18 octombrie 2018

Afiș 18-24 octombrie: Anim'est fest, toamna de aur, festivalul de film documentar și de muzică corală

Săptămâna aceasta, plantăm arbori, participăm la târgul de toamnă, vizionăm cele mai neconvenționale și inovatoare experimente vizuale animate din anii ’20, dar și audiem muzică bună. Deci, se anunță o săptămână bogată în evenimente culturale. Detalii despre acestea, aflați din afișul nostru.

18-20 octombrie

10:30 Târgul ”Toamna de aur 2018”.

În cadrul expozițiilor ”Moldagrotech autumn & Farmer”, va fi deschis iarmarocul "Toamna de aur".
La târg veți putea găsi: cele mai proaspete, cele mai naturale produse agricole la cele mai bune prețuri, direct de la producători veniți din toate raioanele țării. Vino și procură o gamă largă de produse agricole de cea mai înaltă calitate : fructe, legume, flori, material săditor, miere de albine.
Locul desfășurării: CIE ”Moldexpo”.
Adresa: str. Ghioceilor, 1.

18-21 octombrie

18:00 Anim'est fest.

Anim’est, singurul festival în Moldova dedicat exclusiv filmului de animație, de această dată aduce la Chișinău producții experimentale și de avangardă. Cele mai neconvenționale și inovatoare experimente vizuale animate din anii ’20 și până astăzi, filme emblematice care au marcat istoria cinematografiei și în special pe cea a filmului de animație vor putea fi vizionate la cea de-a opta ediție a Festivalului Internațional de Film de Animație Anim’est la Chișinău.
Locul desfășurării: Centrul cultural ”Odeon”.
Adresa: str. M. Eminescu, 55.

18:00 Festivalul Internațional ”A ruginit frunza din vii”.

Festival Internațional de muzică corală. Deschiderea festivalului va avea loc pe 18 octombrie, iar festivalul se va desfășura până la 21 octombrie.
Participă 500 de coriști și 9 coruri din Moldova și 11 coruri internaționale.
Locul desfășurării: Sala cu Orgă.
Adresa: str. Ștefan cel Mare, 81.

19 -21 octombrie

13:00 Growing Trees - activEco Challenge Weekend

Dacă ai vrut vreodată să plantezi copaci, dar n-ai știut cu ce se mănâncă, te invităm între 19-21 octombrie să accepți provocarea activEco ”Creștem arbori”. Workshop-ul este gratuit, iar mesele, drumul și cazarea la Eco-Village Moldova sunt asigurate de organizatori.
Locul desfășurării: Râșcova, Orhei.

20 octombrie, sâmbătă

14:00 Graffiti Workshop pentru copii de 6-10 ani.

Toți copiii, amatorii de a desena pe pereți, sunt invitați la un master-class de graffiti. Toți doritorii vor avea posibilitatea de a desena pe un perete și să se cufunde în atmosfera artei stradale. Workshop-ul va fi coordonat de Izzy Izvne.
Participare gratuită.
Locul desfășurării: Azur –Art.
Adresa: str. N. Dimo, 4/1.
Telefon: 0 795 4-16-09.

17:30 Mommy’s Happy Hour.

Timpul liber al mămicilor, petrecut într-o atmosferă agreabilă. Mămicile își dau întâlnire pentru a se cunoaște/a se revedea, a-și da sfaturi reciproce, a genera idei și a se relaxa. Intrare gratuită, se achită doar consumația.
Locul desfășurării: Patiseri ”Caramel”.
Adresa: str. Bănulescu Bodoni, 4.
Telefon: 0 601 2-05-04.

21 octombrie, duminică

13:00 Compoziții muzicale asortate la Atrium.

Concert de muzică instrumentală în CC ”Atrium”. În program: prestația originală a soliștilor, ansamblurilor și orchestrelor de cameră a Liceului Republican ”Rahmaninov”. Intrare liberă.
Locul desfășurării: CC ”Atrium”.
Adresa: str. Albișoara, 4.

15:00 Târg caritabil cu vedetele Instagramului.

Eveniment de caritate, organizat pentru susținerea lui David Ostaf, un copilaș de doar 1 anișor diagnosticat cu paralizie cerebrală. Fashionista Aliona Sweetface, Olga Blanc și Wardrobe își descarcă garderoba.
Locul defășurării: Garderoba.
Adresa: str. Pușkin, 14.

24 octombrie, miercuri

17:00 Deschiderea festivalului de film documentar ”Millenium”.

ONU Moldova și CRONOGRAF / OWH Studio desfășoară Festivalul de Film Documentar Millenium în perioada 24-26 octombrie. Pe parcursul a trei zile, la cinematograful „Odeon” din Chișinău vor fi proiectate filme prezentate și premiate la Millenium Documentary Film Festival. Intrarea este gratuită.

Vizualizări pe parcursul acestei săptămîni: 0 Vizualizări de la publicare: 113
Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.