31 mai 2018

Afiș 31 mai – 6 iunie: Activități de ziua copilului, târgul Tryudik, Ziua

Săptămâna aceasta sărbătorim copilăria. Prin urmare, cei mici vor avea parte de multă distracție, voie bună și de o sumedenie de surprize. Nici părinții nu se vor plictisi – însoțindu-și odraslele la evenimentele și activitățile organizate, adulții vor putea și ei reveni în copilărie măcar pentru o zi. Așadar, citiți afișul nostru și întocmiți programul distractiv pentru 1 iunie, dar și cel recreativ pentru perioada 31 mai – 6 iunie.


EVENIMENTELE NOASTRE

19:00 Maste-class "Ghid de conversație pentru femei și bărbați".
Psihologie cu umor. În cadrul master-classului se vor pune în discuție problemele veșnice apărute într-un cuplu: El/Ea nu mă înțelege, M-am săturat de reproșurile ei/Niciodată nu i-am reproșat nimic, permanent am cerut, Ea permanent ceva îmi cere/Pur și simplu voiam atenție din partea lui etc. În cadrul master-classului veți învăța să traduceți limbajul femeii și invers – al bărbatului.
Coordonator: Natalia Melehina – psiholog, expert în relația de cuplu, coordonatorul proiectului Familia.md, astropsiholog, autor de traininguri, master-classuri și seminare, experiență de peste 10 ani în domeniu.
Preț: 100 lei, pentru cuplu – 150 lei.
Adresa: str. Belinschi, 11B.
Telefon: 0 684 4-66-24.
Detalii...


EVENIMENTELE PARTENERILOR

1 iunie, vineri

10:00 Ziua copiilor la "Chef’s".
De 1 iunie "Chef’s Shaorma" invită picii la sărbătoarea copilăriei. Fiecare copil prezent va primi înghețată gratis și cadouri drăguțe din partea echipei localului.
Adresa: str. Dacia, 44.
Detalii...

10:30 Tryudik.
Copiii își vând cărțile și jucăriile, pe care nu le mai folosesc. Astfel, ei contribuie la promovarea ideilor consumului ecologic, rezonabil și de prelungirea ciclului de viață al lucrurilor. Și, de asemenea, au posibilitate să se simtă mici antreprenori și să adune bani pentru visul său! Pentru participare, trebuie să vă înregistrați aici, iar în ziua evenimentului să achitați o taxă organizatorică.
Vârsta participanților este de 4-17 ani. Cei mici vin cu părinții lor, adolescenții pot participa fără ajutorul adulților.
Locul desfășurării: Grădina publică "Ștefan cel Mare".
Telefon: 0 795 6-17-04.
Detalii...



31 mai-2 iunie

10:00 Kids Expo.
Expoziție-festival internațională de mărfuri și servicii pentru copii și viitoarele mame. În cadrul expoziției, va fi marcată și sărbătoarea copiilor, cu un vast program distractiv, multe gustoșenii, cadouri și surprize.
Locul desfășurării: CIE Moldexpo.
Adresa: str. Ghioceilor, 1.
Detalii...

1 iunie, vineri

10:00 Sărbătoarea copiilor la Family Shopping Center.
Cei mici sunt așteptați in Family Shopping Center la un maraton al veseliei și al jocurilor, cu premii si distracție. În program: jocuri, concursuri, muzică, distracție, premii atractive. Intrare gratis.
Locul desfășurării: Family Shopping Center.
Adresa: str. M. Sadoveanu, 20/1.
Detalii...

10:00 Ziua Ușilor Deschise la Smart Start Kids Center.
De 1 iunie, în toate filialele Smart Start Kids Center vor avea loc master-classuri gratuite pentru copii și traininguri cu psihologi pentru părinți. Pentru participare este necesară înregistrarea prealabilă.
Adresa:
Râșcani: str. N.Russo, 2/2.
Buiucani: str. Alba Iulia, 79/1.
Botanica: str. T. Strișca, 8/4.
Detalii...

10:00 Lemonada party.
La "Lemonada Party" micuții vor pregăti o licoare magică care le va da energie pentru tot restul zilei. Toți picii ce vor veni la petrecere, vor avea parte de multe surprize. Participarea este gratuită.
Locul desfășurării: Winnie the Pooh.
Adresa: str. N. Testimițeanu, 23.
Detalii...

