5 iulie 2016

Medpark lansează Programul de Loialitate "Mulțumim"

Pentru că ne ești alături vrem să îți spunem MULȚUMIM și să îți oferim cadouri!

  • Acum la fiecare sumă de 5000 lei acumulată din serviciile medicale utilizate, primești în dar o consultație la doctorul tău preferat.​
  • Iar la urmărtorii 10000 lei acumulați din serviciile medicale utilizate, primești un bonus de 500 lei în contul tău personal pentru a putea fi folosiți la achitarea altor servcii medicale.

Vei fi înscris automat în Programul de loialitate dacă utilizezi servicii medicale afiliate acestui program și nu beneficiezi de alte reduceri și programe (reduceri corporative, deținători de carduri de reducere, beneficiari ai companiilor de asigurări, beneficiari CNAM, reduceri promoționale).

În programul de loialitate sunt incluse următoarele servicii medicale: consultații în policlinică, analize de laborator, investigații funcționale, proceduri medicale, cazarea terapeutică/staționar de zi, servicii transport ambulanță, servicii medicale oferite de unitatea de urgență.

Pentru mai multe detalii despre programul de loialitate, puteți face cunoștință cu Regulamentul.

*IMPORTANT! Începând cu data de 1 ianuarie 2017, cardurile de reducere existente nu vor mai fi valabile. În schimb avem un program de loialitate cu o mulțime de avantaje pentru toți pacienții Medpark.

Vizualizări pe parcursul acestei săptămîni: 0 Vizualizări de la publicare: 749
Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.

Informație de contact

Medpark — Spitalul internațional str. A. Doga, 24 Tel.: 022 40-00-40 www.medpark.md