27 mai 2015

Embolizarea miomului uterin — soluția modernă, fără bisturiu de la Medpark

Diagnosticul de fibrom (miom) uterin nu mai este o sentință.

Acum Medpark aplică soluții moderne și proceduri minim invazive în tratarea afecțiunilor uterului. Acestea au fost prezentate în cadrul unui seminar gratuit, desfășurat la Chișinău de către primul spital internațional din Moldova, la care au participat zeci de femei din țara noastră.

Idris Ozcelik, manager general Medpark: "În prezent 50% dintre femeile aflate la vârsta fertilă sunt afectate de fibromul uterin. Metoda clasică de tratament, prin îndepărtarea uterului în totalitate, este o procedură invalidizantă fizic și psihologic pentru femeia care o suportă. Medpark apelează la proceduri inovative, astfel pacientele noastre pot scăpa de tumoare într-o singură zi, fără dureri și cicatrice, prin metoda de embolizare."

Specialistul Medpark în tehnici de radiologie intervențională, medicul radiolog Mihai Jr. Crețeanu, cu o vastă experiență internațională în domeniu, a explicat participantelor la seminar despre factorii care favorizează apariția fibromului, simptomele bolii și modul de efectuare a procedurii de embolizare.

Mihai Jr. Crețeanu, medic radiolog intervenționist, România: "Metodele traumatizante de tratament trebuie să rămână în trecut. Prin embolizarea fibromului uterin, sub control radiologic, prin arteră, se ajunge la nivelul vaselor care alimentează uterul și se astupă. După intervenție fibromul involuează, iar simptomele dispar. În urma procedurii de embolizare uterul rămâne intact, iar pacienta își recapătă șansa de a avea copii."

Spitalul Internațional Medpark a oferit tuturor participantelor la eveniment 10% reducere pentru efectuarea procedurii de embolizare. O participantă a intrat în posesia unui certificat pentru realizarea gratuită a procedurii, pe care l-a câștigat la tombola organizată în cadrul seminarului.

Natalia, 35 ani, participantă la seminar: "Seminarul a fost informativ și foarte util. Am aflat multe detalii pe care nu le cunoșteam despre fibromul uterin. Medicul Crețeanu este un adevărat profesionist, iar Medpark dispune de echipament performant, fapt ce mi-a dat mai multă încredere că îmi pot rezolva această problemă de sănătate."

Despre Spitalul Internațional Medpark

Spitalul Internațional Medpark a fost inaugurat în Republica Moldova în anul 2011, fiind primul și cel mai mare spital multidisciplinar privat din țară. Conceput ca un centru de excelență, Medpark dispune de săli de operație și rezerve de spitalizare ultradotate, maternitate, laborator propriu de analize, policlinică și departament de imagistică care oferă servicii medicale de top precum: rezonanță magnetică, tomografie computerizată, angiografie digitală, osteodensitometrie, radiologie și mamografie, endoscopie,ecografie și ultrasonografie de înaltă rezoluție. Deschis 24/24 ore și 7/7 zile, spitalul oferă servicii medicale de înaltă calitate, în conformitate cu standardele și practicile internaționale, egale cu cele ale instituțiilor medicale lideri pe piața internațională. Grație unei infrastructuri moderne și a unei echipe înalt calificate, care monitorizează încontinuu calitatea îngrijirii medicale, serviciile oferite la Medpark garantează siguranța și satisfacția pacienților.

Vizualizări pe parcursul acestei săptămîni: 0 Vizualizări de la publicare: 2119
Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.

Informație de contact

Medpark — Spitalul internațional str. A. Doga, 24 Tel.: 022 40-00-40 www.medpark.md