10 mai 2018

Expozițiile Food&Drinks, Food Technology și Packaging. Depot — Must see how it`s made!

În perioada 10-13 mai, Centrul Internațional de Expoziții MOLDEXPO va găzdui cele mai mari evenimente din industria alimentară — expozițiile Food&Drinks, Food Technology și Packaging. Depot, unde expozantii vor prezenta echipamente moderne, procese tehnologice în fabricarea produselor alimentare și echipamente de ambalare a alimentelor.

Pentru vizitatorii expoziției Food&Drinks participanții la eveniment au pregătit o varietate de show-uri culinare, ateliere, precum și o selecție largă de produse alimentare, băuturi și veselă de bucătărie.

În cadrul expoziției Food&Drinks se va desfășura prima în Moldova "tusovkă culinară", unde își vor demonstra abilitățile cei mai buni bucătari, bloggeri, gurmanzi și somelieri. Kaufland îl va prezenta pe celebrul magician culinar din Marea Britanie — Alan Coxon. Surpriza Șefului BBC Corporation va fi un cocktail de știință, arte culinare și fapte uimitoare despre alimente. La expoziție, cu sprijinul companiei METRO, vor găti bucate alese bucătarii-șefi de la cele mai vestite restaurante din capitală - Pegas, Osho, Chateau Vartely, Sherlock Holmes, Jeraffe.

La standurile tuturor participanților FOOD&DRINKS veți putea gusta și cumpăra o gamă variată de produse — de la înghețată și brânză până la produse de cofetărie și băuturi.

Meniul detaliat al expoziției FOOD&DRINKS — www.tusovkaculinara.md

Ne vedem la C.I.E. Moldexpo. Program: 10-13 mai, în intervalul 10:00-18:00.

Vizualizări pe parcursul acestei săptămîni: 0 Vizualizări de la publicare: 19
Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.