8 noiembrie 2017

L. Petranovscaia, P. Amonașvili și alți experți de top în dezvoltarea copiilor la MAMAPAPA Forum. Pe 2 decembrie

Pe 2 decembrie, la Chișinău va avea loc prima conferință despre educația și dezvoltarea copiilor, desfășurată pentru părinții din R. Moldova. Organizatorii au reușit să invite în calitate de lectori cei mai buni 5 experți în domeniul creșterii armonioase a copilului. Dar să le oferim cuvânt chiar lor:

La MamaPapa Forum au fost invitați cei mai respectați specialiști în domeniul educației copiilor:

  • Ludmila Petranovscaia. Un remarcabil psiholog de familie, trainer, psihodramatist. Autoarea cărților despre psihologia copilului "Что делать, если..., "Как ты себя ведешь: 10 шагов по изменению трудного поведения", "Если с ребенком трудно".
  • Andrei Maximov. Autorul cărților despre psihologia și educația copiilor, care au devenit adevărate bestselleruri. Cartea lui Andrei Maximov "Как не стать врагом своему ребенку" a fost inclusă în lista "Forbes".
  • Serghei Astașchevici. Specialist în dezvoltarea fizică a copilului. Campion mondial. O experiență de 30 de ani în pedagogia sportivă. În calitate de pedagog, a educat o mulțime de campioni (peste 25 de centuri negre, care au devenit campioni mondiali, europeni) și sute de copii sănătoși.
  • Victoria Șimanscaia. Cea care a creat prima metodologie rusească de dezvoltare sistematică a inteligenței emoționale și a socializării copilului și părinților. Autoarea seriei de cărți despre emoții "Монсики. Что такое эмоции и как с ними дружить? ".
  • Paata Amonașvili. Președinte al Centrului Internațional de Pedagogie Umană. Conceptul original al pedagogiei umane se concentrează pe personalitatea copilului și neagă pedagogia autoritară. Doctor în Științe Psihologice. Șef științific al grădiniței legendare "Басти-Бубу" din Georgia.

Prețul unui bilet pornește de la 250 lei. Biletele pot fi procurate de pe site-ul mamapapa.md.

Mai multe detalii, citiți pe mamapapa.md. Sponsor general al evenimentului "Domnița – zahărul familie tale".

Nu ratați șansa de a învăța de la cei mai buni profesori, arta de a fi părinți înțelepți!

Vizualizări pe parcursul acestei săptămîni: 1 Vizualizări de la publicare: 91
Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.