri, exerciții practice și, cel mai important, oportunitatea de a-și dezvolta abilitățile de comunicare în limba engleză.

Iată de ce merită să-i înscrieți la English Speaking Marathon:

  • 60 de ore de engleză: 2 programe a câte 2 săptămâni
  • 20 de subiecte interesante
  • Vor învăța să comunice cu încredere în limba engleză
  • Se vor exprima în mod clar și coerent atât la școală, cât și-n vacanțe
  • După testarea gratuită de cunoaștere a limbii vor fi plasați în grupul corespunzător
  • Adolescenților cu nivelul A le vor preda profesori locali, iar celor cu nivelul minim B le vor preda profesori vorbitori nativi (din Africa de Sud, Marea Britanie, SUA)
  • Profesorii se vor schimba constant, ceea ce înseamnă că vor cunoaște diverse stiluri de predare, metode, ba chiar și abordări diferite -Toți profesorii au certificate internaționale TESOL

Garantăm că se vor distra maxim - English Speaking Marathon nu e ca lecțiile de engleză de la școală, e timp petrecut cu prietenii, în care învață prin comunicare și joc.

Start curs: 5 iunie

Vizualizări pe parcursul acestei săptămîni: 0 Vizualizări de la publicare: 200
Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.

Informație de contact

International Language Training Center — Centru Internațional de limbi străine str. Petru Rareș, 43 Tel.: 022 29-29-88, 0 798 8-29-88 www.iltc.md