22 noiembrie 2017

Afiș 22-28 noiembrie: Komarovskii la Chișinău, zilele filmului moldovenesc, săptămâna bucătăriei italiene

Toamna e pe sfârșite, încă puțin și ne vom bucura de primii fulgi de nea, de magia sărbătorilor de iarnă. Dar până atunci, savurați bucate italienești, vizionați filme moldovenești și germane, mergeți la întâlnirea cu renumitul pediatru Komarovskiy, participați la master-classurile organizate în capitală, dar și la o mulțime de alte evenimente interesante. Detalii despre acestea aflați din afișul nostru.

22-26 noiembrie

17:00 Expoziție de artă contemporană.
În cadrul expoziției vor fi expuse lucrări ale artiștilor vizuali originari din Moldova, Italia, Germania, Rusia, Spania. Tema abordată: Realitățile societății moldovenești, camuflate în sărbători ce se repetă anual sau calendaristic. Intrarea este liberă.
Locul desfășurării: Colegiul de Arte Plastice "Alexandru Plămădeală".
Adresa: str. Independenței, 1.
Detalii...

23 noiembrie, joi

16:00 Ziua filmului german.
Zilele Filmului German 2017, ediția a 8-a, vor avea loc la Chișinău între 23-25 noiembrie la Cinematograful Odeon. În program sunt incluse filme pentru toate vârstele, producții germane recente cu subtitrări în limbile română și rusă.
Intrarea liberă la toate proiecțiile.
Locul desfășurării: Cinematograful Odeon.
Adresa: str. M. Eminescu, 55.
Detalii...

19:00 Seminar "Cum educăm băiețeii și fetițele?".
Seminar moderat de psihologul Ludmila Semina-Ghițu. Veți afla cum e corect să educați o fetiță sau un băiețel, în ce constă diferența modelului de educare. Pentru ce să lăudați fetele și băieții, și pentru ce să-i certați.
Preț: 150 lei. Dacă veniți cu soțul sau cu o prietenă, costul este 250 lei pentru 2 persoană.
Telefon: 0 695 0-63-72.
Detalii...

23-26 noiembrie

19:00 Zilele filmului Moldovenesc la Orhei.
Zilele Filmului Moldovenesc la Orhei își vor deschide larg ușile în perioada 23-26 noiembrie pentru toți doritorii de a cunoaște cinematografia națională. Evenimentul are drept scop susținerea, promovarea și încurajarea tinerilor cineaști să creeze noi opere cinematografice și să le valorifice pe cele, care deja au reușit să fie recunoscute la mari festivaluri internaționale de film și apreciate de publicul larg din diverse țări. Intrarea este liberă la toate proiecțiile din cadrul Zilelor Filmului Moldovenesc la Orhei.
Detalii...

24 noiembrie, vineri

15:45 Festivalul gravidelor. Ediție specială a șezătorii mamelor.
Mămicile și viitoarele mămici sunt invitate la un eveniment special organizat pentru ele. În program: jocuri, concursuri, yoga și o mulțime de informații pe care trebuie să le cunoască fiecare mămică. Neonatologul Victoria Sisoiev va vorbi despre îngrijirea nou-născuților, doctorul Adriana Palii va răspunde la primele întrebării ce apar după naștere. Intrarea este gratuită, în bază de înregistrare.
Locul desfășurării: V-Continental Business Center.
Adresa: str. D. Cantemir, 5/4.
Detalii...

17:00 Lecție de deschisă gratuită "Robotolandia".
Pentru copii 9-14 ani și părinții lor. Aflați cum se programează și prinde viață un robot. Aflați cum puteți să petreceți vacanța de iarnă la Junior STEP It Academy Moldova! Programul include: pentru copii — secretele creării unui robot, construirea și programarea roboților LEGO Mindstorm, manipularea roboților; pentru părinți — prezentarea IT școlii de iarnă, excursie prin Academie.
Locul desfășurării: Junior STEP It Academy Moldova.
Adresa: str. Decebal, 139, etajul 3.
Telefon: 022 85-46-80, 022 85-46-88.
Detalii...

18:00 Ceremonia ceaiului la Veiany.
20 de sorturi de ceai, atmosferă relaxantă, pregătirea ceaiului chinezesc, degustarea a trei sorturi de ceai.
Locul desfășurării: centrul de medicină alternativă "Veiany".
Adresa: str. Alba Iulia, 168.
Detalii...

24 și 25 noiembrie

9:30 și 10:00 Maraton informativ "Autismul și problemele de învățare".
Seminar-master-class cu orientare practică, în cadrul căruia vor fi discutate diverse aspecte ce țin de ajutorul oferit copiilor cu autism, construirea unui mediu efectiv pentru educația copiilor autiști.
Locul desfășurării: Universitatea Pedagogică "Ion Creangă".
Telefon pentru detalii: 0 694 1-32-78, 0 794 4-15-51, 0 694 9-33-64.
Detalii...

