20 noiembrie 2017

Fii responsabil, pregătește-te de BAC din timp!

Nu mai e mult și se apropie BAC-ul, asta înseamnă că elevii claselor a 12-a deja au început pregătirile pentru examen. Pentru tinerii care țintesc spre universitățile din afara țării, mai ales, este foarte important să obțină o notă înaltă la examenul de BAC.

Tocmai de aceea Oratorica a dat start cursurilor de pregătire pentru BAC la ENGLEZĂ, FRANCEZĂ, ROMÂNĂ sau RUSĂ.

La acest curs se lucrează doar cu modelele de subiecte cerute la examenul de BAC, astfel încât elevii să fie pregătiți pentru examen sută la sută. Cursul de pregătire pentru BAC presupune studierea aprofundată a gramaticii, lucrul cu texte, exerciții în baza textelor și nu în ultimul rând elaborarea eseurilor. Așa că fii gata pentru un curs intensiv (12 săptămâni a câte 3 ședințe pe săptămână) și interactiv.

Metoda de predare a pedagogilor Oratorica este orientată spre rezultate rapide și eficiente. Profesorii ajută elevii să înțeleagă care este prioritatea și ponderea itemilor de la examenul de BAC. Astfel ajunși în fața testului de la examen, elevii vor fi capabili să își orienteze corect eforturile pentru a rezolva eficient fiecare item din foaia de test.

Examenul de Bacalaureat este primul test important în viața unui elev. Pe lângă capacitățile și abilitățile intelectuale, acesta mai pune la încercare și maturitatea elevilor ceea ce înseamnă că trebuie să te pregătești din timp ca să dai dovadă de responsabilitate și să iai o notă mare la examen.

Vizualizări pe parcursul acestei săptămîni: 0 Vizualizări de la publicare: 201
Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.

Informație de contact

Oratorica — Centru de limbi europene str. Dacia, 23, et.5, of. 501 Tel.: +373 (22) 89-69-59 www.oratorica.md