10:00 Marea săponeală.
Marș pentru igiena mai bună în școli. Ești elev, părinte sau pur și simplu un cetățean căruia îi pasă de viitoarea generație atunci vino alături de noi. Este timpul să ne cerem drepturile, fără frică, fără prejudecăți - împreună pentru sănătatea copiilor Republicii Moldova. Împreună vom cere viitorului primar ca până în 2019 toate școlile din municipiu să respecte standardele minime de igienă.
Locul desfășurării: CC Unic.
Detalii...

11:00 Festivalul "Copilărie dulce păpădie".
Cel mai colorat și distractiv festival al verii: „Copilărie Dulce-Păpădie”. Ediția a III-a.
În program: ateliere pentru copii, personaje din povești, show-uri distractive, tobogane, spectacol pentru copii, bălăceală în piscină și multe alte surprize.
Preț: dacă procurați în prealabil – 150 lei, pe loc – 200 lei. Până la 12 ani intrarea este gratuită.
Locul desfășurării: Complexul turistic "Costești".
Telefon: 0 606 6-66-62, 0 699 9-62-86.
Detalii...

11:00 Cireșarul copiilor.
Pe 1 iunie, Jurnal TV invită copiii și părinții la cireșe la bunica Dora. Vă vor bucura cu cântece copii talentați, artiști de la teatrele pentru copii și de la Circ, vedetele muzicii autohtone. Jocuri, activități în ateliere, concursuri, tombole, tobogane, un laborator al distracțiilor creative, un show cu bule gigantice de săpun, mini ZOO: toate, gratuit, la dispoziția copiilor.
Locul desfășurării: Grădina Botanică.
Detalii...

11:00 Ziua copiilor la Shopping Malldova.
Shopping MallDova vă invită la o petrecere, împreună cu personajele îndrăgite ale copiilor. Cei mici și cei mari sunt invitați pe 1 iunie să se bucure de multe surprize și de show-ul excepțional al roboților Optimus Prime, Bumblebee și Robot Iron Man. Toți copiii vor avea posibilitatea să plece cu amintiri plăcute și cu poze alături de eroii principali ai sărbătorii. Jocuri, animatori, face painting, confecționarea animăluțelor din baloane, dar și multe alte surprize.
Adresa: str. Arborilor, 21.
Detalii...

11:00 Descoperă eroul din tine.
Grădina Publică "Ștefan cel Mare" la data de 1 iunie 2018, va fi o carte a poveștilor, care va fi repartizată pe sectoare, fiecare reprezentând un desen animat. La intrare, copiii vor fi complet captivați de mediul, atmosfera animată și vor avea posibilitatea de a vedea eroii și de a participa cu ei în diverse activități interactive, informativ-distractive.
Locul desfășurării: Grădina Publică "Ștefan cel Mare".
Detalii...

11:00 Ziua Ușilor deschise la centrul educațional "Leader Land".
Cu ocazia aniversării a primului an de activitate a Centrului de dezvoltare pentru copii "Leader Land", absolvenții și toți doritorii sunt invitați la petrecere. În program: pictură, jocuri, tabla smart și, de asemenea, multe surprize și o tombolă. Totodată: decernarea absolvenților Centrului „Leader Land”, muzică și dans, laboratorul „X” invită toată lumea să participe la experimente științifice cu apă, gheață, aer, etc.
Locul desfășurării: Centrului de dezvoltare pentru copii "Leader Land".
Adresa: str. Testimițeanu, 17/6.
Detalii...

12:00 Show pentru copii.
De Ziua Copiilor, la CC ”Grand Hall Baby Hall” va fi organizat un show grandios la care sunt invitați toți copiii. În program: cel mai mare sandwish din lume, concurs cu premii între părinți, zbor gratis cu balonul fluorescent, tobogan- trambulină imensă, trenuț muzical, înghețată și suc.
Locul desfășurării: CC "Grand Hall Baby Hall".
Adresa: str. C, Negruzzi, 2/4.
Detalii...

14:00 Sărbătoarea copiilor.
Rețeaua de magazine "Bonus" vă invită la sărbătoarea copiilor. În program: face painting, concursuri, animatori, cadouri, surprize dulci și multe altele.
Adresa: str. Tiraspol, 5.
Detalii...

