14 septembrie 2016

Afiș 14-20 septembrie: Show de magie, festivalul culorilor, iarmarocul centrelor de dezvoltare pentru copii

Zilele însorite și calde ne bucură și în această săptămână — nu stați acasă, savurați-le din plin. Mai ales că în următoarele șapte zile vor avea loc o sumedenie de evenimente interesante pentru toată familia: festivaluri, master-classuri, show-uri științifice și de magie, șezători și multe altele. Despre toate, aflați din afișul nostru.


Acum aveți în față afișul săptămânal în care sunt incluse evenimentele unice, care se vor desfășura în săptămâna respectivă. De asemenea, pe site avem un program lunar de evenimente — aici găsiți informații despre teatre, cinematografe, expoziții și alte activități distractive "permanente".

15-18 septembrie

19:00 Ethno Jazz Festival 2016.
Pe parcursul a patru zile veți avea posibilitatea de a audia muzică jazz. La festival participă instrumentiști și ansambluri celebre din: SUA, Suedia, Elveția, Austria, Franța, Bulgaria, Mongolia, Elveția etc.
Locul desfășurării: Filarmonica Națională "Serghei Lunchevici".
Adresa: str. Mitropolit Varlaam, 78.
Detalii...

17 septembrie, sâmbătă

11:00-16:00 Festivalul centrelor de dezvoltare pentru copii "Lumea micilor genii".
Va fi organizat un iarmaroc al centrelor de dezvoltare pentru copii, unde veți cunoaște un șir de instituții de instruire preșcolară, veți avea posibilitatea de a alege pentru copil un anumit centru sau un program. Partea distractivă a festivalului va cuprinde: program de dans prezentat de centrul vocal-coregrafic "Sisters and Brothers"; evoluarea elevilor clubului sportiv de dans "Tandem"; show distractiv prezentat de "Laboratorul X" etc. Intrare liberă.
Locul desfășurării: CC "Baby Hall".
Adresa: str. C. Negruzzi, 2.
Detalii...

11:00 Atelier de pictură pentru copii — suport pentru lumânări.
Centrul pentru copii și părinți "Miriam" invită copiii la un nou atelier de pictură altfel. De această dată, picii vor picta pe păhăruțe, creând astfel suporturi pentru lumânări.
Vârsta 5-10 ani.
Preț: 95 de lei. Include materialele și o gustare.
Locul desfășurării: Centrul pentru copii și părinți "Miriam".
Adresa: str. Nadejda Russo, 2/2.
Telefon: 022 44- 61- 62, 0 601 5-50-18.
Detalii...

13:00 Elefănțelul curios la Jumbo.
Eroii din spectacolul "Elefănțelul curios" așteaptă copiii sâmbătă la "Jumbo". Spectacolul va fi prezentat în limba română și va fi gratuit.
Locul desfășurării: CC "Jumbo".
Adresa: str. Decebal, 23, etajul 4.
Detalii...

13:00 Deschiderea castelului MIMI.
Primul castel din Moldova, fondat în 1893 de ultimul guvernator al Basarabiei, Constantin Mimi — își redeschide porțile după mai bine de un secol. Castelul va fi inaugurat după cele mai ample lucrări de restaurare din istoria modernă a R. Moldova. Pe scena Castel MIMI va urca legendara formație Машина Времени, dar și: Vali Boghean, Moldovan National Youth Orchestra, Brio Sonores, Aura, Vitalie Dani.
Preț: 12-16 septembrie (inclusiv) — 250 de lei, în ziua evenimentului — 300 lei. Copiii cu vârsta de până la 8 ani, însoțiți de părinți, pot intra gratis.
Locul desfășurării: Castel MIMI.
Adresa: s. Bulboaca, r. Anenii Noi.
Detalii...

19:00 Show de magie cu celebrul iluzionist Bukowski.
Jędrzej Bukowski nu este un magician obișnuit, el este recunoscut în întreaga Europă, deține un doctorat în tehnologie, este autorul expoziției care utilizează tehnologii avansate pentru a demonstra celebre trucuri de magie, iar show-ul său este gândit până la cele mai mici detalii, astfel încât spectatorii se pomenesc într-o altă lume, unde orice este posibil. Iluzionistul va fi asistat de Mihai Teodor, care va traduce spectacolul live, pentru ca vizitatorii de toate vârstele să poată savura fiecare clipă de magie. În plus, cei prezenți vor putea face poze instant și vor participa la concursuri, iar cei mai ingenioși și curioși se vor alege cu premii.
Intrare liberă la eveniment.
Locul desfășurării: CC "Shopping Malldova".
Adresa: str. Arborilor, 21.
Detalii...

