19 august 2016

Chirurgie endovasculară la Medpark — proceduri minim invazive ultramoderne și eficiente în Moldova

Chirurgia endovasculară este noul departament al Spitalului Internațional Medpark, specializat în intervenții minim invazive intravenoase, efectuate asupra diverselor organe și sisteme, în tratarea a numeroase patologii.

Departamentul a fost creat pentru a aduce în Moldova cele mai moderne metode de tratament, aplicate în clinicile de top din occident, utilizând tehnologii avansate. Tratamentele propuse permit pacienților să abordeze problemele lor medicale în cel mai scurt timp, cu intervenție minimă asupra organismului.

Tratamente ultramoderne

Chirurgia endovasculară reprezintă un domeniu recent, dar care se dezvoltă în ritm rapid, bazat pe o metodă modernă de intervenție chirurgicală, minim invazivă, realizată fără incizii, prin mici puncții ale pielii, sub control vizual radiologic. În prezent chirurgia endovasculară este aplicată în numeroase domenii:

  • angiologie și patologii vasculare;
  • ginecologie;
  • neurologie și neurochirurgie;
  • oncologie;
  • urologie și intervenții chirurgicale.

Metoda endovasculară este mai puțin traumatică, iar în multe cazuri se dovedește mai eficientă și mai accesibilă decât intervențiile chirurgicale clasice. Tehnicile de chirurgie endovasculară, permit medicilor să trateze cu succes o varietate de boli prin incizii mai mici de 2 mm. În cele mai multe cazuri, intervenția nu necesită anestezie generală, iar anestezia locală se realizează doar la punctul de puncție pentru efectuarea intervenției endovasculare. Acest fapt permite efectuarea intervenției chiar și la pacienții cu afecțiuni severe, cărora le este contraindicat tratamentul chirurgical tradițional.

Calitate și siguranță la standarde internaționale

Serviciile la standarde internaționale oferă garanția securității pacientului prin atitudine și îngrijire personalizată, prin implicarea activă a pacientului în procesul de tratament și transformarea lui într-un membru al echipei, prin stabilirea criteriilor de selecție a intervenției chirurgicale corespunzătoare, prin realizarea intervențiilor chirurgicale în condiții de maximă siguranță pentru pacienți și monitorizarea eficientă după intervenție.

Ofertă specială

Cu ocazia lansării oficiale a Departamentului de chirurgie endovasculară, Spitalul Internațional Medpark pune la dispoziția pacienților o ofertă specială: consultația primară gratuită a medicului chirurg endovascular.

Oferta este valabilă până la data de 22 septembrie 2016. Pentru programări: 022 40-00-40, 24/7

Vizualizări pe parcursul acestei săptămîni: 0 Vizualizări de la publicare: 666
Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.

Informație de contact

Medpark — Spitalul internațional str. A. Doga, 24 Tel.: 022 40-00-40 www.medpark.md