18 februarie 2017

6 ani de sănătate cu Medpark!



Dragi Prieteni, Astăzi facem 6 ani, grație Vouă, celor 150.000 membri ai Comunității Medpark!

Încrederea voastră ne-a dat putere, curaj, ne-a inspirat la idei noi și realizări frumoase. Noi Vă mulțumim că ne-ați ales, susținut, îndrumat! Vă mulțumim că ne încredințați pe cei mai dragi inimilor voastre atunci când este nevoie de ajutor medical! Această încredere e o mare responsabilitate pentru noi și în fiecare caz facem tot ce ne stă în puteri, depunem toate cunoștințele și sârguința noastră.

În acești 6 ani am reușit să construim o instituție medicală aleasă de pacienții noștri pentru calitatea serviciilor medicale, să construim o echipă de profesioniști adevărați care să își asume responsabilitatea pentru viața și sănătatea pacienților, am reușit să devenim promotor al inovațiilor în domeniul medical din țara noastră.

Timp de 6 ani am creat și avem ambiția să dezvoltăm în continuare centre de excelență unice în domeniul privat sau chiar în întregul sistem medical național pentru a lărgi accesarea de către cetățeni a serviciilor medicale de calitate, acreditate internațional, aici în țară.


Centru de excelență: Planificarea și Sănătatea Familiei (Maternitatea, Fertilizarea in Vitro, Ginecologie și pediatrie)

Medpark deține cea mai modernă Maternitate din Republica Moldova. Aceasta este dotată cu 3 săli de naștere, o sală de naștere pentru operații cezariene, secție de neonatologie, care cuprinde Unitatea de Terapie Intensivă Neonatală și secție staționar.

La Medpark viitoarele mămici au posibilitatea să își monitorizeze sarcina, să nască în cele mai bune condiții, să beneficieze de servicii create după principiul "Ai totul inclus". O echipă largă de profesioniști: obstetricieni-ginecologi, medici de familie, neonatologi, moașe cu o vastă experiență, inclusiv internațională au asigurat venirea pe lume în cele mai bune condiții a peste 3000 de bebeluși.

Fertilizare in Vitro Medpark oferă toată gama de soluții moderne care pot contribui la soluționarea problemei infertilității cuplurilor. Grație serviciilor medicale de calitate, utilizarea tehnologiilor de ultimă generație din domeniu avem peste 250 de părinți fericiți care și-au văzut deja visul împlinit și tot atâția bebeluși sunt încă pe cale de a se naște. Rata de succes și rezultatele obținute ne plasează la nivelul celor mai performante clinici specializate din lume.

Sănătatea femeii și a copilului este în grija medicilor noștri care consultă, investighează, oferă soluții pentru probleme medicale la orice etapă a vieții.


Centru de excelență: Sănătatea Inimii

Suntem singurul centru specializat din Republica Moldova care cuprinde sub același acoperiș un departament consultativ, staționar, cardiologie intervențională și cardiochirurgie, oferind toată gama de asistență medicală pentru bolile de inimă.

Din anul 2013, Centrul de Infarct Miocardic a fost inclus de către Ministerul Sănătății al Republicii Moldova în Programul Național de control al bolilor cardiovasculare pentru a prelua urgențele în sfera patologiei cardiovasculare. Astfel, în zilele de gardă Medpark preia pacienții transferați de Asistența Medicală de Urgență cu infarct miocardic acut din orice localitate a țării. În cazul acestora, specialiștii noștri efectuează procedura de coronarografie, stentări, iar în cazurile de urgență pot fi efectuate imediat intervenții chirurgicale pe cord deschis. Avem mii de vieți salvate în cadrul acestui program.

În acești 6 ani de activitate am reușit să creștem o generație nouă de cardiologi și cardiochirurgi competenți, instruiți, cu perfecționări permanente peste hotarele țării, cu o abordare complexă a problemelor medicale ale pacientului. Suntem mândri de echipa cardiologică pe care o avem astăzi.

În iulie 2016 am lansat proiectul "Echipa mobilă cardio în localitatea ta", care va continua pe parcursul anului 2017. Scopul proiectului este asigurarea accesului populației din regiuni la screening-urile pentru bolile cardiovasculare și identificarea lor precoce. Am efectuat deja 15 vizite în raioanele Drochia, Ștefan-Vodă, Leova, Florești, Ocnița, Edineț, Soroca, Râșcani, Glodeni, Sângerei, Telenești, Nisporeni, Basarabeasca, Taraclia, Ceadâr-Lunga. Au fost consultați 1145 de pacienți și efectuate 316 de ecocardiografii express și electrocardiograme. Toate serviciile medicale au fost prestate gratuit persoanelor care au probleme cardiace.


Centrul de Chirurgie Medpark

Cel mai complex centru de chirurgie din domeniul privat, care acoperă principalele domenii chirurgicale printre care: chirurgie generală, chirurgie vasculară, chirurgie urologică, chirurgie ORL, oftalmologie, neurochirurgie, chirurgie endovasculară, chirurgie estetică și reconstructivă, ortopedie, ginecologie, vertebrologie.

Datorită dotărilor spitalului, profesionalismului echipei de medici și asistente medicale, a grijii noastre pentru securitatea pacientului, Centrul Chirurgie Medpark este ales tot mai des pentru intervențiile chirurgicale.

Sprijinindu-ne pe tehnologiile de ultimă oră, suntem promotorii metodelor chirurgicale minim invazive, fără efectuarea unor incizii mari pe corp. Acestea ne permit să implementăm conceptul Chirurgia de o zi, astfel încât pacientul să beneficieze de o restabilire rapidă și revenire la activitățile sale cotidiene.

Profesionalismul echipei Anesteziologie și Terapie intensivă ne ajută să reabilităm rapid pacienții după intervenții chirurgicale de orice complexitate, iar dotările departamentului unice în Moldova ne-au ajutat să salvăm pacienți cu risc sporit.

Policlinica și Unitatea Urgențe

Zilnic suntem la dispoziția pacienților noștri în policlinică. Asigurăm asistență medicală primară și continuă în peste 50 de domenii mediale, investigații, servicii de laborator și radiologie, iar Unitatea Urgențe este de gardă la orice oră cu linii permanente de gardă atât pentru maturi, cât și pentru copii.

Abordarea complexă a unei urgențe de către specialiști din diferite domenii, având suportul unui laborator și radiologie care funcționează la orice oră, ne permite să fim aleși de pacienți pentru orice urgențe medicale.

La aniversarea de 6 ani vreau să vă spun că sufletul unui spital sunt Oamenii. Toate succesele noastre se datorează oamenilor care lucrează aici cu dedicație, profesionalism, grijă, susținere și dragoste. Toate le facem pentru oameni, cetățenii țării noastre. Suntem inspirați de rezultatele muncii noastre, zâmbetele fericite ale pacienților noștri, lacrimile lor de bucurie.

Iubim ceea ce facem, din respect pentru viață, cu dragoste pentru oameni.

Suntem aici pentru Voi.

Cu deosebit respect,
Olga Șchiopu,
Managerul General
Spitalul Internațional Medpark.

Vizualizări pe parcursul acestei săptămîni: 0 Vizualizări de la publicare: 338
Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.

Informație de contact

Medpark — Spitalul internațional str. A. Doga, 24 Tel.: 022 40-00-40 www.medpark.md