10 mai 2017

Școala de vară pentru copii la "Oratorica"

Școala de vară la Oratorica! Toată vara copiii învață jucându-se!

Vara se apropie cu pași grăbiți, iar părinții deja se gândesc cum să le ofere copiilor o vacanță cât mai plăcută, distractivă, dar și educativă. Cu acest prilej Școala de vară a Centrului de Limbi Europene “Oratorica” își deschide larg ușile pentru copii și vă garantează o vacanță ca la carte!

Deseori vacanța de vară vă creează niște abateri de la programul clasic de muncă, iar agenda încărcată nu vă permite să petreceți suficient timp cu copiii ca să să vă asigurați că își petrec timpul util și interesant. Dacă sunteți în căutarea unor activități educative și artistice pentru vacanța copiilor dvs, atunci Școala de Vară "Oratorica" vă poate ajuta.

Programul nostru interactiv va înlocui cu brio orele în șir petrecute în fața calculatorului, iar atelierele de creație vor încuraja copiii să-și dezvolte talentele și abilitățile de comunicare într-un mod distractiv.

Ce va învăța copilul în cadrul școlii de vară?

La "Oratorica" copiii niciodată nu se plictisesc! Orarul activităților sunt orientate spre motivarea de a învăța în mod natural, prin intermediul jocurilor în grup. În orar sunt incluse lecții din programul cursurilor "ArtOratorica". În fiecare zi, copiii vor avea 2 ateliere educative, printre care lecții de: Arta vorbirii și Măiestria actoricească, Șah, Bunele Maniere, Arta vocală și Dezvoltare personală.

  • La "Arta vorbirii și măiestria actorului" copiii învață rostirea cuvintelor cu tonul și viteza corectă, antrenează dicția și articulațiile în vorbire și învață cum să țină un discurs în fața unui public larg.
  • În cadrul orelor de "Bunele maniere" copiii studiază cum să se comporte corect în public, cum să-și aleagă vestimentația în funcție de eveniment și care sunt regulile de etichetă la masă.
  • "Practicarea șahului" influențează direct dezvoltarea cognitivă (iq-ul) și reușitele școlare la copii. Din acest motiv cursul de Șah nu putea lipsi din programul "Școlii de vară". Lecțiile de șah vor contribui la dezvoltarea memoriei, analizei, puterii de concentrare, a gândirii critice dar și a celei abstracte.
  • Dacă îți auzi des copilul prin casă cum fredonează cu pasiune piesele sale preferate, atunci va aștepta cu nerăbdare lecțiile de "Arta vocală". La cursurile de canto, copilul va afla cum să respire corect, își va dezvolta simțul ritmic, expresivitatea timbrală și se va redescoperi ca personalitate.
  • Scopul atelierului de "Dezvoltare personală" este de a motiva copilul să se descopere, să capete încredere în sine, să-și dezvolte gândirea, atenția și nu în ultimul rând inteligența sa emoțională.

În fiecare săptămână, în programul cursurilor vor fi incluse diverse excursii ce includ vizitarea muzeelor, parcurilor și vizionarea spectacolelor sau a filmelor pentru copii. Astfel, copiii vor avea parte de multe activități de recreere și socializare.

Programul

Programul școlii de vară este divizat în 2 schimburi. Zilnic, pe parcursul celor 3 luni de vară copiii sunt așteptați la următoarele ore:

  • primul schimb: 8:00-12:30 de luni până vineri;
  • al doilea schimb: 13:00-17:30 de luni până vineri.

Pe tot parcursul programului, copiii vor interacționa cu specialiști-pedagogi. Astfel, micuții vor fi mereu supravegheați de profesorii cursurilor și un mentor-psiholog care îi va însoți și ghida în timpul activităților.

Grăbește-te să rezervi un loc!

Pentru vara anului 2017 Oratorica va găzdui 20 de copii. Grabește-te să rezervi un loc pentru că sunt limitate! Oferă-i copilului tău o vacanța de neuitat!

Rezervă un loc chiar acum la numărul de telefon: 0 790 0-77-46 (Fil Buiucani), 0 607 3-55-33 (Fil. Botanica) 0 788 0-90-58 (Fil. Râșcani), 0 787 6-50-00 (Fil. Ciocana).

Vizualizări pe parcursul acestei săptămîni: 0 Vizualizări de la publicare: 657
Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.

Informație de contact

Oratorica — Centru de limbi europene str. Dacia, 23, et.5, of. 501 Tel.: +373 (22) 89-69-59 www.oratorica.md