13 martie 2024

La Elitex, transformăm educația într-o aventură!

La Elitex, transformăm educația într-o aventură! Acoperim toate treptele de învățământ - de la clasele primare până la liceu, punând accent pe fiecare elev în parte.

În clasele I-IV, avem grupuri mici, de până la 16 elevi. Aici, limba engleză sau franceză și artele devin parte din joc, deschizând drumul spre o călătorie plină de descoperiri și creativitate.

Pe măsură ce avansăm spre gimnaziu, personalizăm totul. Fiecare elev primește atenția de care are nevoie pentru a-și explora și dezvolta talentele, pregătindu-se pentru provocările viitoare.

La liceu lucrurile devin și mai interesante. Cu un curriculum adaptat și metode de învățare moderne, pregătim elevii nu doar pentru examene, ci și pentru viața reală, echipându-i cu tot ce au nevoie pentru a străluci.

La Elitex, educația este despre a descoperi pasiuni, a construi vise și a pregăti liderii de mâine, într-un mod cât mai interesant.

Hai să facem învățarea un parcurs memorabil!

Vizualizări pe parcursul acestei săptămîni: 0 Vizualizări de la publicare: 50
Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.

Informație de contact

Grădinița & Liceul Privat "Elitex" — Instituţie de învăţământ privat str. Dacia, 53/2 Tel.: 022 77-78-60, 0 691 1-15-89, 0 697 5-57-95 liceul.elitex.md