18 septembrie, duminică

11:00 Criterium Velo Fun 2016.
Chișinău Criterium este o cursă de ciclism de proporții, care se desfășoară pe străzile centrale ale capitalei. În cadrul cursei, va avea loc un tur ciclist pe distanța 15 km, la care pot participa toți doritorii, pe orice tip de bicicletă.
Coloana va fi însoțită de un convoi din mareșali și mașini de patrulare. Participarea este gratuită.
Detalii...

11:00 Atelieri de săpun și cosmetice hand made.
În cadrul atelierului veți învăța să preparați produse de îngrijire personală — veți crea săpun din bază de săpun. Veți afla 3 rețete de săpun pe care neapărat veți dori să le preparați singuri, acasă. Fiecare participant va primi cadou de marca “NaturAlint Boutique”.
Preț: 200 de lei.
Locul desfășurării: Centrul pentru copii și părinți "Miriam".
Adresa: str. N. Russo, 2/2.
Telefon: 0 795 0-35-37.
Detalii...

12:00 Eu aleg Moldova QUIZ.
Evenimentul oferă tinerilor posibilitatea de a-și testa cunoștințele generale și de a învăța lucruri noi despre Moldova: cultura, geografia, istoria și oamenii săi. Jocurile sunt desfășurate într-un stil creativ. Pentru participare, trebuie să formați o echipă din 4-6 persoane și să scrii o postare în event cu denumirea echipei.
Locul desfășurării: B. P. Hașdeu.
Adresa: str. Ștefan cel Mre, 148.
Detalii...

15:00 Yoga an music day.
De această dată, organizatorii evenimentului au decis să combine muzica și yoga. La festival vă așpeaptă cursuri de master de hatha și acro yoga, meditație, lecții de filozofie și ayurveda, precum și posibilitatea de a învăța să cântați la un instrument muzical. Și, desigur, concertul de "muzică meditativă".
Locul desfășurării: Parcul Dendrariu.
Adresa: str. G. Enescu, 5.
Detalii...

16:00 Festivalul Culorilor Darwin.
Muzică, emoții de maximă intensitate și o nebunie de culori. 150 kW de muzică electronică live pe ritmurile lui DUBVISION, Kenneth G, Alexander, Gennadi Kovalenco, Go Low! și Terra Blvck. 3 tone de pudră, care pe 18 septembrie vor colora Piața Marii Adunări Naționale.
Preț: 150 de lei cu 1 plic de pudră colorată; 250 de lei cu plicuri de pudră colorată și un energizant cadou; 500 de lei cu 10 plicuri de pudră colorată și accesorii cadou.
Locul desfășurării: Piața Marii Adunări Naționale.
Detalii...

20 septembrie, marți

16:45 Șezătoarea mamelor: Ne pregătim de sezonul rece.
O întâlnire de toamnă pentru mame, cu discuții informative despre sănătatea celor mici, dar și cu multe surprize.
Teme: Febra la copii: alertă sau nu?; Produsele lactate pentru copii: mituri și realitate. Organizatorii evenimentului îndeamnă mamele să vină fprp copii.
Preț: 50 de lei.
Locul desfășurării: restaurantul "Garden Palace Events Restaurant".
Adresa: str. V. Alecsandri, 8.
Detalii...

18:00 Renașterea femeii, prezentare.
Prezentarea publică a noului cur "Renașterea femeii". Intrarea este gratuită, dar din cauza numărului limitat de locuri în sală, este necesară înscrierea din prealabil.
Coordonator: Sanda Diviricean.
Locul desfășurării: Sala cu Orgă.
Adresa: str. Ștefan cel Mare, 81.
Telefon pentru înscrieri: 0 790 2-23-34.
Detalii...

Vizualizări pe parcursul acestei săptămîni: 0 Vizualizări de la publicare: 260
Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.