9 august 2018

Afiș 9-15 august: La vatra olarului, festivalul tineretului, oră de business pentru copii

Săptămâna aceasta este bogată atât în evenimente distractive, cât și educative. Ne recreăm la festivalul tineretului de pe strada pietonală, admirăm creațiile meșteșugarilor din toate regiunile Moldovei și ne delectăm, în același timp, cu bucate tradiționale. Totodată, atât copiii cât și adulții, vor avea ocazia să învețe diverse îndeletniciri, participând la atelierele organizate în capitală. Mai multe detalii aflați din afișul nostru.

9 august, joi

10:00 Atelier pentru copii.

În cadrul atelierului, într-o atmosferă jucăușă și plăcută, copii vor da frâu liber imaginației și vor crea decorațiuni hand made. La atelier sunt disponibili 10-12 copii. Vârsta: 7-12 ani.
Preț: 150 lei.
Locul desfășurării: ZipHouse.
Adresa: str. Studenților, 9/19.
Telefon: 0 695 6-78-40, 0 673 4-63-71.

17:00 Master-class gratuit ”Minunile Photoshop-ului”.

Master-class pentru copii de 8-15 ani. Copiii vor afla cum se: creează o animația în photoshop, creează un colaj, șterge imagini nedorite din imagine, îmbunătățește culoarea imaginii, utilizează filtrele.
Locul desfășurării: STEP IT Academy.
Adresa: str. Decebal, 139, et. 3.
Telefon: 022 85-46-80.

10 august, vineri

8:30 Micul Prinț la Valea Morilor.

În Parcul Valea Morilor din Chișinău, va fi inaugurat un nou mini-monument: figurina de bronz a Micului Prinț. Într-adevăr mic, deoarece înălțimea sculpturii este de doar 11 centimetri. Mini-monumentul va fi instalat pe gardul lacului Valea Morilor. În locul bilei decorative pierdute va apărea asteroidul B 612 și locuitorul său – Micul Prinț. Chișinăul va obține o atracție turistică de mărimea unei planete… fie și uneia minuscule.
Locul desfășurării: Parcul Valea Morilor.

11 august, sâmbătă

11:00 Oră de business pentru copii.

Eveniment inedit pentru micii businessmeni. În cadrul evenimentului vor fi formate 4 echipe a câte 4 participanți pentru jocul Monopoly, care vor gestiona și investi bani în proprietăți. Câștigătorii fiecărui eveniment, din cele 4 care vor fi organizate, până la final de an vor concura pentru participarea în Marea Finală. Copiii vor afla ce sunt banii, care este valoarea acestora, unde îi stocăm, cum gestionăm corect banii din buzunar.
Participarea este gratuită, în baza înregistrării.
Adresa: str. Ștefan cel Mare, 148.
Telefon: 0 698 3-55-56.

15:00 Sâmbăta sclipitoare.

Fetițele sunt invitate la un eveniment plin de sclipici, chiar și în proceduri de frumusețe. Micile domnițe vor beneficia de manichiură frumoasă și face painting sclipitor. Surpriza zilei – fetițele vor prepara slime.
Preț: 150 lei.
Locul desfășurării: Glamour girls.
Adresa: str. Miron Costin, 18/1.
Telefon: 0 690 0-45-75.

16:00 Festivalul tineretului.

Festivalul Tineretului este unul dintre cele mai mari evenimente din țară, organizat pentru și de către tineri, cu participarea reprezentanților din mai multe regiuni ale țării, a tinerilor din diferite categorii sociale, inclusiv și cei cu oportunități reduse, cu implicarea persoanelor publice și a organizațiilor internaționale. Evenimentul din acest an se va desfășura conform genericului ONU al Zilei Internaționale a Tineretului, și anume – „Spații sigure pentru tineri”.
Locul desfășurării: Strada Pietonală.

20:00 Meteor Shower 3.

O ieșire sub stele sau sub cerul liber cu prietenii. Luați chitara, pătura, muzica, prietena, prietenul, prietenii sau chiar familia și veniți să vă bucurați de liniște și de o noapte din ultima lună de vară.
Locul desfășurării: Valea Morilor.

12 august, duminică

9:00 Târgul universal ”La Vatra olarului Vasile Gonciari”.

Târgul universal al meșterilor populari. Pe 12 august, Hoginești va deveni pentru a 8-a oară capitala celor mai buni meșteri populari din Moldova, vor fi meșteri din toată țara, de la nord la sud , din toate domeniile, în cadrul Târgului universal ”La Vatra Olarului”, Vasile Gonciari. Intrare gratuită. Master-classuri la diferite meșteșuguri. Tombolă cu premii. Pe tot parcursul zilei va fi un concert frumos, cu evaluarea colectivelor artistice, tinerelor talente și a oaspeților artiști consacrați. Bucătărie tradițională, zonă de agrement, distracții pentru copii.
Locul desfășurării: r. Călărași, s. Hoginești.
Telefon: 0 685 8-10-47, 0 603 2-47-69.

10:00 Târgul pomușoarelor.

Ultima întâlnire în acest an cu pomușoarele Moldovei. Producătorii locali de mure, coarne, căpșună, struguri de masă, zmeură, afine, aronie și goji vin din toate colțurile țării cu roada direct de pe ogor. Patiseri și bucătarii noștri vor fi bucuroși să îți împlinească pofta de deserturi, plăcinte, băuturi și bucate sărățele cu pomușoare. Copiii vor avea parte de activități gratuite și animatori. Iar cei mai iscusiți patiseri vă vor învăța în cadrul atelierelor gastronomice cum se gătesc pomușoarele locale, încât să li se păstreze savoarea.
Locul desfășurării: Parcul Catedralei.

11:00 Târg caritabil cu vedetelor instegramului.

Fashionistele și vedetele de pe Instagram, Laura Jdanov și Gabriella Damir, își descarcă garderoba și participă la un târg de caritate. Scopul târgului de caritate este de a contribui financiar pentru operația lui Matei Rudi de 11 luni, diagnosticat cu tumoare cerebrală.
Adresa: str. Pușkin, 14.

14 august, marți

19:00 Dream Cartchers workshop.

Aerul nopții este plin de vise. Cele frumoase își găsesc ușor calea spre cel care doarme, iar cele urâte vor rămâne prizoniere în pânzele de păianjen ale dreamcatchere-lor , care le vom confecționa împreună cu Elena Bobeica.
Preț: 350 lei.
Locul desfășurării: Tucano Cofee Jamaica.
Adresa: CC ”Shopping Malldova”, str. Arborilor, 21.

Vizualizări pe parcursul acestei săptămîni: 0 Vizualizări de la publicare: 98
Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.