10 octombrie 2023

Ce suplimente oferim copiilor la început de an școlar?

Aflați în plină creștere, organismul copiilor noștri, ca să funcționeze la capacitate maximă, are nevoie de ”combustibil” de calitate. Da! Pe lângă o alimentație echilibrată, există suplimente alimentare, care, incluse în dieta zilnică, ajută copiii să se concentreze mai bine la școală și să aibă rezultate bune.

  • Magneziul este un mineral esențial pentru învățare, somn odihnitor, producerea de energie și stare de spirit pozitivă.
  • Vitamina D este bine cunoscută pentru susținerea sistemului imunitar, care este deosebit de important în timpul școlii, oferind protecție împotriva virușilor și bacteriilor. Totodată, un nivel optim de vitamina D în sânge, oferă energia necesară și sporește capacitatea de asimilare a informațiilor.
  • Vitamina B la copii sau mai bine spus familia de vitamine B, produce energie pentru ca cel mic să fie activ, îmbunătățește circulația, ajută metabolismul și sistemul nervos al copilului.

Înainte de a oferi copiilor vitamine și suplimente alimentare, consultați-vă cu un specialist în domeniu, realizați un set de analize pentru a ști clar deficiențele și a oferi copilului Dvs, doza necesară.

Vă așteptăm la Clinica Sancos pentru consultații profesioniste și analize de laborator precise.

Vizualizări pe parcursul acestei săptămîni: 0 Vizualizări de la publicare: 94
Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.

Informație de contact

Sancos — Instituție medicală multidisciplinară str. Moscova, 16 Tel.: 022 909-909, 022 909-908 www.sancos.md