20 februarie 2019

Spitalul Internațional Medpark aniversează 8 ani de activitate

Primul spital privat din Republica Moldova sărbătorește 8 ani de activitate, iar aniversarea este, de fapt, o aniversare a oamenilor deosebiți care fac în fiecare zi lucruri extraordinare.

Oamenii fac diferența, Olga Șchiopu, Director General

"Marea noastră realizare este că am construit echipă de profesioniști adevărați care știu să interacționeze eficient în beneficiul PACIENTULUI nostru. Să o facem într-un mod sistematizat, corect, având la bază un concept focusat și centrat pe pacient, adânc înrădăcinat, parte a culturii noastre organizaționale. Ne-am învățat să conlucrăm si să creăm echipe multidisciplinare de medici, pentru a acoperi maximal diagnosticul corect și necesitățile de tratament al pacientului. Pacienții ne aleg pentru abordarea unică și grija pe care le-o oferim, alegere pentru care le MULȚUMIM."

Nu este nimic mai frumos decât bucuria din ochii pacienților noștri, Aureliu Batrînac, Director Medical

"Munca unui medic sunt pacienții tratați: în unitatea de urgențe, în policlinică, în sălile de operații, în unitatea de terapie intensivă. Bucuria noastră crește cu fiecare bebeluș care se naște în maternitatea noastră, cu fiecare gravidă monitorizată și fiecare procedură de fertilizare in vitro cu succes. Zilnic interacționăm cu pacienții noștri, creăm realații de încredere, le ascultăm problemele, le găsim soluții. Pentru noi, medicii, VIAȚA este cea mai mare valoare și fiecare pacient este important. Fiecare din noi dăruiește zilnic o parte din sine pentru aceste Vieți."

Calitatea și siguranța înseamnă respect pentru pacienții noștri, Elena Mornealo, Manager Calitate

"Am muncit nespus de mult pentru a aduce în Moldova cea mai înaltă apreciere în sistemul medical mondial - acreditarea Joint Commission International. Astfel, Medpark a devenit unul din o mie de spitale de top din lume – o spunem cu mândrie pentru țara noastră. Acreditarea JCI este standardul de aur mondial pentru CALITATE și SIGURANȚA pacienților. Prin această acreditare - am demonstrat respectul nostru pentru VIAȚĂ, pentru că siguranța pacientului înseamnă VIAȚĂ. Iar CALITATEA într-o instituție medicală este parte a unui sistem bine construit și funcțional."

8 ani Medpark în cifre

  • Peste 4600 copii născuți
  • Peste 1800 de intervenții pe cord deshis
  • Peste 18 000 de intervenții chirurgicale
  • Peste 40.000 pacienți spitalizați
  • Peste 500 000 de consultații
  • Peste 170 de medici
  • Peste 440 de angajați
  • 4 centre de excelență
  • 50 de domenii medicale

Medpark – din respect pentru viață, cu dragoste pentru oameni

Vizualizări pe parcursul acestei săptămîni: 0 Vizualizări de la publicare: 217
Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.

Informație de contact

Medpark — Spitalul internațional str. A. Doga, 24 Tel.: 022 40-00-40 www.medpark.md