7 noiembrie 2018

Afiș 8-11 noiembrie: Roller Park Festival, cantoterapie pentru toată familia, yard sale pentru prieteni, cursă cu obstacole

Săptămâna aceasta este una creativă, dar și activă. Aceasta pentru că vom avea parte de o mulțime de evenimente sportive, dar și de activități creative. Despre ce este vorba, aflați din afișul nostru săptămânal.


EVENIMENTELE PARTENERILOR NOȘTRI

8 noiembrie, joi

18:00 Master-class ”Trucuri simple NLP pentru construirea unei relații”.

NLP – un limbaj multimodal pe înțelesul tuturor. Și aceasta ar trebui învățat. În program: NLP în dragoste: ”pro”, ”contra”, ”mă abțin”; schema unei relații fără conflicte cu partenerul; cum găsim limbă comună cu partenerul în diferite situații, atunci când nu vă auziți reciproc. Master-classul va fi moderat de Angela Nicolau, psihoterapeut.
Preț: 200 lei.
Adresa: str. Tighina, 13, nr. 9.
Telefon: 0 684 4-66-24.

8-13 noiembrie

19:00 Săptămâna filmului polonez – CinePolska 2018.

Cele mai recente filme poloneze premiate la Cannes, Berlin și la alte festivaluri vor putea fi văzute de spectatorii din Chișinău în timpul celei de-a 14-a ediții a festivalului CinePOLSKA. Filmele au subtitrare în limba română. Intrarea va fi liberă.
Locul desfășurării: Centrul cultural ”Odeon”.
Adresa: str. M. Eminescu, 55.

9 noiembrie, vineri

18:00 Jazz Session.

Un live music session cu Cristian Tîrșu, care vă va delecta cu sunetele saxophon-ului. Este invitată toată lumea iubitoare de jazz.
Locul desfășurării: Tucano Coffee.
Adresa: str. Pușkin, 15.

9-11 noiembrie

Mama și tata – cei mai buni doctori.

Un seminar prezentat de Serghei Bolsun - Director adjunct al Institutului de Cercetare a hipnozei clinice, secretar științific al Societății Naționale a Federației Ruse de hipnoza, ca parte a Societății Europene de hipnoza (ESH) și Societatea Internațională de hipnoza (ISH). În cadrul seminarului, cu o durată de trei zile, veți afla: cum să vă ajutați copilul, începând de la sine însuși; cum să abordați un copil cu caracter complicat; instrumente de terapie părintească; contactul cu copilul – privirea, atingerea, răsuflarea; cu inventați și povestiți copilului o poveste terapeutică etc.
Locul desfășurării: Zentrum Hotel.
Adresa: str. 31 august 1989, 103.

10 noiembrie, sâmbătă

8:30 Roller Park Festival.

Pentru prima dată în Moldova se va desfășura campionatul Roller sport pentru copii. Competițiile în rândul amatorilor, dar și a profesioniștilor va avea loc în acest week-end. Toți participanții și susținătorii acestora vor beneficia de surprize frumoase. Participarea și intrarea este gratuită. Băieții și fetele se întrec separat. A treia categorie, este prevăzută pentru părinți.
Locul desfășurării: CC ”Jumbo”.
Adresa: str. Decebal, 23/1.

11:00 Maratonul familiei. Iarmarocul cercurilor și secțiilor pentru copii.

Tradiționalul festival ”Maratonul familiei” în acest an se va desfășura sub devizul ”Mișcarea sănătoasă”. În același spațiu, își vor prezenta programele majoritatea secțiilor sportive orășenești și centrelor de creație, care oferă lecții gratuite sau la prețuri simbolice. În cadrul iarmarocului, vor fi organizate master-classuri, programe distractiv-educative, concursuri cu premii bune – absolut gratuit.
Locul desfășurării: CC ”Atrium”.
Adresa: str. Albișoara, 4.

12:30 Master-class culinar pentru copii.

Picii își vor dezvolta abilitățile culinare, învățând să prepare chifle cu mac. Copiii dvs. vor deveni ajutorul mamei la bucătărie și măieștri culinar, indiferent de vârsta pe care o au.
Preț: 90 lei.
Locul desfășurării: Delice D’Ange.
Adresa: str. 31 august 1989, 117/2.
Telefon: 0 792 3-77-33.

11 noiembrie, duminică

11:00 Forest Run.

Alergare cu obstacole. Evenimentul este organizat de Clubul câinilor nordici și de tracțiune din R. Moldova ”Eroii nordului”. Doritorii de a participa la canicross sunt invitați să se înregistreze.
Locul desfășurării: Parcul ”Valea Morilor”.

12:00 Cantoterapie pentru copii și părinți.

Cantoterapia pentru toată familia, de la mic la mare, dar mai ales pentru copii. Vor fi deschise orizonturi noi, va fi o atmosferă plină de creație, libertate, emoții pozitive. Participă Geta Burlacu & Band.
Preț: 100 lei / persoană. 150 lei – 2 persoane.
Locul desfășurării: Summit Events (sala Barselona).
Adresa: str. Tighina, 49/3.
Telefon: 0 691 4-02-78.

12:00 Friends Yard Sale.

Totul va fi ca în serialul îndrăgit ”Friends”. În program: O clonă a cafenelei Central Perk cu acea canapea devenită legendă; Foto locații incredibile pentru iubitorii de selfie și fotografii cu prietenii; Speed-dating de 3 minute pentru ca să-ți găsești perechea; Pentru cei mai înrăiți fani – Quiz despre Friends; Piese hazlii din colecția Phoebe Buffay – LIVE; Votare pentru cel mai iubit erou - va fi provocator; Proiectarea a celor mai haioase momente din toate cele 10 sezoane. Nu vor lipsi: reducerile, expoziția cu lucrări de artă urbană, zona de joacă pentru copii și atelierele de creație etc.
Locul desfășurării: CC ”Atrium”.
Adresa: str. Albișoara, 4.

Vizualizări pe parcursul acestei săptămîni: 0 Vizualizări de la publicare: 92
Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.