4 ianuarie 2016

Curs intensiv pentru cei care doresc să obțină certificatul (FCE) și (CAE)

Curs intensiv pentru cei care doresc să obțină certificatul Cambridge English First (FCE) și Cambridge English Advanced (CAE), oferit de recunoscutul lider pe piața de servicii — Centrul Internațional de Limbi Moderne ILTC, centru autorizat în pregătirea și susținerea Cambridge English Exams.

Cursul intensiv presupune studierea minuțioasă a tuturor sarcinilor, dezvoltarea abilităților pentru testare, familiarizarea cu posibilele ”capcane” și modalitățile de evitare a acestora. Orele de curs sînt ținute doar de profesori cu o calificare internațională confirmată.

Certificatul Cambridge English este necesar celor care intenționează să depună actele pentru emigrare în țările vorbitoare de limbă engleză sau obtează pentru a-și face studiile la vreuna din universitățile de peste hotarele țării. În Moldova examenul Cambridge English este echivalent cu examenul de BAC.

Deținătorii certificatului sunt eliberați de susținerea examenului de limbă engleză, în scopul obținerii examenului de bacalaureat.

Spre deosebire de certificatele de tipul IELTC și TOEFL, cele care reprezintă Cambridge FCE и CAE sunt valabile pe termen nelimitat.

Grăbiți-vă! Numărul locurilor în grupele de studiu este limitat!

Vizualizări pe parcursul acestei săptămîni: 0 Vizualizări de la publicare: 112
Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.

Informație de contact

International Language Training Center — Centru Internațional de limbi străine str. Petru Rareș, 43 Tel.: 022 29-29-88, 0 798 8-29-88 www.iltc.md