5 octombrie 2018

Centrul de Limbi Moderne ILTC și-a sărbătorit recent cea de-a 24-a aniversare prin organizarea tradiționalului eveniment de caritate Quiz Night

ILTC a împlinit recent 24 de ani. De ziua sa, Centrul a organizat un eveniment de caritate Quiz Night, un joc intelectual în limba engleză. Toți banii colectați au fost donați către Rețeaua Națională de Îngrijire Paliativă Hospice of Hope Moldova, care vor contribui la asigurarea cu servicii de îngrijire paliativă a peste 300 pacienți cu boli incurabile.

O astfel de modalitate de a sărbători spune multe despre ILTC, precum și despre valorile și modul de viață a întregii sale echipe. De fapt jocul intelectual e o posibilitate de a te distra și încerca cunoștințele, precum și o modalitate de a te cunoaște mai bine cu colegii. Dar cel mai important, jocul a unit colaboratorii Centrului și studenții acestuia întru realizarea unei cauze nobile, de a susține pe cei ce se află în stare gravă.

Cunoștințe, oameni frumoși, relații calde, scopuri nobile — toate acestea reflectă foarte clar spiritul ILTC. Acum înțelegem care e secretul succesului și poziției de lider a Centrului pe parcursul a 24 de ani incredibili.

Vizualizări pe parcursul acestei săptămîni: 0 Vizualizări de la publicare: 1379
Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.

Informație de contact

International Language Training Center — Centru Internațional de limbi străine str. Petru Rareș, 43 Tel.: 022 29-29-88, 0 798 8-29-88 www.iltc.md