18 ianuarie 2016

Creștem și ne dezvoltăm împreună cu Elite Academia

Felicitări pentru Sabrina!

Ești cu Elite Academia de 6 luni la cursul de lecții ”Dezvoltarea timpurie”! În această perioadă de timp ai reușit să faci multe și bune! Cunoști bine literele și citești pe silabe foarte hotărît. Ești activă și cu multă ardoare faci temele din clasă. Îndeosebi, ai o abilitate extraordinară în recitarea poeziilor propuse: le memorizezi ușor și le reciți cu mare expresivitate. Cunoști bine să faci exercițiile de logică și matematică. Ești foarte bravo!

Felicitările noastre!

Familia ta și Elite Academia se mîndresc cu tine!

Felicitari pentru Rosior Iacob!

Esti cu noi doar de 2 luni dar in acest timp ai reusit sa te incadrezi in colectiv si deja inveti sa prietenesti cu copiii. Iti plac activitatile ce se petrec le lectii: canti si dansezi, pictezi, modelezi si adori sa creezi aplicatii din hirtie colorata. Te manifesti in mod deosebit la ora de matematica: cunosti cifrele de la 0-10 in limba rusa si romana, si reusesti sa le aranjezi in ordinea crescatoare.

Felicitarile noastre!

Familia si Elite Academia se mindresc cu tine!

Felicitări pentru Bogdan!

Ești cu Elite Academia de 4 luni. În acest interval de timp, ai reușit să acumulezi cunoștințe și abilități la cursurile care se predau în limba română. Ai depășit barierele lingvistice, te-ai integrat în grup, ai învățat formulele de salut, ai învățat alfabetul limbii române și ai început să citești. Recunosti literele si ai inceput sa citesti pe silabe. Ne bucură mult succesele tale!Cu siguranță vei atinge cheia succesului împreună cu noi.

Familia ta și Elite Academia se mîndresc cu tine!

Felicitări pentru Damian!

Ești cu Elite Academia la cursul de limbă engleză de 3 luni, timp în care ai învățat să numeri excelent pînă la 10 in forma ordinala si cardinala, deja știi o mulțime de animale salbatice și domestice, ai invatat bine vocabularul de toamna si iarna. Ai însușit multe cintece si poezii frumoase și participi cu entuziasm la orele noastre interesante. Deasemenea ne mindrim ca esti sirguincios si indeplinesti toate temele de acasa, astfel bucurind pedagogii si parintii!

Familia, prietenii și Elite Academia se mîndresc cu tine! Bravo Damian!

Поздравляем Катю!

За время посещения Elite Academia Кате удалось пополнить свой багаж знаний в области математики, развития речи, изучения алфавита. Теперь она умеет самостоятельно писать своё имя, описывать картинки, считать до 10, сравнивать числа, писать некоторые гласные буквы. Катюша — очень активный и общительный ребёнок, открытый ко всему новому и интересному.

Мы желаем Кате успехов в дальнейшем обучении!

Поздравляем Диму!

Ты в «Elite Academia» уже много времени участвуешь на уроках «Музыкальное развитие». За это время ты добился многих успехов. Ты очень внимательно слушаешь задание и стараешься его правильно выполнять. У тебя, получается чувствовать ритм, и можешь вместе с нами петь песни.

И еще ты настоящий джентльмен, уважаешь девушек и всегда им помогаешь.

Твоя семья и «Elite Academia» гордятся тобой!

Vizualizări pe parcursul acestei săptămîni: 0 Vizualizări de la publicare: 83
Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.

Informație de contact

Elite Academia — Centru de educație pre-școlară str. M.Kogălniceanu 68 А Tel.: 0 620 5-15-18 www.eliteacademia.md