5 aprilie 2018

Afiș 5-11 aprilie: Sărbătorim Paștele, colorăm primăvara, mergem în excursie prin Codri

Forfotă mare înaintea sfintelor sărbători de Paște. Gospodinele fac cumpărături, coc cozonaci și încondeiază ouă. Oricum, dacă vă mai rămâne timp pentru alte activități, vedeți afișul nostru și aflați ce evenimente vor fi organizate la Chișinău și împrejurimile capitalei în perioada 5-11 aprilie. Multe dintre acestea vor fi nu doar interesante, dar și utile!

5 aprilie, joi

16:00 Colorăm primăvara împreună.
În ajunul sărbătorilor de Paști, echipa proiectului Parcul Meu, inițiat de Ongan Tekstil, aduce culoare în parcul Valea Trandafirilor. Pe Aleea Colorată se va desfășura un atelier de creație pentru cei mici. Îndrumați cu atenție, aceștia vor fi invitați să coloreze obiecte din ghips cu tematică pascală.
Ulterior, alături de părinți, micuții se vor putea juca împreună cu Super Mario, care a pregătit multe concursuri interesante și premii pentru copilași.
Locul desfășurării: Parcul Valea Trandafirilor.
Detalii...

20:00 Performance poetic cu Terente!
Spoken Word & Doina Urbană prezintă un spectacol cu Ronin Terente care se numește Clișee. Probabil cel mai ciudat artist din Moldova vine pe 5 aprilie, joi, la Kiras într-un performance poetic extraordinar cu texte scrise în perioada 2014-2018!
Intrare gratuită.
Locul defășurării: Kiras Club.
Adresa: str. Veronica Micle, 7.
Telefon: 0 696 7-21-91.
Detalii...

6 aprilie, vineri

18:00 Master-class cu tematică Pascală.
Participanții la master-class vor confecționa cu mâinile proprii o coroniță de Paște. În interiorul acesteia, veți putea plasa o lumânare, astfel coronița va fi un minunat decor pentru masa de sărbătoare. Numărul de locuri este limitat.
Locul desfășurării: Centrul Rus de Știință și Cultură în R. Moldova.
Adresa: str. M. Eminescu, 2.
Detalii...

7 aprilie, sâmbătă

8:16 Prin Codrii, la Mănăstirea Hâncu.
Turul de Paște între Nisporeni și Mănăstirea Hâncu. Lungimea traseului – 18-20 km. Trebuie să aveți: rucsac, încălțăminte comodă, pantaloni confortabili, apă potabilă, băutură caldă, mâncare, șervețele și hârtie igienică, bani pentru drum.
Preț: 50 lei (ghid și fotograf profesionist) + 70 lei – bani pentru transport.
Detalii...

8 aprilie, luni

13:00 Susținem bătrânii singuratici "Bătrânețe mai fericită".
În săptămâna luminată, Asociația pentru susținere și conciliere socială "Dăruiește speranță" vă invită să participați la Campania pentru susținerea bătrânilor singuratici: "Bătrânețe mai fericită". În cadrul Campaniei vor fi asistați bătrânii singuratici cu produse alimentare necesare pentru masa de Paște. Cei care vor să se implice pot contribui cu produse alimentare la următoarea adresă: Chișinău, str. Ștefan cel Mare, 200.
Telefon: 0 695 4-70-76.
Detalii...

10-12 aprilie

10:00 Ateliere pentru copii.
Ateliere de creație pentru copii. Într-o atmosferă călduroasă, copiii vor crea decorațiuni deosebite și cadouri lucrate manual. Cursul va fi realizat în grup de 10 -12 copii (primul venit-primul servit). Vârsta copiilor: 6-12 ani.
Preț: 180 lei pentru un atelier. Participă la toate atelierele și plătește doar 450 lei.
Locul desfășurării: ZIPhouse.
Adresa: str. Studenților, 9/19.
Telefon: 0 695 6-78-40, 0 673 4-63-71.
Detalii...

10-14 aprilie

9:00 Tabără de zi "Sportico".
O vacanță sportivă și distractivă pentru copii, în perioada 10-14 aprilie. Activități: engleza, șah, lecții de dezvoltare cognitivă, dansuri, tenis de masă, gimnastică, jocuri sportive, jocuri dinamice, antrenamente TRX. Masă de prânz și două gustări.
Vârsta: 5-12 ani.
Locul desfășurării: Centrul sportiv pentru copii "Sportico".
Detalii...

Vizualizări pe parcursul acestei săptămîni: 1 Vizualizări de la publicare: 140
Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.