9 februarie 2021

A 2-a opinie medicală de la specialiști de talie internațională pentru pacienții cu cancer pulmonar

Tehnologiile în cancer au evoluat foarte mult în lume. Acum diagnosticul poate fi stabilit cu cea mai înaltă precizie, iar tratamentele moderne oferă șanse tot mai înalte de succes. Pentru a oferi pacienților din Moldova posibilitatea de a beneficia de expertiza specialiștilor internaționali, Medpark colaborează cu medici oncologi de top, în cadrul programului „Sănătate fără hotare”.

Pe data de 26 februarie Spitalul Internațional Medpark a invitat 2 colegi cu vastă experiență în tratamentul cancerului pulmonar, care vor oferi consultații gratuite și o a doua opinie medicală:

  • Prof. Hale Bașak Çağlar, medic oncolog radiolog, cu pregătire la Universitatea Harvard din SUA și la Universitățile “Marmara” și „Medipol” din Turcia, și membru al celor mai prestigioase asociații oncologice la nivel mondial
  • Prof. Șeref Kömürcü, oncolog medical cu peste 30 de ani experiență în tratamentul cancerului și membru al societăților internaționale de profil
  • Ambii medici fac parte din echipa oncologică a spitalului Anadolu din Turcia, afiliat spitalului american de top John Hopkins – Centru de Excelență în Sănătate care ocupă locul 4 la nivel global în topul spitalelor cu cea mai avansată tehnologie în radioterapia oncologică, medicina nucleară, transplantul de măduvă, chirurgia robotică și alte domenii.

    Consultațiile gratuite vor avea loc la:

  • Data de 26 februarie
  • Spitalul Internațional Medpark, Chișinău, str. Andrei Doga 24

  • Programările se efectuează în limita locurilor disponibile, la tel. 079 774 033 sau 022 40 00 40.

    Nu există hotare pentru sănătate!

    Vizualizări pe parcursul acestei săptămîni: 0 Vizualizări de la publicare: 165
    Îmi place

    Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.

    Informație de contact

    Medpark — Spitalul internațional str. A. Doga, 24 Tel.: 022 40-00-40 www.medpark.md