20 februarie 2018

Ședință deschisă cu părinții coordonată de pedagogul V. Vohmeanin. Gratuit pentru toți părinții!

Anii de școală sunt minunați...

Cât de actuală este în prezent această expresie? Oare într-adevăr școlarii sunt fericiți? Ce sentimente au părinți atunci când copiii merg la școală?

Răspunsurile la aceste întrebări în mare parte vor contrazice zicala bine cunoscută. Realitatea este departe de așteptările pe care le avem. Părinții și copiii se află pe părți opuse ale conflictului. Dragostea părinților dintr-un sentiment necondiționat se transformă într-un instrument motivațional, iar drept rezultat – în frica copilului de a ”greși” în fața părinților!

Problema fundamentală a conflictelor — temele pentru acasă! Efectuarea acestora se transformă într-un consiliu de familie, care, de cele mai multe ori, se încheie cu certuri între părinte și elev, iar uneori chiar între părinți!

Dacă doriți să evitați asemenea situații, atunci neapărat trebuie să veniți la lecția deschisă pentru părinți, la subiectul ”Tema pentru acasă. Efectuată fără a înnebuni”.

Pedagogul Vladimir Vohmeanin va demonstra în mod clar cele mai frecvente greșeli și va povesti ce trebuie să faceți pentru a transforma procesul de efectuare a temelor pentru acasă într-un mod atractiv de a petrece timpul!

În cadrul ședinței veți afla:

  • cum să faceți copilul să fie FERICIT, cu EXPERIENȚĂ, ENTUZIASMAT (cu INIȚIATIVĂ), ORGANIZAT.
  • cum diagnosticăm motivele care împiedică copilul să-și facă temele.
  • ce metode sunt eficiente pentru obținerea rezultatelor.
  • cum colaborăm cu reprezentanții școlii.
  • cum motivăm copilul.
  • ce condiții sunt necesare pentru soluționarea problemei respective.

Informații unice, cunoștințe dobândite prin experiență, ceea ce demonstrează eficacitatea lor și sfaturile experților — toate acestea cu siguranță vor avea un efect benefic asupra interacțiunii dintre părinți și copii!

Vă așteptăm cu drag!

Seminarul se va desfășura în limba rusă. Pentru participare, este necesar să vă înscrieți din prealabil. Urmați link-ul.

Detalii...

Vizualizări pe parcursul acestei săptămîni: 0 Vizualizări de la publicare: 93
Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.