25 noiembrie, sâmbătă

11:00 Roboții Transformers în căutarea planetei!
Show spațial în format nou. Un spectacol educativ și atractiv. Informația din spectacol este redată prin joc și scenete umoristice. Spectacol va entuziasma atât copiii, cât și adulții.
Preț: 50-200 lei.
Locul desfășurării: Filarmonica Națională "Serghei Lunchevici".
Adresa: str. Mitropolit Varlaam, 78.
Detalii...

11:00 Săptămâna bucătăriei italiene.
Ambasada Italiei în Republica Moldova organizează Săptămâna Bucătăriei Italiene, care este marcată în întreaga lume în perioada 20-26 noiembrie. Toți oaspeții sunt așteptați într-o atmosferă agreabilă și caldă, pentru a savura din cele mai rafinate gustări ale bucătăriei italiene. Gazda evenimentului este Centrul Comercial "Shopping Malldova", la parter. În program: ateliere de creație pentru copii, bucate tradiționale, master-class cu un invitat special din Italia, prezentarea celor mai selecte vinuri italienești.
Adresa: str. Arborilor, 21.
Detalii...

12:00 Art. Eco. Challenge.
Master-class de pictură a genților eco. În cadrul atelierului veți avea posibilitatea să creați cadouri pentru toți prietenii. Chiar dacă niciodată nu ați ținut în mână o pensulă, la master-class vă veți simți un adevărat pictor.
Preț: 100 lei.
Locul desfășurării: Tucano Coffee Costa Rica.
Telefon: 0 784 5-40-45.
Detalii...

12:00 Master-class de frumusețe "Perfect Look".
În week-end lăsați treburile deoparte și participați la un eveniment despre frumusețe. Aveți posibilitatea de a afla secretele unui machiaj natural — cum se transformă un machiaj de zi în unul de seară. Intrare gratuită.
Locul desfășurării: Lavenderoom Beauty Hair.
Adresa: str. Mircea cel Bătrân, 28.
Telefon: 0 681 8-66-04.
Detalii...

12:00 Marcellino show la Baby Hall.
Celebrul clovn Marcellino și clounița Irișca vă invită la un show cu câini dresați. Este un spectacol gratuit pentru copii, dar și pentru adulți.
Locul desfășurării: CC "Baby Hall".
Adresa: str. C. Negruzzi, 2/4.
Detalii...

13:00 Elefănțelul curios la "Jumbo".
Spectacol gratuit pentru copii. Eroii din spectacolul "Elefănțelul Curios" așteaptă toți picii.
Locul desfășurării: CC "Jumbo".
Adresa: str. Decebal, 23, etajul 4.
Detalii...

15:00 Seminar "Temperamentul copilului".
Un seminar care vă va ajuta să înțelegeți ce fel de temperament are copilul dvs. Totodată, veți obține recomandări privind relația cu copilul și particularitățile temperamentului lui. Va fi efectuat un test care să determine temperamentul mamei și a copilului. Vor fi prezentate exerciții practice pentru asimilarea mai ușoară a informației.
Detalii...

26 noiembrie, duminică

7:28 La ciuperci: Ivancea-Gornoe.
Excursia prevedea parcurgerea unui traseu interesant prin Codrii Moldovei și dealuri. Lungimea traseului va fi de 14-15 km. Taxa pentru organizare este de 30 lei. Pentru drum veți avea nevoie de circa 35 lei.
Telefon: 0 676 7-36-67.
Detalii...

12:00 Petrecere în pijamale.
Salonul distractiv "Glamour Girls" invită fetițele la o petrecere în pijamale. În program: mască dulce, manichiură colorată, cinema și popcorn, bătaie cu perne, defilare pe podium, sesiune foto, cadouri.
Preț: 300 lei.
Adresa: str. Miron Costin, 18/1.
Telefon: 0 690 0-45-75.
Detalii...

12:00 Master-class "Calendar în tehnica decupării".
Participanții la master-class vor decora un calendar, vor cunoaște tehnici noi de decupare, vor afla de ce materiale au nevoie pentru a da viață unei lucrări. Acasă veți pleca cu un calendar minunat, confecționat cu mâinile proprii.
Preț: 350 lei.
Locul desfășurării: ArtDeco.
Adresa: str. A. Șciusev, 65.
Telefon: 0 793 8-39-49.
Detalii...

14:00 Doctor Komarovskiy.
Evghenii Komarovskiy este cel mai renumit medic pediatru din spațiul CSI, are răspunsuri la toate întrebările și așa cum încurajează mamele, viitoarele mame, nu o face nimeni. Teme abordate: crizele febrile; prezența citomegalovirus; incidența pneumoniilor bacteriene; hipertensiunea intracraniană; medicația în infecțiile respiratorii acute de origine virală. Moderatorul evenimentului este Mihai Stratulat.
Preț: până la 24 noiembrie — 350-1000 lei; din 24 noiembrie — 450 -1200 lei.
Locul desfășurării: Palatul Republicii.
Adresa: str. M. Cebotari, 16.
Detalii...

Vizualizări pe parcursul acestei săptămîni: 0 Vizualizări de la publicare: 133
Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.