5 iunie 2018

6 iunie — Ziua internațională a expozițiilor

Pe 6 iunie 2018, comunitatea expozițională mondială sărbătorește pentru a treia oară Ziua internațională a expozițiilor. Scopul acestei sărbători este de a sublinia importanța industriei expoziționale din întreaga lume, de a arăta impactul pozitiv al acesteia asupra afacerilor, inovărilor și investițiilor.

Centrul Internațional de Expoziții MOLDEXPO s-a alăturat mișcării mondiale # GED18, prezentând și promovând industria expozițiilor din țară. MOLDEXPO este liderul activității de organizare a târgurilor și expozițiilor în Moldova. Anual în pavilioanele MOLDEXPO se desfășoară aproximativ 50 de evenimente, dintre care jumătate sunt proiecte proprii. Anul trecut, 205,164 de persoane au vizitat expozițiile C.I.E. MOLDEXPO, 2159 companii din 31 de țări au participat la expoziții.

Ziua internațională a expozițiilor se desfășoară sub auspiciul Asociației Mondiale a Industriei Expoziționale (UFI). Potrivit UFI, idea-cheie a sărbătorii din acest an este că expozițiile nu sunt doar un loc unic în care formatele și practicile tradiționale (cum ar fi întâlnirile față în față) coexistă cu ușurință cu tehnologiile digitale, dar oferă și multe oportunități pentru dezvoltarea carierei.

În zilele sărbătorii profesionale, Uniunea de Târguri și Expoziții din Rusia va organiza o adunare generală a membrilor săi în cadrul căreia se va desfășura un șir de evenimente: al X-lea Forum Internațional al Industriei Expoziționale "5pEXPO-2018", a VII-a Conferință Expozițională din Rusia "Expoziții și congrese - comunicațiile economiei digitale" și conferința "NewExpoTech: Noile tehnologii ale industriei expoziționale".

Vizualizări pe parcursul acestei săptămîni: 0 Vizualizări de la publicare: 13
Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.