25 aprilie 2014

Academia Internaţională pentru Copii FasTracKids — Săptămâna micuţilor

În aprilie, 2014 Academia pentru Copii FasTracKids Moldova împreună cu alte Academii FasTracKids din întreaga lume, cu sprijinul Asociației Internaționale a Educație Timpurie pentru Copii au desfăşurat "Săptămâna Copiilor".

Acesta este un eveniment anual, care are ca scop sensibilizarea opiniei publice şi a părinţilor cu privire la necesitatea dezvoltării copiilor încă din copilăria timpurie şi cum să atingă acest scop. Anul trecut au avut loc mai mult de 250 de activități interesante pentru copiii din întreaga lume, în "Săptămâna Copiilor".

FasTracKids Moldova a participat la acest eveniment pentru prima dată. În timpul săptămânii profesorii Academiei noastre au organizat activităţi şi discuţii despre familie şi valorile ei, împreună cu copiii au făcut proiecte creative pentru părinții și bunicii lor, și părinții au fost invitați să participe la jocurile distractive și să gătească mâncăruri delicioase! Atât copii, cât și adulții au primit un amalgam de emoţii pozitive şi o imensă bucurie pentru că copiii lor știu şi pot să facă atât de multe lucruri !

Vizualizări pe parcursul acestei săptămîni: 0 Vizualizări de la publicare: 154
Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.

Informație de contact

FasTracKids — Centru de educație pre-școlară Tel.: 022 21-00-91, 079 12-13-14 www.fastrackids.md