13 iunie 2016

Pentru prima dată la Chișinău! Curs unic de 4 zile despre conceperea naturală

Multe cupluri visează să aibă un copil, dar nu le reușește.

În lumea modernă, conceperea pe cale naturală, din păcate, devine tot mai problematică pentru o multe familii. Cu toate acestea, cunoscând particularitățile organismului propriu, fiziologia acestuia, chiar și acea familie care a fost diagnosticată cu "infertilitate"este capabilă să conceapă un copil. Nu este necesar să cheltuiți bani pentru proceduri și medicamente scumpe, nu trebuie să administrați niciun fel de preparate: metoda planificării naturale — reprezintă o înțelepciune pe care am primit-o în dar de la natură.

Așadar, pe 9, 10, 11 și 12 iulie, Școala de caritate "Maternitate Conștientă" prezintă un seminar unic coordonat de Galina Maslenicova, cu genericul "Dragoste și responsabilitate" (la Chișinău) pentru toți care vor să știe:

  • Cum să rămâi însărcinată, să menții sarcina și să naști pe cale naturală?
  • Cum să alegi timpul cel mai potrivit pentru concepere și cum să amâni conceperea, dacă cuplul nu este pregătit pentru aceasta?
  • Ce să faceți dacă o perioadă îndelungată de timp nu vă reușește să concepeți un copil?
  • Cum să rămâi însărcinată pe cale naturală, dacă sunteți diagnosticați cu "infertilitate"?
  • Cum să ai o viață de cuplu armonioasă și fericită? Lună de miere pentru toată viața.

Galina Maslenicova — psihoterapeut de familie din Moscova, instructor de PNF (Planificarea naturală a familiei), directorul Institutului Independent al Familiei și Demografiei, expert în cadrul Institutului European de Educație a Familiei, membru al Coaliției Mondiale de Protejare a Valorilor Familiare Tradiționale "From Ocean to Ocean".

Timp de 35 de ani de lucru cu cuplurile, Galina Maslenicova a reușit să ajute să conceapă un copil multor familii. În Chișinău, va prezenta cursul pentru prima dată.

Condiții de participare la cursul "Dragoste și responsabilitate":

  1. Prezența la lecții este posibilă în baza donațiilor benevole;
  2. Pentru participare la seminare este necesar să vă înscrieți în prealabil (pe saite-ul www.seminar.mamamoldova.com). Intrarea are loc în baza listelor.
  3. La curs pot lua parte toți doritorii, se apreciază participarea cuplurilor (soț și soție).
  4. Puteți participa doar la primul nivel (pe 9 și 10 iulie — sâmbătă și duminică), dar și la nivelul întâi și doi (toate cele patru zile). Dacă v-ați înregistrați, sunteți obigați să audiați toate lecțiile din cadrul cursului selectat, adică să participați la tot cursul. Nu este binevenită frecventarea doar acelor lecții alese de sine stătător.
  5. În cazul în care vi s-au schimbat planurile, și nu aveți posibilitatea de a merge la seminar, deși v-ați înregistrat, este necesar să anunțați organizatorii minimum cu o zi până la începerea cursului. Numărul de locuri este limitat — respectați și dorința altor persoane de audia cursul.
Vizualizări pe parcursul acestei săptămîni: 0 Vizualizări de la publicare: 176
Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.