6 martie 2020

Bichectomia

Obraji proeminenți, cu singură dorință, pot fi transformați în pomeți sculptați! Acest lucru se realizează în timpul unei intervenții mici pentru eliminarea bulii de grăsime lui Bichat. Desigur, mai întâi trebuie consultat un medic cu privire la lipsa contra indicațiilor. În același timp, evaluați rezultatul mult așteptat. Și abia după aceea, la Clinica de Medicină Estetică Sancos, puteți începe intervenția chirurgicală pentru sculptarea și subțierea a feței.

Rezultatul operației de eliminare a grăsimii bucale este permanentă și nu afectează starea de sănătate.

Aceasta de fapt e aglomerare a țesutului adipos ce se află între planurile musculare profunde și cele superficiale ale obrazului imediat sub pomeți . Acestea se formează încă din copilărie, făcând mai ușor copilului să sugă și să servească pentru a proteja mușchii feței de răni. Pe măsură ce îmbătrânesc, bulele Bicha își pierd semnificația, dar în același timp continuă să rămână în organism. Cu ajutorul lor, chipul ia contururi moi și rotunjite, care în niciun caz nu arată întotdeauna destul de atractiv.

Bichectomia se practică în întreaga lume și este destul de populară.

Efectul principal după intervenție are următoarele modificări:

  • un aspect sculptat și un contur efilat al feței;
  • pomeți ridicați și un aspect definit al obrajilor;
  • aparența pierderii în greutate și pomeți mai proeminenți;
  • o întinerire care conferă feței un aspect natural senzual.

Toate aceste efecte nu apar imediat după operație, ci într-o perioadă scurtă. În primele trei zile, fața este umflată, ceea ce este o consecință a intervenției chirurgicale. La 1-2 săptămâni după operație, puteți observa primele modificări pozitive. Efectul maxim al eliminării grăsimillor Bicha devine vizibil după aproximativ șase luni.

Deteriorarea țesuturilor în timpul operației este minimă, prin urmare, perioada de reabilitare nu durează mult și este tolerată destul de ușor.

Chiar dacă această intervenție chirurgicală nu este complicată, eliminarea grăsimilor bucale Bicha are contraindicații. În Clinica de Medicină Estetică Sancos , intervenția chirurgicală începe abia după o examinare corespunzătoare și trecerea testelor necesare. Nu numai efectul operației depinde de acest lucru, dar și absența unor complicații neplăcute. În plus, specialiștii noștri la consultarea preliminară povestesc despre operație individual, ceea ce ne permite să înțelegem mai bine imaginea viitoarelor schimbări.

www.sancos.md

Vizualizări pe parcursul acestei săptămîni: 0 Vizualizări de la publicare: 1409
Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.

Informație de contact

Sancos — Instituție medicală multidisciplinară str. Moscova, 16 Tel.: 022 909-909, 022 909-908 www.sancos.md