1 martie 2016

Cadouri din inimă de la Medpark pentru sănătatea inimii tale

De 5 ani Medpark are grijă de inima ta. Acum consultațiile și investigațiile la cei mai buni specialiști ai primului Centru Cardiologic privat, Medpark, au devenit mai accesibile. Vino până pe 15 aprilie să-ți verifici sănătatea inimii.

La Medpark medicii cardiologi cu experiență internațională găsesc întotdeauna soluția potrivită.

Ofertă unică pentru sănătatea inimii tale

Dacă simți dureri în piept, ai un istoric medical cardiologic sau pur și simplu vrei să te convingi că ai o inimă sănătoasă, bucură-te acum de oferta generoasă a Centrului Cardiologic Medpark:

  • 50% reducere pentru consultațiile celor mai buni cardiologi din țară și de peste hotare;
  • 20% reducere la toate testele de laborator și investigațiile ulterioare recomandate de specialist: analiza generală a sângelui, colesterolul total, colesterolul HDL și LDL, trigliceridele, creatina, glucoza, acidul uric, protrombina, ionograma K, C, Na; monitorizarea ambulatorie a tensiunii arteriale (Holter TA), electrocardiograma (EKG), testul de stres, precum și consultațiile endocrinologului, urologului și neurologului, după caz.
  • Controlul medical Cardio Express – destinat persoanelor care au cardiopatie ischemică și necesită monitorizare periodică (pacienți după angioplastie, infarct, angina pectorală), include investigații complexe: consultația cardiologului, electrocardiograma, ecocardiografie, 7 analize specifice de laborator, la preț special de doar 1100 de lei.

De ce să alegi Centrul Cardiologic Medpark

  • Asigurăm toate etapele de diagnostic și tratament în afecțiunile inimii, inclusiv cardiochirurgie;
  • Avem un departament consultativ specializat, unde primești oricând consultațiile necesare pentru problemele tale de inimă;
  • Reunim cei mai buni specialiști în chirurgie cardiacă și chirurgie intervențională, atât din țară, cât și de peste hotare;
  • Dispunem de echipamente medicale performante, care permit un diagnostic sigur si rapid, iar ulterior — un tratament corect;
  • Acreditarea internațională a Joint Commission International garantează siguranța actului medical și cele mai bune rezultate;
  • Suntem la dispoziția ta 24 din 24 ore, 7 din 7 zile și putem interveni oricând, pentru orice urgență cardiovasculară.
  • Află mai multe detalii despre serviciile Centrului Cardiologic Medpark pe www.medpark.md. Pentru programare la consultațiile medicilor cardiologi sună la 022 40-00-40, zilnic, 24/24.

5 ani de sănătate cu Medpark

Spitalul Internațional Medpark este primul și cel mai mare spital multidisciplinar privat din țară, înființat în 2011 ca răspuns la necesitatea pacienților de a se bucura de servicii medicale performante și de calitate. De 5 ani Medpark îți este alături, ajutându-te să depășești momentele complicate și oferindu-ți soluțiile potrivite pentru sănătatea ta. Conceput ca un centru de excelență, Medpark dispune de săli de operație și rezerve de spitalizare ultradotate, maternitate, laborator propriu de analize, policlinică și departament de imagistică ultra performantă.

Grație unei infrastructuri moderne și unei echipe înalt calificate, care monitorizează încontinuu calitatea îngrijirii medicale, serviciile oferite garantează siguranța și satisfacția pacienților.

Medpark reunește peste 200 de medici, profesori, conferențiari, doctori în științe medicale, care acoperă toate specialitățile medicale și chirurgicale și tratează anual peste 60 000 de pacienți.


Vizualizări pe parcursul acestei săptămîni: 0 Vizualizări de la publicare: 111
Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.

Informație de contact

Medpark — Spitalul internațional str. A. Doga, 24 Tel.: 022 40-00-40 www.medpark.md