21 martie 2018

Afiș 21-27 martie: Festivalul limbilor, petrecere în pijamale, campionat de puzzle

Săptămâna aceasta învățăm să creăm compoziții floristice, discutăm despre problemele ce pot apărea în relația părinte-copil, aflăm informații interesante despre diferite culturi și limbi, confecționăm păpuși și decorații cu tematică pascală, participăm la un campionat de asamblare a imaginilor din puzzle. Detalii despre evenimentele organizate în această săptămână la Chișinău, aflați din afișul nostru.


EVENIMENTELE NOASTRE

24 martie, duminică 12:00 Seminar "Cauzele ruinării relațiilor dintre părinți și copii".
Participând la seminar, părinții vor afla: cum să-și ajute copiii să socializeze cu succes, este posibil să prevenim ruinarea relației cu copiii, cum transmitem copiilor noștri calitatea de a fi responsabili, de ce copiii se opun părinților, de ce copiii încep să-și mintă părinții, de ce copiii încep să manifeste atitudine obraznică față de părinți, cum formăm la micuț cele mai bune calități umane etc. Cu ajutorul acestui seminar, veți fi capabili să abordați altfel relațiile pe care le aveți cu copiii, să creați un set unic de metode de educație a copilului Dvs. și instrumente pentru modificarea comportamentului acestuia.
Preț: 350 lei. Pentru cupluri – 600 lei.
Adresa: str. Belinschii, 11B.
Telefon: 0 685 2-21-21.
Detalii…



22 martie, joi

18:00 Workshop "Tot ce trebuie să știi despre limbajul copilului tău!".
În cadrul workshopul vor fi puse în discuție următoarele subiecte: etapele dezvoltării limbajului, dezvoltarea vorbirii și limbajului pe vârste, cele mai importante forme de comunicare, stimularea și dezvoltarea limbajului, tulburări de limbaj, efectele bilingvismului/plurilingvismului asupra dezvoltării limbajului și a inteligenței la copil. Seminarul va fi coordonat de psihologul, Anna Comendant.
Preț: 100 lei.
Locul desfășurării: Tucani Coffee Brasil.
Adresa: str. Alexandru cel Bun, 91.
Telefon: 0 601 2-05-04, 0 682 4-92-96.
Detalii…

23 martie, vineri

16:00 Master-class de floristică.
Centrul rus de știință și cultură în colaborare cu "Flowers Home" oferă posibilitatea pentru toată lumea să participe la un master-class primavăratic de floristică. Numărul de locuri este limitat.
Preț: 175 lei.
Telefon: 022 21-12-00.
Detalii…

24 martie, sâmbătă

11:00 Master-class pentru copii.
În cadrul master-classului copiii vor confecționa puișori gălbiori. Atelierul este destinat copiilor de la 7 ani.
Preț: 30 lei.
Locul desfășurării: Papirus Market.
Adresa: str. Mircea cel Bătrân, 13/1.
Detalii…

12:00 Târg de haine.
La târg veți găsi: rochii de seară, paltoane, trenciuri, sacouri, bluze și pulovere. Toți banii acumulați în urma vânzărilor, vor fi utilizați pentru a oferi de Paști bucurie unei familii nevoiașe.
Locul desfășurării: Patiseria "Bunătăți de la Marika".
Adresa: str. Veronica Micle, 1/1.
Detalii…

12:30 Master-class "Iepurași Pascali".
Master-class pentru copii. Vârsta recomandată – de la 7 ani. Atelierul va fi moderat în limba română și rusă.
Preț: 150 lei.
Locul desfășurării: Art-Studio Amighen.
Adresa: str. Albișoara, 81/12.
Telefon: 0 686 4-80-20.
Detalii…

13:00 Câinii cu colaci în coadă. Spectacol.
Eroii spectacolului "Câinii cu colaci în coadă" așteaptă toți copiii la CC "Jumbo", acolo unde vor prezenta spectacolul absolut gratuit. Spectacolul este în limba română.
Adresa: str. Decebal, 23.
Detalii…

