1 mai 2017

Liceul "Elitex" înmatriculeaza elevi în clasa I-i

Instituția de Învățământ Privat Liceul "Elitex" activează de 18 ani și are în gestiune grădiniță și liceu. Liceul cuprinde toate treptele de învățământ: preșcolar primar, gimnazial și liceal.

Comunicarea elev-profesor este construită pe încredere și libertatea de exprimare. Abordare și lucru individuală pentru fiecare copil. Liceul "Elitex" este asemenea unei familii mari, unde copiii se simt foarte bine și se bucură de o ambianță confortabilă și prietenoasă. Cadrele didactice sunt selectate cu rigurozitate.

Liceul dispune de clase tehnice dotate, laborator de fizică, chimie, biologie, educație tehnologică, geografie, istorie, limbi străine, de sală de sport și dans, dar și de o curte spațioasă și bine amenajată.

În cadrul lecțiilor este utilizat un proiector pentru prezentarea materialelor. O atenție deosebită se acordă sărbătorilor și evenimentelor culturale. Sala festivă este decorată conform tematicii de Toamnă, Crăciun ,Paște, Primăvară etc Evenimentele sunt de amploare cu efecte de lumini profesioniste, bule de săpun, zăpadă artificială, Show-uri inedite cu profesioniști și invitați speciali ( artiști, scriitori, dresori de circ etc).

Întotdeauna instituția știe să impresioneze prin dicția și ținuta scenică a participanților. În clasă sunt circa 8 elevi (maxim 16 persoane), fiecare dispune de bancă aparte. Chiar din clasa întâi se începe studierea limbii engleze, din clasa a doua se învață și limba franceză. Puteți alege regim obișnuit sau regim cu hrană, dar și activități Afterschool, care se achită suplimentar. Liceul are bucătărie proprie și asigură un meniu traditional sănătos.

Liceul "Elitex" dispune de camere de supraveghere video si sistem de securitate în toate sălile.

Instituția noastră își are sedii în orașul Chișinău, str. Dacia, 53/2 și în orașul Bălți, str. Aerodromului, 14, în zone liniștite, ferite de trafic, poluare fonică și atmosferică, împrejmuite de zone verzi.

Program zilnic luni-vineri de la 8:00 la 18:00.

Vizualizări pe parcursul acestei săptămîni: 0 Vizualizări de la publicare: 412
Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.

Informație de contact

Grădinița & Liceul Privat "Elitex" — Instituţie de învăţământ privat str. Dacia, 53/2 Tel.: 022 77-78-60, 0 691 1-15-89, 0 697 5-57-95 liceul.elitex.md