14:00 Kids Fun Day.
Al doilea an consecutiv, copiii și părinții sunt așteptați la "Kids Fun Day". Vă așteaptă: veselie, animator, muzică, concursuri distractive și cadouri pentru toți. Intrare liberă.
Locul desfășurării: Terasa "La Roma Club".
Adresa: str. Albișoara, 40/1.
Detalii...

18:00 Muzica desenelor animate.
Moldovan National Youth Orchestra lansează seria celor peste 20 concerte din 2018 cu o premieră națională: Muzica Desenelor Animate.
Pe 1 iunie, la Teatrul Verde, începând cu 18:00 simte magia copilăriei cu muzica ce-ți dă fiori și fredonează piesele îndrăgite din desenele animate din copilarie, alături de peste 100 de muzicieni și invitați speciali ai serii. Vino să te conectezi cu copilul din tine pentru a privi secvențe din animații ce stârnesc emoții minunate, simți feeria magiei și împarți starea de bine cu copii și maturi frumoși, prezenți la eveniment!
Locul desfășurării: Teatrul Verde.
Detalii...

1-2 iunie

9:00 Ziua Internațională a copiilor.
Ziua internațională a copiilor este un eveniment special, care va fi sărbătorit în toate sectoarele mun. Chișinău, cu diferite activități interesante și incitante pentru copii. Astfel, între 1 și 2 iunie, se vor desfășura concursuri, master-classuri, recital de fanfară, tombole, concerte, show-uri distractive, întreceri sportive, jocuri distractive, programe distractive cu clovni și multe altele.
Lista completă o găsiți aici.

2 iunie, sâmbătă

9:00 Turnei dedicat Zulei Copiilor.
Turneului dedicat Zilei Internaționale a Copilului "Mici, dar Voinici" la box tailandez – muaythai.
Locul desfășurării: Thai Boxing Club.
Adresa: str. Burebista, 114.
Detalii...

11:00 Lumea fascinantă a animalelor.
Cea de-a IV-a ediție a evenimentului distractiv Galeria Copiilor cu genericul - fascinanta lume a animalelor! Micii oaspeți vor petrece o zi minunată în aer liber, alături de prietenii lor pufoși, într-o atmosferă magică a jocurilor, muzicii, distracției și bunei dispoziții. Totodată, picii vor avea parte de: ateliere de creație, jocuri, zonă de joacă și distracție, posibilitatea de a se plimba cu poneiul și multe alte activități interesante.
Locul desfășurării: Grădina Botanică.
Detalii...

16:00 Ziua Mondială a Mediului.
Un concert al formației Via Dacă, muzică pe vinil, pregătită de DJ Gonzo (Katana Record Shop), distracții pentru copii și adulți, expoziții, ateliere tematce, excursii în grădinile și serele Grădinii Botanice, odihnă, comunicare și cumpărături la târgul YARD SALE, toate în sânul naturii, cu priveliște frumoasă și aer curat.
Locul desfășurării: Grădina Botanică.
Detalii...

3 iunie, duminică

11:30 Master-class de pictură "Buchetul florilor de vară".
Conduce master-class-ul și explică cum corect trebuie de pictat, profesoara de artă picturală a studiei “7 цветов счастья”, Inga Orehova.
Preț: 90 lei.
Locul desfășurării: Delice d’Ange.
Adresa: str. 31 August 1989, 117/2.
Telefon: 0 792 3-77-33.
Detalii...

5 iunie, marți

18:00 Fashion Soirée Resort Collections 2018
Fashion Soirée Resort Collections 2018 marca "Din ♥ Branduri de Moldova", ediția a III-a, te invită la un eveniment select din lumea modei! O seară de vară sub cerul liber, într-o atmosferă cum nu mai găsești la Chișinău!
Cei mai buni designeri autohtoni dar și persoane publice din Moldova, vedete, politicieni și membri ai comunității diplomatice, îți vor arăta cele mai fresh ținute pentru sezonul estival.
Locul desfășurării: Pani Pit.
Adresa: str. 31 august 1989, 115.
Detalii...

Vizualizări pe parcursul acestei săptămîni: 1 Vizualizări de la publicare: 422
Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.