9 ianuarie 2020

Afiș 10-15 ianuarie: Colaj de dorințe pentru anul 2020, Argatul și Moșu la castel, International Language Cafe

În următoarele zile la Chișinău vor avea loc evenimente nu doar interesante, dar și utile. Decupăm un colaj de dorințe pentru anul 2020, învățăm să creăm felicitări de iarnă în Adobe Illustrator, comunicăm cu vorbitori nativi ai diferitor limbi străine. Lista completă a evenimentelor ce vor avea loc în capitală în perioadă 10-15 ianuarie o găsiți în acest afiș.

16:00 Felicitare de iarnă în stil Star Wars. Master-class.

Sărbătorile de iarnă continuă la Junior STEP IT Academy Moldova. Toți copiii de 9-14 ani, sunt invitați la un master class-ul gratuit "Felicitare de iarnă în stil Star Wars în Adobe Illustrator!". Copiii vor învăța: care sunt instrumentele de bază ale soft-ului grafic, lucrul cu obiectele vectoriale, modificarea fundalului imaginii, aplicarea și modificarea textului, utilizarea straturilor, crearea propriului colaj tematic. Intrarea este liberă.
Locul desfășurării: Junior STEP IT Academy Moldova, filiala Botanica.
Adresa: str. Decebal, 139.
Telefon: 022 85-46-80.

18:30 Copilul independent și responsabil — cum îl dezvoltăm.

Atelier pentru părinți în cadrul căruia veți învăța cum să procedați corect și eficient pentru a crește un copil independent și responsabil. Totodată, veți primi materialele necesare care vă vor ajuta să identificați cel mai adecvat traseu care vă vor duce spre adultul la care visați.
Formator: Ina Crasnojon, psiholog, psihoterapeut.
Preț: 150 lei.
Locul desfășurării: Academia părinților de invidiat.
Adresa: str. G. Vieru, 22/8, of. 2.

11 ianuarie, sâmbătă

11:00 Elefănțelul curios. Spectacol pentru copii.

Spectacol pentru copii de la 2 ani. Autor — Rudyard Kipling; regia - Niko Preskura; scenografia — Vladimir Cantor; muzica — Oleg Negruța. Durata spectacolului — 45 minute.
Preț: 50 lei — copil, 50 lei — adult.
Locul desfășurării: Teatrul Republican de Păpuși "Licurici".
Adresa: str. 31 august 1989, 121.

12:00 Atelier de creație pentru copii.

Atelier de creație pentru copii. Picii vor fi asigurați cu toate materialele necesare, iar lucrarea o vor lua acasă. Locurile sunt limitate, motiv din care înscrierea prealabilă este obligatorie.
Preț: 60 lei.
Locul desfășurării: Grif-papetărie & ustensile hand made.
Telefon: 0 694 1-92-02.

14:00 International Language Cafe.

"International Language Café" este un fenomen cunoscut în întreagă lume — reprezintă o oportunitate pentru persoane din diferite țări de a se întâlni și de a practica limbi străine cu vorbitori nativi. Vor fi mese specifice pentru fiecare limbă în parte și fiecare masă va fi moderată de un vorbitor nativ a acelei limbi. Persoanele sunt invitați să ia loc la orice masă și să înceapă o conversație cu vorbitorul nativ. Limbile practicate la "The International Language Café" vor fi: engleza, franceza, spaniola, germana, româna și rusa.
Locul desfășurării: Artico.
Adresa: str. Ștefan cel Mare, 169.

15:00 Colaj de dorințe.

Decupează propriul colaj de dorințe pentru anul 2020. Evenimentul reprezintă o călătorie unică în căutarea adevăratelor scopuri și sarcini pentru un an. Taie și aranjează, lipește și semnează, fă schimb de imagini cu cei din preajmă, comunică cu oamenii din jur la o ceașcă de ceai, crează propriul colaj de dorințe — acesta este programul evenimentului.
Preț: 200 lei.
Adresa: str. Milescu Spătaru, 8/4.
Telefon: 0 672 3-63-13.

17:30 A fost odată la castel. Argatu și Moș Martin.

"A fost odată la Castel" este genericul unui șir de evenimente care se desfășoară la Castel Mimi în perioada Sărbătorilor de Iarnă. Pe 11 ianuarie, Castel Mimi încheie acest șir de evenimente cu un concert extraordinar, plin de folclor autentic, mixat cu beat-uri și ritmuri de hip-hop, susținut de unul din cei mai reprezentativi muzicieni ai underground-ului românesc — ARGATU’, cunoscut și pentru colaborarea sa cu trupa Subcarpați.
Locul desfășurării: Castelul Mimi.
Adresa: s. Bulboaca, r. Anenii Noi.

11 și 12 ianuarie

13:30 Master-classuri de ceramică artistică pentru copii.

Sâmbătă la 13:30 și duminică — 11:00 și 13:30, copiii sunt invitați la master-classuri de ceramică artistică. Copiii se vor cufunda în procestul de creație și vor învăța să lucreze cu lutul, să modeleze diferite figurine, să picteze pe obiectele confecționate. Lecțiile se desfășoară în limbile română și rusă.
Preț: 150 lei.
Locul desfășurării: Studio de artă "Șapte culori ale fericirii".
Adresa: str. Pușkin, 12.
Telefon: 0 697 5-77-79.

14 ianuarie, marți

19:00 Concertino în vis de iarnă.

Concertino Accordion Band, Cristina Scarlat, Adriana Babin, nai — vin să încheie suita de concerte dedicate sărbătorilor de iarnă cu un extraordinar program ce cuprinde cele mai frumoase colinde de Crăciun românești, dar și internaționale și de asemenea, celebre creații clasice interpretate într-o manieră unică Concertino.
Locul desfășurării: Filarmonica Națională "Serghei Lunchevici".
Adresa: str. Mitropolit Varlaam, 78.

Vizualizări pe parcursul acestei săptămîni: 0 Vizualizări de la publicare: 55
Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.