24 februarie 2016

5 ani de sănătate cu Medpark

Acum 5 ani în Moldova a fost lansat primul spital internațional — Medpark.

Astăzi echipa Medpark reunește peste 200 de medici, profesori, conferențiari și doctori în științe medicale, care tratează anual peste 60.000 de pacienți. Fiind primul și cel mai mare spital multidisciplinar privat din țară, Medpark oferă peste 2800 de servicii pentru sănătate. Marea realizare a echipei Medpark în primii 5 ani de la fondare este crearea centrelor medicale de excelență, dintre care 5 — unice în domeniul privat sau chiar în întregul sistem medical național. Acestea fortifică în mod constant statutul de lider al Medpark, contribuind atât la dezvoltarea instituției, cât și la accesarea de către cetățeni a serviciilor medicale de calitate, acreditate internațional, aici în țară.

Centrul Cardiologic Medpark — singurul centru din Republica Moldova care cuprinde sub același acoperiș un departament consultativ, cardiologie intervențională și cardiochirurgie, oferă toată gama de asistență medicală pentru bolile de inimă și este desemnat de Ministerul Sănătății al RM pentru a prelua urgențele medicale în domeniul infarctului miocardic. Echipa Centrului Cardiologic Medpark a efectuat timp de 5 ani peste 4500 de intervenții pe cord deschis și minim invazive.

Centrul de Maternitate Medpark — cea mai modernă maternitate privată din Republica Moldova, dotată cu 3 săli de nașteri și o secție de neonatologie, care cuprinde compartimentul de reanimare nou-născuți și secția staționar. Viitoarele mămici sunt monitorizate și nașterile sunt asistate de o echipă de ginecologi obstetricieni cu experiență internațională. Timp de 5 ani centrul a asigurat venirea pe lume în cele mai bune condiții a peste 2000 de bebeluși.

Centrul de Chirurgie Medpark — cel mai complex centru de chirurgie din domeniul privat, care acoperă 11domenii chirurgicale importante, printre care: chirurgie generală, chirurgie vasculară, chirurgie urologică, chirurgie ORL și neurochirurgie. Doar aici sălile de operații sunt supuse unui control bacteriologic regulat, ceea ce asigură sterilitatea aerului, iar riscul de infectare a pacientului și de apariție a complicațiilor postoperatorii este minim. De la lansare și până în prezent, echipa medicală a Centrului de Chirurgie Medpark a efectuat peste 13.000 de intervenții chirurgicale.

Centrul Consultativ Medpark asigură asistență medicală primară și continuă în peste 40 de domenii mediale, investigații, servicii de laborator și radiologie. Pe parcursul celor 5 ani de activitate echipa acestui centru a oferit peste 200.000 de consultații medicale specializate.

Centrul de Urgențe Medicale acoperă cea mai largă gamă de urgențe medicale în domeniul privat din Republica Moldova și este de gardă 24 din 24. Centrul dispune de cele mai performante echipamente medicale, care permit stabilirea unui diagnostic sigur în cel mai scurt timp și reunește specialiști recunoscuți din diverse domenii, cu experiență importantă în medicina de urgență.

Medpark este prima unitate din Republica Moldova și din regiune, acreditată internațional de către Joint Commission International, care reprezintă standardul de aur la nivel mondial în ceea ce privește calitatea actului medical și siguranța pacienților.

Deschis 24/24 ore și 7/7 zile, spitalul multidisciplinar Medpark oferă servicii medicale de înaltă calitate, în conformitate cu standardele și practicile internaționale, egale cu cele ale instituțiilor medicale lideri pe piața internațională.

Medpark — din respect pentru viață, cu dragoste pentru oameni.


Vizualizări pe parcursul acestei săptămîni: 0 Vizualizări de la publicare: 398
Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.

Informație de contact

Medpark — Spitalul internațional str. A. Doga, 24 Tel.: 022 40-00-40 www.medpark.md