17 octombrie 2016

Centrul internațional de limbi moderne ILTC și-a marcat cea de-a 22-a aniversare printr-un acti de caritate

În acest an, Centrul Internațional de Limbi Moderne ILTC și-a sărbătorit cea de-a 22-a aniversare. Evenimentul a fost marcat prin organizarea unei acțiuni caritabile, cu scopul susținerii fundației filantropice "Hospice Angelus".

În cei 22 de ani de activitate, la ILTC și-au făcut studiile peste 50 mii de studenți, Centrul a pregătit o întreagă pleiadă de profesori cu înaltă calificare, care dețin certificate internaționale, instituția a colaborat cu peste 80 de pedagogi vorbitori nativi ai limbii, a elaborat o serie de materiale metodice și didactice. În afară de aceasta, timp de două decenii, s-au construit două edificii proprii, cu săli spațioase și confortabile. Pornind de la predarea unei singure limbi străine, astăzi Centrul oferă studenților oportunitatea de a asimila deja șapte limbi.

Cei de la ILTC consideră că cea mai importantă limbă pentru comunicarea umană, a fost și rămâne a fi limba milei și a bunătății. Știind acest lucru, organizatorii sărbătorii, toți cei care cunosc și le este drag Centrul ILTC, cu plăcere au participat la acțiunea de caritate desfășurată în contextul aniversării instituției. În cadrul jocului intelectual, accentuăm – în limba engleză, a fost colectată o sumă record de 17.774 de lei.

Banii au fost transmiși fundației filantropice din Chișinău "Hospice Angelus".

Vizualizări pe parcursul acestei săptămîni: 0 Vizualizări de la publicare: 375
Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.

Informație de contact

International Language Training Center — Centru Internațional de limbi străine str. Petru Rareș, 43 Tel.: 022 29-29-88, 0 798 8-29-88 www.iltc.md