19 iunie 2017

De la ce vârstă pot fi găurite urechiușele copilului?

Ne-a fost adresată o nouă întrebare, de această dată despre găurirea urechilor copilului. Pentu a obține răspuns la aceasta, am discutat cu Tatiana Lihaciova, stilist-coafor în cadrul salonului pentru copii "Lita Stil". Tatiana are o experiență de circa 35 ani în domeniul industriei frumuseții, iar mai bine de 10 ani coordonează activitatea unui salon în care se acordă atenție deosebită copiilor.

Fetița noastră are 6 luni și la botez i-au dăruit cercei. Am putea deja să-i punem cercei, nu este încă prea mică?

Este devreme. Nu se recomadă găurirea urechiușelor mai devreme de un anișor — cu asiguranță. La copiii foarte mici la așa vârstă încă nici lobul nu este pe deplin dezvoltat. 2 ani — vârsta optimă la care experiențele neplăcute se uită cu ușurință. Dar cu siguranță ați putea amâna această procedură până la o vârsă mai conștientă a copilului, atunci cânda fetița singură ar putea decide dacă are sau nu nevoie de cercei.

Tatiana Lihaciova, stilist-coafor în cadrul salonul pentru copii "Lita Stil" din incinta CC "Baby Hall"Tatiana Lihaciova, stilist-coafor în cadrul salonul pentru copii "Lita Stil" din incinta CC "Baby Hall"
Vizualizări pe parcursul acestei săptămîni: 0 Vizualizări de la publicare: 70
Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.