20 martie 2018

Tehnologii de conservare a energiei la expozția Moldenergy 2018 ediția a XXII-a

Expoziția internațională specializată de tehnologii de conservare a energiei, instalații termice și de alimentare cu gaze, echipamente de condiționare a aerului “MOLDENERGY” este un proiect unic pentru sectorul energetic din Moldova. Este o platformă propice comunicării dintre specialiști, pentru discuții și găsirea soluțiilor problemelor din industrie, în special cele ce țin de utilizarea surselor alternative de energie în Republica Moldova.

În perioada 21-24 martie curent, peste 60 de companii din Moldova, Germania, România, Rusia și Ucraina vor demonstra oferta de tehnologii noi de economisire a energiei pentru complexul energetic și întreprinderile industriale, utilaje electrotehnice și surse alternative de energie, echipamente climatice moderne, sisteme de ventilare, încălzire, refrigerare etc. La expoziție vor fi prezentate tehnologii inovatoare de conservare a energiei.

Printre noutățile din acest an: sisteme și rețele de încălzire cu temperatură joasă și alimentare cu apă caldă de la compania Cvadro Therm; sisteme centralizate de aspirare a prafului de la Ecovac Sistem SRL; centrale de ventilație de la Termoexpert SRL; echipamente electrice inovatoare de la magazinul Volta Moldova; sisteme performante de economisire a energiei de la compania germană LED-LIGHT-Germany GmbH, precum și 3 produse noi de la Odeskabel Moldova.

În plus la cele enumerate, companiile participante la MOLDENERGY-2018 vor prezenta o gamă largă de echipamente de ventilație și încălzire pentru spații rezidențiale și administrative: sisteme de încălzire electrică, sisteme autonome de alimentare cu energie electrică și termică etc. În standuri vor fi expuse aparate în domeniul ingineriei electrice, iluminării, pentru condiționarea aerului, ventilație și refrigerare; cabluri, fire, articole de electromontaj etc. În mod tradițional, o parte din expoziție va fi dedicată ultimelor elaborări din domeniu.

Program expoziția Moldenergy 2018: 21-24 martie - 10.00-18.00, 24 martie - 10:00-16:00.

Vizualizări pe parcursul acestei săptămîni: 0 Vizualizări de la publicare: 14
Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.