13:30 Atelier de jucării: bufnițe.
Activitatea se adresează atât copiilor, cât adulților. La atelier veți învăța care sunt pașii de confecționare a unei păpuși – bufniță. Părinții vor desfășura aceeași activitate cu propriul copil, dar nu vor fi în concurență. Prin acest tip de experiență copii vor deveni mândri de părinții lor și se vor putea crea raporturi superioare de relaționare părinte-copil. la acest eveniment nu este obligatorie prezența părinților, dar pot participa și aceștia. De asemenea, activitatea se adresează tinerilor, adulților și vârstnicilor. Atelierul are o durată de 2 ore, fiind disponibile doar 10 locuri.
Preț: 250 lei/participant (cu toate materialele incluse), 200 lei/participant (cu materiale incluse) – dacă aduceți un prieten.
Locul desfășurării: Clubul de creație "Apollo".
Adresa: str. Gh. Asachi, 20/2.
Telefon: 0791 1-86-08.
Detalii…

15:00 Atelier de creație.
La atelier sunt invitați toți copiii de la 10 ani. Decupajul sau Tehnica Șervețelului este o activitate care dezvoltă simțul artistic, educă capacitarea de concentrare și atenția.
Locul desfășurării: Papetarie&Ustensii Handmade.
Adresa: str-la 1 Lvov, 66.
Detalii…

25 martie, duminică

11:00 Atelier de creație "Puiul Pascal".
Cu prilejul sărbătorilor pascale, "Smart Start Kids Academy" anunță demararea atelierelor de creație pentru copii și adulți. În această duminică, copiii sunt invitați la un atelier de confecționare a puilor pascali din pompoms — o decorațiune minunată făcută de copilul dvs. pentru sărbătorile de Paște.
Preț: 110 lei.

Locul desfășurării: Smart Start Kids Academy, filiala Râșcani.
Adresa: str. N. Russo, 2/2.
Telefon: 0 792 0-02-80.
Detalii…

12:00 Castorland Puzzle Day.
A cincea ediție a campionatului de asamblare la viteză a puzzle-urilor. Regulile sunt foarte simple: pentru asamblarea unei imagini de puzzle din 500 piese, participanții au la dispoziție 2 ore. Echipa care reușește prima să creeze imaginea, este învingătoare. La eveniment pot participa copiii de peste 7 ani, părinții și buneii, echipe de prieteni și alții. Pentru picii mai mici va fi amenajată zonă de joacă separată. Participanții vor avea posibilitatea să aleagă categoria - amatori sau profesioniști.
Numărul de locuri este limitat.
Preț: 100 lei/echipa.
Locul desfășurării: centrul "Tekwill".
Detalii…

13:00 Festivalul limbilor, ediția 11.
Reprezentanți a 24 culturi diferite sunt gata să povestească oaspeților festivalului despre limba lor maternă. Într-o ambianță plăcută, profesorii vă vor prezenta frumusețea culturii lor într-o formă deschisă și liberă (dansuri, cântece, poezii, etc.). Astfel, devine real ca oaspeții să cunoască despre un număr mare de etnii și limbi prezente în Moldova, țările din Europa, Asia și Africa.
Adresa: str. E. Doga, 5.
Detalii…

13:00 Petrecere în pijamale.
Clubul de distracție "Glamour Girls" organizează petrecere în pijamale. În program: mască dulce, manichiură colorată, popcorn, cinema, bătaie cu perne, defilare pe podium, sesiune foto, cadouri.
Preț: 300 lei.
Adresa: str. Miron Costin, 18/1.
Telefon: 0 690 0-45-75.
Detalii…

27 martie, marți

17:30 Master-class culinar.
Master-class coordonat de bucătarul-șef, Serghei Gorelov. Veți afla secretul pregătirii renumitelor ravioli cu ricotta și pere cu sos de anghinare.
Preț: 270 lei.
Locul desfășurării: Restaurantul "Petru I".
Adresa: str. 31 august 1989, 78.
Telefon: 022 23-88-28.
Detalii…

Vizualizări pe parcursul acestei săptămîni: 0 Vizualizări de la publicare: 95
Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.