26 mai 2023

Centrul de medicină reproductivă Medpark 2.0 este singurul din țară și din regiune care a obținut certificarea europeană în domeniul FIV

Centrul de Medicină Reproductivă Medpark a obținut recent certificarea Societății Europene de Medicină Reproductivă (ESHRE) în domeniul Fertilizare in Vitro. Acesta este unicul centru din Republica Moldova și din regiune (România, Ucraina) care a obținut certificarea și devine unul din cele nouă centre specializate din lume care corespund exigențelor ESHRE.

Evaluarea a fost efectuată de către experți internaționali atât la nivelul laboratorului de embriologie, a dotărilor, infrastructurii, cât și a procedurilor medicale și a nivelului de pregătire al specialiștilor.

Pentru pacient, certificarea ESHRE înseamnă o asigurare că actul medical este verificat și efectuat conform celor mai înalte standarde de calitate și siguranță. Rata de succes a procedurilor FIV depinde de o multitudine de factori și Centrul de Medicină Reproductivă Medpark a înregistrat o rată de peste 55%, la nivelul clinicilor de top din lume.

Societatea Europeană de Reproducere Umană și Embriologie (ESHRE) este cea mai recunoscută autoritate la nivel mondial în domeniul reproducerii umane asistate. Aceasta elaborează recomandări privind bunele practici în tratamentul infertilității.

Scopul ESHRE este îmbunătățirea continuă a calității și siguranței procedurilor de fertilizare in vitro în baza rezultatelor cercetărilor științifice și studiilor clinice. Există mai multe certificări care atestă corespunderea activității medicale cu recomandările elaborate: certificarea medicilor embriologi (deținută în Moldova doar de dr. Vladimir Povar, Medpark), certificarea asistentelor medicale, a chirurgilor endoscopiști reproductologi, dar cea mai completă și valoroasă certificare este cea atribuită centrului nostru.

Centrul de medicină reproductivă Medpark acoperă mai mult decât procedurile de fertilizare in vitro, deoarece problemele de fertilitate sunt de natură diferită și necesită o gamă variată de soluții medicale individuale de înaltă performanță.

Până acum, peste 4000 de cupluri ne-au ales să le fim alături în lupta lor cu infertilitatea, iar noi avem grijă să le oferim tratamente la cel mai bun nivel.

Medpark 2.0 – evoluția continuă

Spitalul Internațional Medpark a fost lansat ca cel mai ambițios proiect medical din țară și după 12 ani de dezvoltare continuă, cu dublarea capacităților fizice în anul 2023, duce medicina din Moldova la un alt nivel. Medpark 2.0 își propune să abordeze cazurile de orice complexitate și să ofere pacienților tratamente individualizate, cu eficiență maximă. Noul model de acordare a îngrijirilor medicale este susținut de transformările care au avut loc în cadrul fiecărui centru în parte și dezvoltarea noilor centre unice la nivel național sau chiar regional.

www.medpark.md | (+373) 22 40 00 40

Vizualizări pe parcursul acestei săptămîni: 0 Vizualizări de la publicare: 216
Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.

Informație de contact

Medpark — Spitalul internațional str. A. Doga, 24 Tel.: 022 40-00-40 www.medpark.md