26 septembrie 2017

15 septembrie — Centrul de limbi europene Oratorica a deschis un sediu nou la Bălți

Din 15 septembrie Centrul de limbi europene Oratorica își deschide ușile și lustruiește băncile pentru elevii din Bălți. Deci, familia Oratorica nu se extinde doar la capitolul ”numărul de studenți”, dar și geografic.

Toamna strângem roadele și trecem în revistă toate reușitele Oratorica. În cei 6 ani de activitate am reușit să primim studenți în cele 4 filiale din capitală (Buiucani, Botanica, Rîșcani și Ciocana) ca să fim cât mai aproape de casa ta. Oratorica a ajuns și la Odesa în Ucraina cu un centru de predare a limbilor străine, iar din această toamnă suntem prezenți și la Bălți.

Hai să vorbim despre Oratorica în cifre:

  • 6 ani pe piață;
  • 6 centre de instruire;
  • activi în 2 țări;
  • 60 de profesori calificați;
  • 12 mii de studenți;
  • suntem 18.619 pe Facebook (și nu ne oprim aici);
  • 20 de cursuri;
  • 7 limbi europene (se studiază la Oratorica);
  • 10 profesori străini care au predat cursuri în limba lor nativă;
  • și un număr foarte mare de experiențe frumoase.

La Oratorica, evident ne dorim cel mai mult să oferim servicii calitative, iată de ce constant scanăm, testăm, verificăm și îmbunătățim serviciile noastre. Iar profesorii noștri sunt garantul succesului centrului de învățământ. Aceștia sunt aleși pe sprânceană și suntem foarte mândri de echipa didactică Oratorica.

Datorită experienței profesorilor angajați, căpătate în cadrul programelor de schimb educațional și experiență, dar și a burselor internaționale, am reușit să elaborăm programe interactive pentru elevii și studenții noștri. Experiența vastă din domeniul învățământului ne ajută să punem în aplicare practici noi de predare. Pe lângă pedagogii instruiți la noi în țară, cei care vin la Oratorica au șansa să studieze o limbă străină prin comunicarea continuă cu un profesor nativ.

Și totuși marea mândrie Oratorica, rămân a fi studenții ei. Ne bucurăm enorm să vedem copii care obțin rezultate frumoase la școală datorită cursurilor de limbi străine de la noi, studenți care reușesc să treacă examenele de capacitate la universități de peste hotarele țării noastre sau cei care reușesc să își extindă afacerea datorită cursurilor de business english.

Toamna strângem roadele și ne bucurăm de tot ce am realizat. Familia Oratorica se mărește și te vrem și pe tine alături ca să adunăm rezultate frumoase împreună.



Vizualizări pe parcursul acestei săptămîni: 0 Vizualizări de la publicare: 561
Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.

Informație de contact

Oratorica — Centru de limbi europene str. Dacia, 23, et.5, of. 501 Tel.: +373 (22) 89-69-59 www.oratorica.md