21 ianuarie 2015

Master-class prezentat de Oscar Brenifier

Într-una din poveştile lui Homer, Odiseu trece între două insule mici, pe fiecare dintre acestea fiind câte un monstru — Scylla și Caribda.

Și părinții de multe ori se pomenesc în aceeași situație.

Unul dintre monștri permite copilului să facă ce vrea. Altul — dictează ceea ce copilul trebuie să facă. Şi părinți se simt prinși între doi monștri. Din descrierea lui Homer, trecerea între insule este extrem de îngustă — ca o lamă de ras.

Fiecare părinte nu o dată a simţit cum balansează între aceşti doi monştri. Și situația se va repeta. Din acest motiv, o mare parte a părinţilor “avansaţi” din Moldova aşteaptă cu nerăbdare master class-ul lui Oscar Brenifier.

Oscar Brenifier expert UNESCO, director al Institutului de Filosofie Aplicată din Paris, fondator al teoriei și practicii de consiliere filosofică. Autor al 30 de cărți în domeniul filosofiei practice, inclusiv cărți pentru copii. Un expert în dezvoltarea copilului. Spre deosebire de colegii săi, nu petrece tot timpul la birou, ci călătorește în jurul lumii și organizează pentru copii și adulți seminare la tema educaţiei şi dezvoltării copiilor.


Pe 25 ianuarie Oscar pentru a doua oară va vizita Republica Moldova. El va susţine un master-class pentru părinţi la tema "Situaţii dificile în educarea copiilor. Cum le faceţi faţă?". Acest master-class de trei ore este pentru părinții care doresc să-și crească copiii independenţi și gata să ia propriile decizii.

Pentru mai multe detalii şi înregistrări accesaţi: www.deti.sbc.md

Vizualizări pe parcursul acestei săptămîni: 0 Vizualizări de la publicare: 74
Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.